180*5mm Diamond Set Modelis Bauda, Šlifavimo, Gręžimo Įrankį, Specialios Formos Silicio Karbido Rankena Rasper Rinkinys 10VNT

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.22

-28%

€8.64

Dalintis

Apie prekę

180*5mm Diamond Set Modelis Bauda, Šlifavimo, Gręžimo Įrankį, Specialios

Formos Silicio Karbido Rankena Rasper Rinkinys 10VNT

Savybės: - Diamond failas yra savotiškas padavimo įrankis.Jis yra pagamintas iš silicio karbido (silicio karbidas yra didelis kietumas ir sudaro anglies ir silicio covalent obligacijas, minkštesnė ir pigiau, nei deimantų).Jis yra profesionalus duomenų tvarkymo įrankį.Jame įtvirtino karbido, taip pat įrankių.Jis yra būdingas didelis tikslumas ir be įstrižainės juostelės bendrojo plieno padavimo įrankis, kuris teoriškai funkcijas be nuostolių.

- Šis produktas yra pagamintas iš deimantų ir aukštos kokybės substratas galvanizavimo.Jis yra aštrus, dėvėti, atsparus ir funkcijas, didelio stiprumo, geros fizines savybes, stiprinti ir atsparumas dilimui.Plačiai naudojamas įvairių formų, modelius, jų dalys, amatų ir kitų pramonės šakų, pvz., šlifavimo, poliravimo, graviravimo, pjovimo, gręžimo, taisymas, jade, keramikos, stiklo, krištolo, metalo, suklijuoti karbido ir kitos dalys.

- Naudoti deimantinis galąstuvas: Deimantinis galąstuvas gali beveik failą bet ką ir bet tekinimo lenta, net greitapjovio plieno, kurio kietumas 69, tačiau negali būti naudojamas remonto didelių formų, gali būti naudojami tik siekiant remontas, detalės.Jis gali kurti tvarkingas ašmenų linija, kai stumiama išilgai ašmenų kryptimi.Jis gali būti naudojamas kieto lydinio, aukšto kietumo plieno, keramikos, stiklo ir kt.Jis gali būti naudojamas gamybos ir apdorojimo įtaisą į guoliai, klojiniai, įrankių ir kitų pramonės šakų.

- Šis produktas naudoja electrodeposition procesas plokštė gamtinių deimantų, ant padėklo.Jis yra būdingas aukštas efektyvumas, žemos kainos ir gera ekonominis efektas.Jis gali būti naudojamas padavimo kietųjų medžiagų, tinka remontas sunku lydiniai, aušinimas formų ir tvarkymo aukšto kietumo plieną, jade, keramikos, stiklo ir kitų medžiagų.

Aprašymas:

Pavadinimas: 180X5MM diamond failą lydinio failų

Specifikacija: 5MMX180 Emery plotis * Bendras ilgis failą (mm)

Standartinė forma: plokščias, apvalus, pusiau apskritas, kvadratinis, trikampis, nurodė, cutter formos, vienpusis trikampis, du apskritimai, elipsės.

Patarimai: užtepkite nedidelį kiekį vandens, šlifuojant atidėti nuostolių diamond failą.Sausa, ji po naudojimo.

Naudojimo taisyklės pratęsti tarnavimo laikas:

1. Draudžiama naudoti naują failą elgtis su sunkaus metalo.

2. Draudžiama naudoti failą, failo gesinimo medžiagos.

3. Kaltiniai ir liejiniai, su kietu paviršiumi arba sudegė-ant smėlio, turi būti žemės šlifuoklis, kol yra pateikiamas su pusiau aštrus failą.

4. Naudokite vieną pusę naujoji byla iš pradžių, ir kai paviršius yra bukas, paskui iš kitos pusės.

5. Kai padavimo, visada naudokite vieliniu šepečiu pašalinkite žetonų iš failo dantų.

6. Failai negali būti sutapo, arba sukrauti su kitais įrankiais.

7. Kai naudojant failų, greitis neturėtų būti pernelyg greitai, kitaip ji bus dėvėti per anksti.

8. Failo turėtų vengti kontakto su vandeniu, aliejumi ar kitais nešvarumais.

9. Bauda pateikimo priemonės yra ne leidžiama failą, minkštas metalas.

10. Nenaudokite adata failą per smarkiai, kad būtų išvengta nesilaikantiems.

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, gali būti klaidų.Dydis yra nuoroda tik, prašome natūra teikiama pirmenybė.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos, prašome natūra teikiama pirmenybė.

Į paketą įeina:

1*Diamond set

Žymos: failo metalo, volframo elektrodų karbido, rasberri pi 4 8gb, pasberry pi 4, rj900, pi 400, "chrome" karbido perdanga, geležies karbido gręžimo, pagimdė cutter, sp540.

Charakteristikos

Modelio Numeris diamond set
Medžiaga Chromo-vanadžio Plieno
Prekės Pavadinimas VAHIGCY
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

180*5mm Diamond Set Modelis Bauda, Šlifavimo, Gręžimo Įrankį, Specialios Formos Silicio Karbido Rankena Rasper Rinkinys 10VNT

180*5mm Diamond Set Modelis Bauda, Šlifavimo, Gręžimo Įrankį, Specialios Formos Silicio Karbido Rankena Rasper Rinkinys 10VNT

Panašūs produktai: