Japonija ThreeBond 1521C Sintetinio Kaučiuko Pramonės Klijų 150ml Klijai 1Pcs Sintetinio Kaučiuko Pramonės Klijų 150ml Klijai 1Pcs

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€26.57

Dalintis

Apie prekę

Japonija ThreeBond 1521C Sintetinio Kaučiuko Pramonės Klijų 150ml Klijai 1Pcs Sintetinio Kaučiuko Pramonės Klijų 150ml Klijai 1Pcs

Produkto eksploatacinių parametrų lentelė

Prekės Modelis: ThreeBond 1521C Pakavimo Specifikacija: 150ml/vnt.

Gaminio spalva: Galiojimo laikas: 12 mėnesių

Saugojimo aplinkos aprašymas: normalios temperatūros, patalpų

produkto aprašymas:

Sintetinio kaučiuko (tirpiklio tipo), specialus polimeras (ne tirpiklio tipo drėgmės grūdinimas tipo) ir kiti pramoniniai klijai, kaip pagrindinių komponentų.Jo savybė yra ta, kad pradinis sukibimas yra stipri, ir elastingumo nedings po sukibimą.

ThreeBond 1521C Sintetinio Kaučiuko Klijais

ThreeBond 1521C yra sintetinio kaučiuko, universalus klijai su chlorprenu sintetinio kaučiuko, kaip pagrindinė sudedamoji dalis.Taikymo asortimentą šios rūšies klijai yra labai platus.Jis gali būti naudojamas iš minkštos medžiagos, pvz., gumos ir odos kietųjų medžiagų, tokių kaip metalas.

· Pradinis sukibimas yra stipri, ir elastingumo nedings po sukibimą.

· Nereikia atlikti varginančių užduotis, pvz., matavimo, skaičiavimo ar šildymo, ir kiekvienas gali lengvai valdyti jį.

Produkto Naudojimas:

Šis produktas tinka tos pačios ar skirtingų klijavimui šie įvairių medžiagų.

·Metalų: geležies, aliuminio, duralumin, žalvario, vario ir kitų metalų.

·Gaminiai iš plastiko: vinilo chloridas valdybos ir kino, methacryl dervos, fenolio dervos, karbamidinės dervos, polistireno derva, epoksidinė derva ir kitų plastiko gaminių.

·Ne metalo gaminiai: betonas, skiedinys, kartono, popieriaus, medžio, odos, drobės, keramikos, audinių, stiklo, bambuko ir kt.

·Gumą: Natūrali guma, izoprenas, SBR, NBR, chlorosulfonated polietileno, neopreno ir kt.

【Atsargumo priemonių】:

Atsargumo priemonės vartojant

1) neįkvėpkite garų ar gerti, nes tai kenkia žmogaus organizmui.

2) Ji yra lengva sukelti dermatitą dėl į adresatą, prašome naudoti apsaugos priemones.

3) Prašome pateikti šią produktas nepasiekia vaikų rankas.

4) Jei jis patenka į akis netyčia, prašome plauti su vandeniu ilgiau negu 15 minučių, ir tada kreiptis į gydytoją nedelsiant.

5) Jeigu žmogaus kūnas jaučia neįprastą naudojimo metu, prašome sustabdyti naudojant šį produktą iš karto ir kreiptis į medicinos įstaigą.

6) Jei jis netyčia laikosi ant odos, prašome jį nuvalykite iš karto ir nuplaukite jį kruopščiai su muiluotu vandeniu.

7) Jei jūs jį gerti nerūpestingai, nereikia vemti nuo jūsų pačių.Prašome burną ir kreiptis medicinos gydymo iš karto.

8), Prašome atidžiai perskaityti naudojimo būdas ir paskirtis prieš naudojimą.

9) įdiekite vietos išmetamųjų dujų įranga, darbo vietoje.

10) Prašome iš anksto patvirtinti poveikio šio produkto naudojimo vieta, ir nenaudokite, jei yra kokių nors problemų.

11), Nes šis produktas reikalauja izoliacija, prašome nelieskite elektros energijos tiekimo, kai jį naudoti.

12) Kadangi šio produkto sudėtyje yra kenksmingų sudedamųjų dalių, nenaudokite šio produkto bakstelėkite vandens vamzdžių ir karšto vandens tiekimo vamzdžiams.

13) žr. gaminio saugos duomenų lapas (MSDL) dėl pavojų ir kenksmingumą nėra įrašytas šis įrašas.

Laikymo būdą

1) laikykite jį tokioje vietoje, kur nėra šviesos, mažai drėgmės, ir temperatūra nuo -5~25℃.

2) siekiant išvengti nusidėvėjimo ar maišymo užsienio klausimu, prašome antspaudas jį ir laikyti jį tinkamai panaudoti.

Pastaba: aukščiau našumo parametras aprašymai yra nuoroda tik, ir nėra klaidų, išmatuotus duomenis, pagal įvairias medžiagas ir aplinkas.

Pastaba: Dėl Produkto Kainos Ir Konkrečių Sąlygų, Prašome Susisiekti su Mumis Prieš Perkant Kai parduodamas produktas, tai nėra priimtina grąžinti gaminį, dėl bet kokios priežasties, išskyrus kokybės problemas.Prašome neperka priedai bandymų tikslais.

Patarimai, kad padės

Brazilija pirkėjų, jei pasirinksite Express pristatymas, kaip FED DHL, UPS ir T.t.P nuomos suteikia compan y vardą ir CNPJ numeris arba CPF Numerį.Prašome patikrinti savo pranešimų dažnai , mes, gali turėti tam tikrų klausimų, reikia jūsų patvirtinimo prieš siunčiant.Prašome pateikti savo VARDĄ, pavardę, laivybos .Padaryti pasirinkimą, jei produktas buvo parametrus , arba pastaba tvarka.Čilė, Argentina pirkėjai, prašome nurodyti savo Mokesčių mokėtojo express, pristatymas kaip UPS.Į "Pristatymo Metu" pateiktas Taiji.lt NĖRA teisinga, NE mūsų laikas garantuotas.Pašto adresas yra pigus, tačiau ne greitai, ypač, kai nuotolinio šalyse.Jei yra skubus, prašome tyrimą greičiau metodus.Jei laivas express, įsitikinkite, kad jums yra NE atokioje vietovėje , arba papildomas išlaidas reikalinga, ir, atkreipkite dėmesį, jog nuotolinio pleace pristatymas : mokami Logostics Kompanija !Sekimo numerį, yra prieinami kiekvienam paketui.Stebėti čia: www.17track.net/index_en.shtml .Standartiniai akumuliatoriai, skysčių ir kitų draudžiamų dalis paprastai yra pašalinama prieš išsiuntimą jei elementas yra tai , mes galime išsiųsti Specialūs Linija, kuri bus mokama papildomai dolerių Muitinės, Importo Muitai ir Mokesčiai, yra pirkėjo atsakomybė.Mes nesame atsakingi už muitinės vėlavimo ar visi muitai, tarifai, Pridėtinės Vertės Mokesčio (PVM) ar kitų rinkliavų, kurios gali būti patirtos dėl jūsų pirkti.Reikia žinoti savo muitų politika.

Patarimai apie Aftersale, Prašome Pateikti mums 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas!!!!!C ommunication visada yra daugiau naudingas nei ginčų.Openning ginčo padėti nieko, bet padidinti nesusipratimas!!!!Neigiamas grįžtamasis ryšys negali būti keičiami !Prašome susisiekti su mumis dėl geresnių metodų, kaip spręsti ginčus!

Žymos: crimpseal, 150 gabalas, automobilių splice, tolerie, padangų vielos, tarpinė skystis, jx2546, arch roll, cs4mm, silikagelis tarpiklis.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Sąsajos Tipas NO
Prekės Pavadinimas laez evaw

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Japonija ThreeBond 1521C Sintetinio Kaučiuko Pramonės Klijų 150ml Klijai 1Pcs Sintetinio Kaučiuko Pramonės Klijų 150ml Klijai 1Pcs

Japonija ThreeBond 1521C Sintetinio Kaučiuko Pramonės Klijų 150ml Klijai 1Pcs Sintetinio Kaučiuko Pramonės Klijų 150ml Klijai 1Pcs

Panašūs produktai: