2-Colių, 5-Tiek Rankinis Filtro Varantys Giliai Kosmose, Planetų Teleskopas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€51.54

-34%

€78.10

Dalintis

Apie prekę

2-Colių, 5-Tiek Rankinis Filtro Varantys Giliai Kosmose, Planetų Teleskopas

šis 2 colių filtras varantys leidžia naudoti iki 5 skirtingų filtrus ir juos pakeisti per kelias sekundes.jei astrofotografia arba vaizdo stebėjimo filtrai yra visada paruoštas naudoti.

naudoti varantys filtras su UHC, OII, CLS ir kiti filtrai , pavyzdžiui, kuris leidžia jums greitai ir lengvai rasti geriausias filtras, kai vizualiai stebint - iine turite kamera, montuojamas ant teleskopo ir turi perjungti įvairius filtrus, kaip greitai, kaip įmanoma, tai įmanoma tik naudojant varantys filtras.ratų siūlo jums neįtikėtinai greitai perjungti iki 5 skirtingų filtrų.

Kiekviena pozicija filtras yra paskirta tam tikrą skaičių, kuris leidžia jums žinoti, ką filtras yra šiuo metu spindulio kelyje.Atidaryti varantys filtras ir susukti į 5 skirtingus filtrus, tai gali būti RGB ir apšvietimo filtrai astrofotografia arba wide-band ir siauros dažnių filtrai vaizdo teigimu, taip pat galite palikti filtrai mo įsikūręs varantys filtras, kaip jie optimaliai apsaugoti nuo dulkių ir dae ten.

Šalutinis filtras varantys teleskopas ateina su 2 colių adapterį, kuris leidžia jums greitai ir lengvai prisijungti prie savo focuser.Rato filtras taip pat yra T-vielos pusėje teleskopas už kitų adapterių.

Šone priedų, taip pat rasite Te M48 sriegis.jūs galite prijungti fotoaparatą arba okuliaro jungtis čia.Vidaus filtras ratas yra absoliučiai šviesos-įrodymas, leidžiantis ie be atspindžių arba išsklaidytos šviesos.

dydis:190*180*110mm

Medžiaga: metalas

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

1 * OPP krepšys

1 * išorinis neutralus black box pakuotės

1 * 2 colių, 5-gabalas filtras ratas

1 * vidinis šešiakampis veržliaraktis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: giliai kosmoso teleskopas, filtrai teleskopas, monokuliariniai telescop, filtras varantys qhy, okuliaro filtras ratas, 2 colių filtras, televue planetos filtras, filtras ratas, 2 colių okuliaro, žiūronų monokuliariniai.

Charakteristikos

Modelio Numeris Telesope
Tipas Monokuliariniai
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2-Colių, 5-Tiek Rankinis Filtro Varantys Giliai Kosmose, Planetų Teleskopas

2-Colių, 5-Tiek Rankinis Filtro Varantys Giliai Kosmose, Planetų Teleskopas

Panašūs produktai: