Forma plytos palėpėje seną plytą (12 akmenys)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€25.02

Dalintis

Apie prekę

Poliuretano forma dirbtinio akmens "senų plytų".Dydžio, formos yra 60*40 cm, plotas gatavus produktus, gautus su 1 отливки-0, 2 kvadratinių metrų.M. (maždaug).Unikalių elementų forma-12 vienetų.

Klasikinis imitacija metų laikas ir oras, plytų mūro.Nepaisant to, jo paplitimas, ji neturi prarasti savo apeliacinį skundą, dėl prasme buvimas galia kartą šios medžiagos.vieno plytelių dydis apie 28*6*1 cm., krašto yra netolygus, su kuriuo susiuvimo siūlės.Kiek plytelių vienos formos (0,2 kvadratinių metrų.M.) -12 grand.Visos plytelės vienos formos, įvairių tekstūrų (ne pakartoti).Bendras plotas gatavų produktų, gautų iš vieno liejimo liejimo yra apie 0,2 kvadratinių metrų.M.Prašymas-tiek interjero ir eksterjero.

Forma pagaminta iš aukštos kokybės poliuretano-tai leidžia jums padaryti kelis liejiniai, tiek ant gipso ir betono.Pristatymo laikas kad Rusijoje yra 5-7 dienas.

Žymos: loft jungiklis, priedai veltiniams, vilna lempa, industri lempos, pakabinti lempos, grindų lempos palėpė, lempos sienos, dekoro namo palėpė, lempos palėpė, dekoro palėpė, loft stiliaus.

Charakteristikos

Pristatymo laikas Rusijoje 5-7 dienos
Pelėsių Dydis 40*30 cm. * 2 vnt
Skaičius Akmenys 12 vnt
Medžiaga Pu
Akmens Dydis Apie 28*6 cm., net ne edge
Storio iš Akmens Apie 1 cm.
Kilmės RU(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Forma plytos palėpėje seną plytą (12 akmenys)

Forma plytos palėpėje seną plytą (12 akmenys)

Panašūs produktai: