Padaryti Priemonė Jaunikis Vestuvių/Verslo Kostiumai Vyrams,Pritaikyta Juoda Tuxedos Vyrams,Jaunikis Vestuvių Kostiumą M. (Striukė+Kelnės+Kaklaraištis)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€77.11

Dalintis

Apie prekę

sveiki atvykę į mano parduotuvę

trumpas Aprašymas: pagal Užsakymą pagamintas, Nuotaka, Vestuvinė Suknelė ,Vakare Suknelė ir Bridesmaid Suknelę,Motina Suknelė ,Gėlių mergaitės suknelė ,Kostiumas Berniukui ir Jaunikis Tuxedos !Mes gamyklos pardavėjas .mes galime padaryti bet kokios spalvos ,kokio dydžio ir bet kokios stilių ,Malonu, kad ir lašas laivybos.

Spalva ir Dydis Ir Stilius :pagal Užsakymą

visų stilių galima pagal užsakymą pagaminti suaugę ir berniukas matavimai

Apdorojimo laikas: Paprastai 4-10day

Spalva: kaip nuotraukoje parodyti, ar savo spalvą .

Dydis: pagamintas pagal Užsakymą

mūsų parduotuvė \ \ 's Atsiliepimai:

Jei jums reikia marškinėliai, prašome

Spustelėkite nuotrauką, kad užsakymų marškinėliai

Taiji.lt/store/product/Free-shipping-Top-sell-Top-Quality-fomal-shirt-Men-s-suits-for-Wedding-Apparel-Groom-Wear/342188_1323785164.html

prašome Pagal paveikslėlį matyti vietą, kurioje dalis, priemonė,tikslų dydį, kad puikiai tinka

Dydžio vienetas: centimetrų, kurie ateis jūsų kūno dydis

1. iškirptė= cm? 2.pečių=? 3.rankovės=? 4.armhole=? 5. riešo=? 6.krūtinės=? 7.pilvo=? 8.juosmens=? 9.hip -=? 10.striukės ilgis=? 11.kelnės ilgis=? 12.šlaunies=? 13.aukštis =? 14. masė= KG ? 15.spalvos? (numatytasis vaizdas spalvotas)

arba, kurie ateis jūsų kostiumai dydis už tokio dydžio

Liemenė ir Kaklaraištis Spalva Diagramoje:

SATIN SPALVA ŽEMĖLAPIS (galite keisti

liemenė ir kaklaraištis spalva)

pastaba:

Pakuotės, kai laivybos laikas yra per ilgas, ir bus suspaudus, todėl tiktų tapti kartus, don\ \ 't atrodo taip tobula.Bet tai nėra klaida, prašome don\ \ 't nerimauti, galite naudoti geležies labai karšta pagal butas,jis iš karto labai gražus!

PRODUKTO APRAŠYMAS :

1. Esame profesionalus gamintojas, mes visada suteikti jums aukštos kokybės ir žemos kainos produktų, sveiki atvykę į urmu.(Suknelės, bus galima daugiau nei 90% panašus kaip picuture)

2. ten gali būti šiek tiek spalvų differente tarp foto ir gatavą kostiumą (tai ne klaida).

3. Mes turime mūsų pačių gamykloje,todėl jūs galite pasirinkti, pagal užsakymą pagaminti arba spalvos pokytis dėl šios spalvos,taip pat galite siųsti šališkumu kostiumas mane ,ir pasakyk man savo dydį ir spalvą, kai jums užsisakyti.Jūs galite sumaišyti kad mano parduotuvė.

4 .Dydis gali turėti 1-2cm klaidų (tai ne klaida),kostiumas dydis jums išmatuoti, bet netelpa ,Jums gali rasti vietos pritaikyti, keisti suknelė(tai yra savo kaina).

Atsiliepimai

Jei jums, kaip ir mūsų daiktų,teigiamai įvertinti yra labai vertinama ir ačiū už jūsų paramą.Jei jūs neturite pasitenkinimą ,prašome susisiekti su mumis, nereikia pridėti blogų atsiliepimų.tai nėra geriausias būdas spręsti problemas.

Mes parduotuvės nepriima, ginčų, prašome patinka rašyti centras reitingų ir kenkėjiškų blogas peržiūros ne kokybės, pavyzdžiui, Daug triukšmo dėl nieko, naudokite padidinamąjį stiklą rasti gedimus vyras prašome apeiti, don\ \ 't užsakymą!

Drop laivyba

Mes galime drop laivyba.atsiųskite man savo kliento pristatymo adresą, kai užsakymą.

Pristatymas

Mes pristatymas elementų EMS (5-8days),jei jums reikia greitai gauti produktą,galite pasirinkti UPS arba DHL ir kitų pristatymas.

Importo muitai

T magistralių ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Žymos: viryklė kostiumas, lanksti mentele rinkinys, baterija kostiumas, surinkite indikatoriaus įrankis, šilumos kostiumas, apsiaustas kostiumas, masto kostiumas, keramikos vaisių skustukas rinkinys, scr kostiumas, nustatyti te.

Charakteristikos

Stiliai verslo kostiumai
Medžiaga Medvilnės,Poliesterio,Vilnos,Mikropluošto
Modelio Numeris 16033
Drabužių Ilgis Reguliariai
Prekės Pavadinimas Brightmanyouth
Lytis VYRAI
Elemento Tipas Kostiumai.
Priekiniai Stilius Butas
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Tinka Tipas Laisvas
spalvos Balta
Vaizdo Tipas Tikrasis Vaizdai
punktas oficialus kostiumai
Įskaitant striukė,ziajać
Audinio Tipas Vilnonis
Ziajać Uždarymo Tipas Užtrauktukas Skristi

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Padaryti Priemonė Jaunikis Vestuvių/Verslo Kostiumai Vyrams,Pritaikyta Juoda Tuxedos Vyrams,Jaunikis Vestuvių Kostiumą M. (Striukė+Kelnės+Kaklaraištis)

Padaryti Priemonė Jaunikis Vestuvių/Verslo Kostiumai Vyrams,Pritaikyta Juoda Tuxedos Vyrams,Jaunikis Vestuvių Kostiumą M. (Striukė+Kelnės+Kaklaraištis)

Panašūs produktai: