LED Jutiklinis Ekranas 22 Šviesos Makiažo Veidrodėliai Darbalaukio Make up 10X Didinamąjį grožio, Tuštybės Veidrodis, apšvietimas, Nuimamas/Sandėliavimo Bazė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€34.29

-45%

€63.49

Dalintis

Apie prekę

LED Jutiklinis Ekranas "Bluetooth" funkcija Makiažo Veidrodėliai Darbalaukio Make up 10X Didinamąjį grožio, Tuštybės Veidrodis, apšvietimas, Nuimamas/Sandėliavimo Bazė

Savybės:

1. LED apšviesta reguliuojamas stalo makiažo veidrodis yra nešiojamų vonios ir makiažo aksesuaras, kuris naudoja LED šviesos numatyti, švarus, šviesus atspindys, kai reikia. 2. Veidrodis funkcijų, LED ilgalaikis lemputes, kad yra liniuotas arround veidrodis platinti šviesą tolygiai.LED lemputės tarnaus gyvenimą savo veidrodį ir kietas liesti jūsų saugumui.Akių linijos piešimo, BB kremas applicating, kiti makiažas veiksmus, shavoring, kontaktinių lęšių pakeisti, ir t.t., su išgalvotas šviečiamojo nuo 20 LED, kuri visada čia, pasiruošę jums pasiūlyti švarus ir puikus aplinka, kai/kur. 3. Įjungimo/IŠJUNGIMO jungiklį galinėje įrenginio įjungti energijos, kai jums reikia. 180 laipsnių nemokamai rotacijos gali nustatyti bet kurioje padėtyje, ir subalansuotą veido šviesa. 4. Kai esate išleidimą į savo makiažas, jūs galite klausytis muzikos, nes ji gavo "bluetooth" mygtuką už veidrodėliai, jūs tiesiog ilgai paspauskite jį, ir "bluetooth" režimas įjungtas, galite tiesiog prisijungti prie jūsų telefono, tada jūs galite žaisti muzikos. 5. Kai esate išleidimą į savo makiažas ir jūs gaunate skambutį, galite atsiliepti į telefono skambutį 6. Veidrodis gali būti kraunamas iš USB kroviklį . 7. Yra nuimamas 10 kartų magnifyer, kai jūs darote savo blakstienų ar antakių 8. Su vienu paspauskite, jei norite ją įjungti.Ilgą mygtuko ,jis bus silpnas šviesos.Kitą klavišą ilgiau, tai gali būti ryškesnis 9. Yra kamera, dėklas, ir jūs galite įdėti savo mažai dalykų apie jį.Tai padės jums organizuoti savo mažųjų darbuotojai, ir padėti jums išvalyti jūsų stalo. 10. Jis yra madingas ir gražus daiktas, verta įsigyti savo šeimai ir jūsų draugams!

Specifikacija:

Tipas: Makiažo Veidrodėliai Rėmo Medžiaga: ABS Spalva: Juoda/Balta/Rožinė/Rožinė Aukso/Aukso Pusių: Vienoje Pusėje Forma: Stačiakampis LED Kiekis: 20Pcs Didinimas: 10X Įkrovimas: USB Baterijos: 1 x Ličio Polimerų Baterija (yra komplekte) Baterijos talpa: 1800mA Funkcija: Reguliuojamas/180 laipsnių Sukimosi Funkcijos: Garsiakalbis/Make-up veidrodis/Bluetooth Audio/Music/LED Veidrodžio Dydis: 18.4*25.3 cm/7.24*9.9 colių (vidut.) Dydis: 30*18.5*11.7 cm/11.81*7.28*4.61 colių (vidut.)

Pakuotė:

1x Makiažo Veidrodėliai 1x Įkrovimo Laidas Pastabos: 1. Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas. 2. Ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas dėl šviesos ir ekrane.

Atsiliepimai Ir Paslaugos:

1) Mūsų tikslas yra suteikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą.Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija.Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos. 2) Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų.Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga.Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį bei švenčių diena).Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

Mokėjimai:

1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą. 2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis). 3) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas Terminas:

1) Daiktų, bus pristatomi per 1-3 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo. 2) prekės yra vežamos per ekonomikos pašto (mes atsiųsime savo paketą nemokamai sekimo numerį), pasiekia dauguma šalių per 10 45 darbo dienas. 3) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, tai gali užtrukti iki 45 dienų.Jei jūs negalite gauti ją po 60 darbo dienų.Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos. 4) Laivybos gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko. 5) reikia pažymėti, kad klientas iš ITALIJOS ir Brazilijos, dėl savo šalies griežtai UŽSAKYMĄ politikos MERCHANDISES iš Rytų Azija, pristatymo greitis gali būti labai vėluoja . 6) Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą.Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas. 7) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 8) Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Žymos: veidrodėlis, apvalus, veidrodis kišenėje, kompaktiškas veidrodėlis, pupelių veidrodis, stalinis veidrodis, kompaktiškas veidrodis kišenėje, kosmetikos led veidrodis, led veidrodis apvalus, sudaro organų, lauke makiažas.

Charakteristikos

Modelio Numeris 106270
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas makiažo veidrodėliai
Featue4
Medžiaga ABS
Featue3
Spalva
Dydis As the picture show
šviesa Įrengtas
Funkcija Didinamąjį
Featue2
Featue1

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

LED Jutiklinis Ekranas 22 Šviesos Makiažo Veidrodėliai Darbalaukio Make up 10X Didinamąjį grožio, Tuštybės Veidrodis, apšvietimas, Nuimamas/Sandėliavimo Bazė

LED Jutiklinis Ekranas 22 Šviesos Makiažo Veidrodėliai Darbalaukio Make up 10X Didinamąjį grožio, Tuštybės Veidrodis, apšvietimas, Nuimamas/Sandėliavimo Bazė

Panašūs produktai: