Renbo Žaislai Ieško Augintinio Intelektinės Smagu Akį Traukiantis Tėvų-Vaikų Interaktyvus Vaikų Darbastalio Žaidimas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.12

Dalintis

Apie prekę

PREKĖS NR. Gaminio Numeris : LQ004162/5161 Aprašymas Produkto Pavadinimas:

Ieškoti Pet Pakavimo Produkto Pakuotė: Spalvos Langelį Spalvos Langelį Gaminio Dydis Produkto Specifikacijos:

22.00*5.60*21.00 cm (Įskaitant Pakuotę) Meas Carton Specifikacijos: 72.00*43.00*93.00 CM Vnt Kiekis Per Dėžutę: 84 VNT. Skaičius Vidinės Dėžės Inn Laukelį: 2 Cuft Išorinio Langelį Medienos Tūris: 0.288/10.170 G. W./N. W. Svoris Bruto Neto Svoris: 31.00/27.00 KG Pastabą, Pastaba: -

Pristatymas Instrukcijos

Prieš Perkant, Prašome Atidžiai Perskaityti [Būtina Perskaityti Užsakymo]].Jei Turite Kokių Nors Klausimų, Prašome Susisiekti Su Klientų Aptarnavimo Tarnyba.

Apmokėjimo Būdas: Mokėjimo Pristatymas [1. Banko Perlaidos; 2. Naudoti Alipay Mokėti "Momentinių Mokėjimo"; 3. Alipay Užtikrintos Operacijos (Priklausomai nuo Situacijos)]]

Pristatymo terminas: Pristatymas Per 24-72 Valandas po Gavimo Tvarka.Jei Nėra ypatingų Aplinkybių, Mūsų Klientų Aptarnavimo Darbuotojai Bus su Jumis Bendrauti Pirmas!

Režimas Išsiuntimas: apskritai, Mes Rekomenduojame, Kad Jums Pasirinkti Logistika (Pirkėjai Gali Nurodyti) viso Kartoninė Dėžutė Prekių, ir Tik Išreikšti Pristatymo už Prekes, Kurios Nėra Visiškai Kartoninė Dėžutė Pakankamai.

Specialus Priminimas

Mūsų Žaislai Turi Pilną Asortimentą Produktų, su Aukštos Kokybės ir Žemos Kainos, ir Yra Verta Kainos; Jei Pirkėjas Mano, Kad Kokybė Yra Grubus Arba Defektais, gavęs Prekes, Tai Yra Nėra Rimta Kokybės Problemų, ir Mes Ne Grąžinti Prekes.Jei Yra Rimtų Kokybės Problemų Ar Sunkių Dėvėti Transportavimo metu, Mes Grąžinti Prekes, Atsižvelgiant į Konkrečias Sąlygas.Kokybės Inspektoriai Atliko Griežtos Kontrolės Vežimo Mūsų Produktus, siekiant Užtikrinti, Kad nėra Jokių Problemų su Produktų Kokybė.Tačiau, Dėl Įvairių Neapibrėžtų Veiksnių, Mes Galime Tik Garantuoti, Kad 97%-98% Produktų, Jokių Problemų po Atvykimo, ir-Išimtis.Jei Yra kokių nors Problemų, Grįžta ir Grąžinamosios išmokos Paprastai Apskaičiuojamos Pagal Pradinio Užsakymo Kaina 80 proc.Šios Sąlygos Negali Būti Grąžintas: Grįžo Produkto Pakuotė Yra Pažeista Arba Neišsami, Produkto Priedai Arba panašių Medžiagų Nėra Vienodi, Neteisėto Remonto Ar Keitimo, o Ne Naudojamos Ar laikomos normaliu Būdu, prekes ne tik po Pardavimo, Paslaugų teikimo Laikotarpį.Nuotraukų Mūsų Produktai Yra Paimti Natūra, Ar Spalva Skirtumas Gali Būti dėl Tokių Veiksnių, kaip Šviesos Ekranas, Prašome Kreiptis į Tikrasis Produktas Gavo.Visos Gaminio Dydis ir svoris Yra Matuojamas Rankiniu būdu.Mes Siekiame Jiems Parodyti, Tiksliai, tačiau Tai Yra Neišvengiama, Kad Ten Bus Klaidų.Tai Yra Normalu Diapazone - ± 2.

Kiti Ryšiai

Tencent QQ: 1678304955 (Nurodyti "Žaislas Tvarka" Arba "Žaislas Konsultacijos")

EL. PAŠTAS:

Žymos: gintaro žaislas, mirguliavimas ir blizgesį mergina, milžinišką plonas žaislas, 5d laikrodis, diamond tapybos arbūzas, didelis vienaragis, 5d "pasidaryk pats" diamond tapybos tatuiruotė, 5d diamond tapybos balta, barbi marškinėliai, diamond dažymas disney visą aikštę.

Charakteristikos

Kategorijos Kitų Išgalvotas Žaislas
Ar Multi-Function No
Elektros, ar Ne No
Produktų Kategorijos Vaikų Žaidimai
Tipų užsienio prekybos Eksporto
punktas LQ004162/5161
Elemento Tipas Žaidimas Kolekcija Kortelės
Medžiaga plastikiniai
Spalva Anglų Dėžutę
Ar Jūs Galite DIY No
Ar užsienio prekybos Is
Pagrindinių Tolesnių Platforma Noras, "Amazon", AliExpress, Nepriklausomas Stotis, Lazada, EBay, Kiti
Pagrindinės Pardavimų Regionuose Šiaurės Rytų Azijoje, Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Šiaurės Amerikoje, Pietų Amerikoje
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma amžius Paauglys (7-14 Metų)
Pakuotė Spalvos Langelį
Apdorojimo būdas Logotipas OEM
Kilmė Guangdong Chenghai
Custom Tvarkymo Is

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Renbo Žaislai Ieško Augintinio Intelektinės Smagu Akį Traukiantis Tėvų-Vaikų Interaktyvus Vaikų Darbastalio Žaidimas

Renbo Žaislai Ieško Augintinio Intelektinės Smagu Akį Traukiantis Tėvų-Vaikų Interaktyvus Vaikų Darbastalio Žaidimas

Panašūs produktai: