Innermor Juostele Pilka romos Užuolaidas kambarį Žakardo Romos aklas užuolaidos, virtuvės, miegamojo Dirbtiniais Lino Individualų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€45.88

-37%

€72.83

Dalintis

Apie prekę

Kaip užsisakyti

Gerbiamas kliente, jei jums patinka mūsų žaliuzės/roletus ir noriu užsakymą, pls patikrinti, tai ne pirma, ačiū!1 žingsnis. Jei jūs tiesiog norite pirkti gatavų užuolaidų , pls užsakymą tiesiogiai.Tada palikti pranešimą ką jums reikia ,ačiū!2 žingsnis. Jei norite pirkti pritaikyti užuolaidas , Jūs galite sukurti kad ne pirmas ,bet nereikia mokėti už jį dabar!!!Aš koreguoti tinkama kaina už jus.Kai aš baigiau, aš jums pranešti, kad mokėti už jūsų užsakymą!!3 žingsnis. Tai svarbu !! (pls susisiekti su Pardavėju ) Mūsų žaliuzės/roletus max pločio, 2 m .Taigi, jei jūsų užuolaidų pločio, daugiau nei 2 m , turėtume atskirti tapti dviejų dalių užuolaidų.Pavyzdžiui: uždangos dydis yra 3*1m , turime atskirą, kad ji būtų 1.5*1m, su 2vnt.Nes Laivybos metodas negali priimti kai kurių prekių daugiau nei 1,6 m pločio , taip pat galite apsaugoti savo prekes.

Mokėjimo

Galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.

Vežimas

Mes atsiųsime produktas per 3-7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Mes visada naudojame UPS/Fedex/DHL/TNT/Rusija Express-SPSR.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.

ATSILIEPIMAI:

Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti visas problemas.

Bet problema, tiesiog susisiekite su mumis tiesiogiai.Pranešimo Prekybininkas: Linda lee.

Žymos: lovelę užuolaidų, mini seklys, miršta užuolaidos, blackout užuolaidos, gps obd tracker, žaliuzės visiškai aklas, autobusų masto, užuolaidų linas, užuolaidos, užuolaidų, užuolaidos nuotrauką.

Charakteristikos

Apdorojimo Reikmenys Kaina Įtrauktas
Naudoti Miegamasis
Vieta gyvenamasis kambarys
Tipas Romos Užuolaidų
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Viršutinė ir Apatinė Biparting Atvira
Dydis
Medžiaga
PATARIMAS
Funkcija Translucidus (Spalvinimas Norma 41%-85%)
Mokesčių
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
Modelis Plisuotos
Užuolaidų Plotis
Pareigos
Pakuotė
Modelio Numeris LM002
Formatas VIRVĖ
Technics Audiniai
Taikoma Langų Tipas Butas Langą
Kaina
Modelio Tipas dryžuotas
Diegimo Tipas Eksterjero Įrengimas
Neįtraukta
Prekės Pavadinimas innermor

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Innermor Juostele Pilka romos Užuolaidas kambarį Žakardo Romos aklas užuolaidos, virtuvės, miegamojo Dirbtiniais Lino Individualų

Innermor Juostele Pilka romos Užuolaidas kambarį Žakardo Romos aklas užuolaidos, virtuvės, miegamojo Dirbtiniais Lino Individualų

Panašūs produktai: