USB Keramikos Mašina, 2000 RPM Keramikos Varantys Mini Molio gamybos Keramikos Mašinos, Keramikos "PASIDARYK pats" Amatų Mokyklos, Mokymo, Keramikos Baras

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€22.37

-29%

€31.95

Dalintis

Apie prekę

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Mažas ir gražus struktūra - Mažas Ir Lengvas korpusas,Gali Būti perkeltas Aplink, Paruoštas Naudoti,Kompaktiška Konstrukcija,Paprasta Laikyti,neužima Daug Vietos.

Aukštos kokybės medžiagos - Aliuminio Lydinio Ratas, patvarus, dilimo ir korozijos, atsparus vandeniui.

Saugi Ir Tyli: Aukštos Kokybės Ir Saugus, Sklandus Ir Nėra Triukšmo.Tolygus Greičio Reguliavimas: Rankinis Greičio Kontrolės Reglamentą, Į Vieną Pusę Tolygus Greičio Reguliavimas.

Plačiai naudoti - Tai Mažų Profesinės Keramikos Varantys Mašina Yra Specialiai Tinka Mokyklų Mokymo programas Ir Keramikos Ar Namuose, Siekiant Patenkinti Profesionalų Ir Keramikos Entuziastai.

Specifikacija:

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: 9 * 11 * 16cm / 3.54 * 4.33 * 6.29 į

Quanti

Pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 * Keramikos mašina

Žymos: medienos keramikos ratas, merginos keramikos ratas, paprasta keramikos ratas, keramikos varantys unikalus, smulkūs keramikos ratas, egipto keramikos ratas, pedalas keramikos ratas, keramikos varantys profesinės, indijos keramikos ratas, kūrybinės keramikos ratas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Modelio Numeris M4YC8YY901293
Prekės Pavadinimas YOFE

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

USB Keramikos Mašina, 2000 RPM Keramikos Varantys Mini Molio gamybos Keramikos Mašinos, Keramikos

USB Keramikos Mašina, 2000 RPM Keramikos Varantys Mini Molio gamybos Keramikos Mašinos, Keramikos "PASIDARYK pats" Amatų Mokyklos, Mokymo, Keramikos Baras

Panašūs produktai: