Vonios Kamštis, 6 Cm Didelis Silikono, Vonia, Kamštis, Butas Siurbimo Nutekėjimo Apima, Vonia Kištukas Vonia, Virtuvė, Vonios kambarys ir Laun

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.99

-34%

€12.11

Dalintis

Apie prekę

Sveiki!Sveiki atvykę į Mano Parduotuvę?!!

Mielas Drauge,

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į MUS!

Produkto Aprašymas:

Saugos Medžiaga: vonia kamštis pagamintas iš silikono medžiagos, maisto kokybės, netoksiški ir neturi kvapo, negalės vaikams, ir lengva valyti.Šios vonelės kamštis su minkštumo silikono gyvis forma yra lengva adsorbcija ant paviršius blizgus vonia ar kriaukle ir niekada flotacinio aukštyn.

Universalus Dydis: 6 colių(15cm) universalus dydis padengti sukuria gerą antspaudas.Ne tik jis tinka, siekiant išvengti vandens nuostolių iš kriauklė, ji taip pat gali būti naudojamas kanalizacijos angos, siekiant išvengti oro moliuskui ir veiksmingai deodorize.

Uždarųjų Puikiai: Gyvis dizaino Silikono vonia kamštis sukuria gerą antspaudą taip, kad jums gali sugerti jūsų patiekalai ilgai, ar nėra nuotėkio.Mes atlikome 12 valandų bandymų ir vandens gylis kriauklę nepasikeitė po to, kai naudojant vonia drenažo kamštis, kuris buvo beveik toks pat kaip ženklas prieš bandymą.

Funkcija: Ne daugiau nerūpi, kai daržovių plovimo ar vonioje atliekų vandens, nereikia būti bothered užblokuotas kanalizacijos daržovių lapai ir plaukų.

Platus naudojimas: šis universalus įrankis gali būti plačiai naudojamas virtuvės, vonios, praustuvės, baseinų, skalbyklų; Jūs galite naudoti vonioje kamštis išlaikyti vandens tinkamo lygio ištekėjimo žemyn, arba naudoti jį, o plauti indus ar drabužius.Naudoti kanalizacijos angos, siekiant veiksmingai užkirsti kvapnus oras teka atgal į kambarį, veiksmingai kompozicijas gaivikliai.

Spalva: Pilka + Balta + Juoda + Sidabrinė

Medžiaga: Silikonas

Dydis: Skersmuo: 15 cm

Pakuotės Turinys:

4 * vonios kamštis (po vieną kiekvienai spalvai)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto vaizdai ir aprašymas, tik nuorodos tikslas, todėl prašome žr. skyrių " gaminti.

Produkto Nuotrauka:

DĖMESIO:

* Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Taiji.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Po pardavimo paslaugos:

Esame Patikimas pardavėjas.

Profesinės po pardavimo paslaugas mūsų klientams.

Jei yra klausimų dėl užsakymo, prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, spręsti problemas už jus.

Atsiliepimai:

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.

3. Laukiu jūsų penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

Mano Brangus Draugas

* Mes remti Didmeninė/Drop Laivyba Užsakymo

* Drop Shipping užsakymą, prašome pastaba"Lašas Laivybos Tvarka", mes jo prioritetus.

* Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite klausimų apie mūsų produktus , prašome nedvejodami kreipkitės į mus iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Ačiū!!!

Žymos: vonios sifonas, vonios perpildymo, vyrų sriegis oro jungtis greita jungtis, vamzdis silikoniniu kamščiu, vonia nutekėjimo švarus, vonios sifonas, bill šifro, 6inch telefono, dušo sifonas, anti gravity.

Charakteristikos

Modelio Numeris Kriaukle Iki Drenažo kamštis
Medžiaga žalvaris
Grindų Drenažo Metodas Svorio Paraudimas
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Prašymas BASEINAS
Dydis Others

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vonios Kamštis, 6 Cm Didelis Silikono, Vonia, Kamštis, Butas Siurbimo Nutekėjimo Apima, Vonia Kištukas Vonia, Virtuvė, Vonios kambarys ir Laun

Vonios Kamštis, 6 Cm Didelis Silikono, Vonia, Kamštis, Butas Siurbimo Nutekėjimo Apima, Vonia Kištukas Vonia, Virtuvė, Vonios kambarys ir Laun

Panašūs produktai: