Šanchajaus Istorija pusė Rankovės Gėlių Siuvinėjimas Cheongsam Suknelės, Ilgi Raudoni Nėriniai Qipao Moterų Tradicinės Kinų Vestuvių Suknelė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€33.03

-49%

€64.77

Dalintis

Apie prekę

1. Kaip sąžiningas pardavėjas, mes garantuojame, kad suknelė bus 90%-99% pats, kaip originalaus paveikslėlio rodomas .Jei norite, 100% lygiai taip pat, prašome, atleisk.Ne du lygiai tas pats lapai pasaulyje.Mes negalime garantuoti, kad prašome ne vieta, kad jei jūs vis dar norinte 100% panašumo.Dėkojame už jūsų undertstanding.

2. Suknelės nėra jokių accessaries pvz., skaros, pirštinės, mergina viduje ir pan.Siūlymas yra tik suknelė!Jei norite accessaries, susisiekite su mumis!

3. Individualų Dydį (Įskaitant Plius Dydis)/ Spalva turi papildomą mokestį USD20.00.

4. Bet kokie pasikeitimai, Dydis/Spalva/Specialų Prašymą, yra nepriimtini po užsakymo viršija 24 valandas.

5. Jei norite atšaukti užsakymą: Mes priimame, visa grąžinamoji išmoka per 24 valandas po to, kai užsakymo pateikimo; yra tik 50% dalinį grąžinti po to, kai jums pateikti užsakymo daugiau nei 24 valandas(50% yra išlaidos, mūsų medžiagą).

6. Pažadame, Laivybos Suknelė per 7-15 dienų(nėra didelis užsakymą), paprastai siunčiami Kinija Paštu laivybos kelią, ir tai yra nemokama.

Pristatymo Laikas: 15-30 darbo dienų iki pagrindinių vietų, ne nuotolinio šalyse.

Jei jums reikia skubiai, prašome susisiekti su mumis, kad laivas greitas pristatymas(kaip DHL, "Fedex"...), tačiau reikia sumokėti papildomą mokestį.antraip mes reikalausime pristatymas per china post " oro paštu.

Dydis S-3XL (JAV dydis 2-12) yra akcijų dydį, prašome kreiptis matavimai dydžio diagramos tiesiogiai, measurments yra fiksuotas.

Tinkinti dydis yra ne akcijų dydį, gamykloje turi būti 7-15 dienų.

Tinkinti funkcijos,Mes paramos daryti pritaikyti dydžio, kaip už savo kūno matavimai, tai užtruks apie 10-15 dienų (Mokėti už viršvalandžius, kaina išimtis) .Taip pat tai yra nepriimkite GRĄŽINAMĄJĄ išmoką, kai gamykloje pradėti daryti suknelė.Taigi, prašome apsvarstyti tai, prieš užsakymą.Tai yra PASIRINKTINIS DYDIS,PRAŠOME ĮVYKDYTI ŠIAS DETALS tada paštu MUMS.

1.Pilna krūtinė _cm

2.Juosmens _cm

3.Klubų _cm

4.Petys į petį _cm

5.Juosmens iki grindų (Juosmens iki Kojų) _cm

6.Tuščiavidurio juosmens(Reguliuojamo Ilgio Peties iki Juosmens) _cm

7.Tuščiavidurio grindų(Peties iki Kojų, be batų) _cm

8.Aukštis: _cm

9.Aukštis aukšto kulno batai: _cm

10.Rankos Ilgis(drabužiai ilgomis rankovėmis) _cm

11.Armseye(drabužiai, su movomis) _cm

12.Telefono Numeris _

Žymos: šiuolaikinės qipao, balta qipao kinija, afrikos dėvėti vyrams, cheongsam, cheongsam suknelė, suknelė šanchajus, qipao raudona, balta nuotakos qipao, balta qipao gėlių, ilgai qipao.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas šanchajaus istoriją
Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris XS04857
Audinio Tipas Broadcloth
Tradicinės Kinų Apranga Cheongsams

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Šanchajaus Istorija pusė Rankovės Gėlių Siuvinėjimas Cheongsam Suknelės, Ilgi Raudoni Nėriniai Qipao Moterų Tradicinės Kinų Vestuvių Suknelė

Šanchajaus Istorija pusė Rankovės Gėlių Siuvinėjimas Cheongsam Suknelės, Ilgi Raudoni Nėriniai Qipao Moterų Tradicinės Kinų Vestuvių Suknelė

Panašūs produktai: