Tamsiai Mėlyna Slim Fit Dvigubo Breasted Verslo Švarkas Vyrų Mados Tuxedos Vestuves Prom Kostiumas Vyrams 2 Gabalas Kostiumas Homme

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€66.42

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Linkiu jums turėti malonaus apsipirkimo laiką !

Prieš pateikdami užsakymą, jūs privalote patikrinti šiuos apsipirkimo,taip, kad jūs turite sėkmingos prekybos patirtį:

1. Spalva: Įvairių kompiuterio ekranas gali rodyti skirtingas spalvas, net jei ji yra tos pačios spalvos.Taigi, prašome pakankamai spalva skirtumas

2. Prašome užtikrinti, kad visa informacija(dydis, spalva ir t.t.), per 24 valandas po to, kai įsakymą,riboja perdavimo laiką svetainėje,mes negalime pakeisti po siuvėjai pradėti dirbti.

3. Remiantis audinio prekybos apribojimai ir asmeniniai skirtumas,sąžiningai,mes negali garantuoti, kostiumas 95%-99% pats, kaip nuotraukoje matyti,Bet negalime garantuoti 100% lygiai tas pats Kaip ir Vaizdo

_ Baigė Kostiumo Dydis _

Pastaba:

1:prašome patikrinti dydžio diagramos atsargiai ir pasirinkti tinkama dydį, o ne pasakoja mums apie savo patirtį dydis,nes skirtingų prekės paprastai imtis įvairių standartinio dydžio diagramos.

2:Dydis gali turėti 2-3 cm paklaida dėl rankinis matavimas.prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė.

Kaip išmatuoti standartas tinka:

Kaip Matuoti Kūno Dydis

Pastaba: Please don 't dėvėti per storas drabužius, kai atsižvelgiant kūno dydžio, ir išlaikyti jūsų kūno atsipalaiduoti ,don' t make soft tipo per stora.Galų gale, jei jūs negalite atlikti matavimą pagal save, priemonė nustatyti savo patogus kostiumai gali taip pat gerai dirbti.

Tamsiai Mėlyna Slim Fit Dvigubo Breasted Verslo Švarkas Vyrų Mados Tuxedos Vestuves Prom Kostiumas Vyrams 2 Gabalas Kostiumas Homme

Prekės Įskaitant:Kelnės*1,Striukė*1

mokėjimo

Mielas drauge,jūs galite mokėti pinigus : kredito kortelė/webmoney transfer/debeto kortelės/western union " / " QIWI Piniginės.

A :Pls spauskite "Pirkti Dabar"apačioje, kai jūs pateikiate užsakymą,tada jis padės jums užbaigti mokėjimo,o jūs galite palikti pranešimą dėl matavimų ir spalvų.

B :sąlyginio Deponavimo yra nemokama, saugi mokėjimo paslauga, kuri automatiškai prieinami visiems sandoriams.Ši paslauga užtikrina, kad išmokos bus išleista pardavėjas tik po to, kai jūs patvirtinate, patenkinamas gavimo jūsų užsakymą.

Pristatymas

1. Kinija Paštu Oro Mail :(35-90 Dienų Pristatymas) ( Dalis Šalies Nemokamas pristatymas+Sekimo numerį)

2 .EMS :(10-25 Dienas su Sekimo Numerį,Reikia papildomų Siuntimo išlaidų)

3.DHL : ( 5-10 Dienų Pristatymas su Sekimo Numerį,Reikia papildomų Siuntimo išlaidų)

Taip pat Galite Naudoti UPS,Fedex,TNT !

4.Kaip tai tarptautinė laivybos paslaugų,pristatymo laiku ir pašto, gali skirtis skirtinguose regionuose.Ir per specialius atostogų, pavyzdžiui, Kinų Šventė,Nacionalinės Šventės,laivybos laikas bus šiek tiek ilgiau.

5.Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies postas, siekiant nustatyti, kiek tai papildomai gali kainuoti prieš perkant.

Pastaba: Paprastai nėra jokių muitų ar mokesčių, bet kartais klientai turi sumokėti importo muitus ir mokesčius.Mes tik už jums už pirkimo kainą, laivybos ir tvarkymo už jūsų prekės (- ių).Jokių papildomų muitų mokesčius turi sumokėti už jus.

Grįžti&Keistis

1.Grąžinimas arba mainai yra priimtina, jei elementas yra jos geros originalios būklės.

2.Prieš grąžinti daiktus, prašome įtraukti pastabą jūsų vardą,adresą,užsakymo numerį ir paaiškinti priežastį grįžti.

Po to, kai mes gavome paketą,mes grąžinsime jūsų pinigus ASAP.,

Atsiliepimai

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mums, prašome suteikti mums 5 žvaigždučių, jei jus tenkina prekė,prašome susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors problemų.galite siųsti el. laiškus ar pokalbių su mumis linija,visi el. laiškai bus atsakyti per 1 darbo dieną,jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą,prašome siųsti savo elektroninį paštą,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Ačiū!

Žymos: rfed vestuvių kostiumas, sūnaus vestuvių kostiumas, fited vestuvių kostiumas, gol vestuvių kostiumas, embroide vestuvių kostiumas, guld vestuvių kostiumas, skynni vestuvių kostiumas, mustad vestuvių kostiumas, sužadėtinis vestuvių kostiumas, gotoh vestuvių kostiumas.

Charakteristikos

tuxedos vyrams kostiumas homme mariage
Sezonas Pavasarį, Vasarą, Rudenį, Žiemą
Modelio Numeris YW102110
Stilius High Street
Tinka Tipas Liesas
Dizainas Vėliau Kailis Ziajać Dizaino Kostiumas
Audinys Vilnos Mišinio
gabalas Striukė+Kelnės
terno masculino vestuvių kostiumai vyrams
kostiumas vyrams vyrų kostiumas
Dydis Standard Size/Customizable Size/Plus Size
Custom Custom Made Kostiumams
Lytis VYRAI
Medžiaga Medvilnės
Ziajać Uždarymo Tipas Užtrauktukas Skristi
Uždaryti Tipas Dvigubo Breasted
Priekiniai Stilius Butas
Elemento Tipas Kostiumai.
Drabužių Ilgis Reguliariai
Tuxedos Kostiumai.
atvartas Pasiekė Atlošas
Proga Vestuves Prom Vakaras

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Tamsiai Mėlyna Slim Fit Dvigubo Breasted Verslo Švarkas Vyrų Mados Tuxedos Vestuves Prom Kostiumas Vyrams 2 Gabalas Kostiumas Homme

Tamsiai Mėlyna Slim Fit Dvigubo Breasted Verslo Švarkas Vyrų Mados Tuxedos Vestuves Prom Kostiumas Vyrams 2 Gabalas Kostiumas Homme

Panašūs produktai: