Nauja Išpardavimas
Graži Moteris papuošalai Junoesque Stilingas Nuostabiu Raudonos, Koralų & Perlų Vėrinį 47 Padidinti

Graži Moteris papuošalai Junoesque Stilingas Nuostabiu Raudonos, Koralų & Perlų Vėrinį 47" 3 rowsLuxury Merginos WeddingParty Prabanga Dubajus

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.97

-25%

€32.39

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę į printhp

Visi Mano Ausis Laidų Ir Vaizdo Įrašai Yra Hipoalergicznych Sidabro Arba Aukso Spalvos, Švino Ir Nickle Nemokamai.

Tai yra gražus, neįprastas, kokybės dovanų rinkinį, kurį sudaro smulkūs sidabro padengtą karoliai su nuostabiu Jade širdies žavesio.Atitikimo auskarai funkcija širdyse puošnus sidabro padengtą ausies laidų.

1.mes bazę apie kiniją,mes laivų daiktą iš kinijos į savo šalį,tai yra tarptautinė laivyba,pristatymas savaitgalį,nes tai yra tarptautinės teisės atostogų,Supratimas yra viskas.

2. jei jūsų šalies customhouse gali pagaminti jūsų prekės praeiti laiko,jūs galite gauti savo daiktą per 15days;jei jūsų šalies customhouse neturite išleidimo jūsų prekė laiku,jūs galite gauti savo punktas apie 15-25days.

3.jei jums ateis iš italijos,paprastai jūs taip pat galite gauti savo prekę laiką, bet jūsų šalyje customhouse yra labai griežti.kartais jums reikės imtis daugiau laiko mažai gauti, jei ji yra šiek tiek lėtai, kad gauti savo daiktus,prašome taip pat suprasti mus

4. EMS 10-15 dieną pasiekti.

Klientų aptarnavimas:

Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome pranešti mums savo problemą laiku.Ir mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir jums duoti patenkinamą atsakymą.

Jei esate patenkintas savo pirkiniu, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Gavusi atsiliepimus,mes bus daryti tą patį už jus.Mes tiek naudos iš teigiamų atsiliepimų.Ačiū.

Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš susisiekite su manimi. (paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, negali išspręsti bet kokią problemą).Prašome pranešti mums,Mes stengsimės įvykdyti konkurso dalyvių pasitenkinimą.

Politika:

Mes pateiktų Viskas visada būna su kokybės garantija: Jei jums rasti bet kokius kokybės problemų arba yra ne visiškai patenkinti su nieko, kai gausite prekes.Prašome elektroniniu paštu mums greičiau.Mes ją išspręsti jums per 48 valandas(Grąžinimo arba keitimo punktas),jei grąžinamoji išmoka,jums turėtų grąžinti per 14 dienų nuo aukciono pabaigos, aš mielai grąžinti pirkimo kainą.Ačiū !!Sėkmės ! !

Susisiekite su mumis:

Jei turite kokių klausimų: Klauskite ir rašykite mums PRIEŠ PASIŪLYMĄ!

Gausite atsakymą per 24 valandas.mes labai stengiamės jums padėti.

Jei jūs nesutinkate su mūsų politikos ir pristatymo sąlygų, prašome, neturi pasiūlymą,mes RIMTAI pardavėjas.

Žymos: frey, fiona, musha, l25500, rinhoo, saty svatebni, megamind, sirena supjaustyti vestuvinė suknelė, violon, youpin.

Charakteristikos

Formos\modelis AUGALŲ
Lytis MOTERIS
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Medžiaga Koralų
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Karoliai
Stilius Madinga
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Modelio Numeris Naujas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Graži Moteris papuošalai Junoesque Stilingas Nuostabiu Raudonos, Koralų & Perlų Vėrinį 47

Graži Moteris papuošalai Junoesque Stilingas Nuostabiu Raudonos, Koralų & Perlų Vėrinį 47" 3 rowsLuxury Merginos WeddingParty Prabanga Dubajus

Panašūs produktai: