Namų Virtuvėje, Maisto Atliekų, Šiukšlių išvežimo, Šalinimo Pašarų Veikti su Maitinimo Laidą

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€122.28

-4%

€128.71

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas [High-Greitis ir Tylus Variklis & Didelių Pajėgumų]Funkcijos efektyvaus energijos vartojimo ir greitųjų, kaip 2600 RPM variklio, šis maisto atliekų tvarkymo siūlo daugiau galios ir efektyvumo, nei lyginamieji pardavimai, mažinant galimybes džemai gerokai.Be to, triukšmo vertės variklis yra mažesnė nei 50 decibelų bandymų, kad jums bus gauti tyliausių šlifavimo, kaip įmanoma. 1000ml didelių pajėgumų šlifavimo kameros padeda susidoroti su daugiau atliekų. [Aukštos Kokybės Medžiagos ir Ilgaamžiškumą]Priimti aukštos kokybės ABS inžinerijos plastiko ir nerūdijančio plieno, maisto šiukšlių šalinimo pašalina nutekėjimas arba elektros smūgį.Ir sunkiųjų plieno peilis leidžia šlifuoti šiukšlių pakankamai mažas. [Saugiai ir Multi-Funkcinis Šalinimo]splash atmuštuvas viršuje apsaugo pirštus nuo sužalojimų, ir išvengti šiukšlių purslų, kuri yra nuimamas, lengvai valomas.Trijų taškų fiksavimo sumažina vibraciją ir suteikia tvirtumo.Šis maisto atliekų tvarkymo gali būti prijungtas tiek vienas, tiek ir dviguba kriauklė, atitinkančių jūsų įvairius poreikius.Kas daugiau, įrengta indaplovė jungtis, šis įrenginys bus daugiau dirbti rentabiliai, kartu su savo indaplovė. [Paprastas Surinkimas ir Patogiai Naudoti]Kaip maitinimo laidas yra iš anksto įdiegta, ji taupo montavimo žingsniai ir jūsų pinigų, kad pirkti papildomą laidą.Jūs galite įdiegti ir naudoti mašiną su lengvumu pagal vadovo nurodymus.Tai trunka mažiau nei penkias minutes, kaskart gauti švarų ir tvarkingą virtuvės atgal, kuri išlaisvina jūsų rankas nuo suėmimo smirdantis maisto šiukšlių. [Oro Jungiklis & Apsauga nuo Perkrovos]Vienas apačioje išsprendžia virtuvės šiukšlių.Oro jungiklis naudoja pneumatinius principu, leidžia lengviau ir saugiau pradėti mašina.Reset perkrovos saugiklis apačioje apsaugo variklį, kai jos perkrautas, perkaito, ir t.t., pratęsti gyvenimo variklis, todėl prašome nuolat jį liečiamų kai įdiegti.

Pakavimas Ir Pristatymas

Vidinės pakuotės: color box + plastikinis maišelis

Išorinė pakuotė: 1 dėžutėje 4 vnt.

Vežimo metu: gamybos, laiko apie 20 dienų po patvirtino, visas dizainas,laivybos laikas į kitą vietą,mes padėsime paklausti, laivybos detaisl ir grįžtamąjį ryšį su jumis,ačiū.

Uosto: Shenzhen Mūsų Paslaugos

Kodėl verta Rinktis mus?

1.Mes esame Kinijos Pirmaujančių Sveikatos Priežiūros ir Massager Produktų Gamintojas.

2.100% QC patikrinimo Prieš Išsiuntimą.

3.Geriausia Kokybė ir Geriausias Aptarnavimas su Konkurencinga kaina.

4. Profesinė patirtis OEM ir ODM gamyba, produktų agentas eksportas yra eksportuojama į Europos, Amerikos, Pietryčių Azijos,

5.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų siekimas.Jei yra kokių nors klausimų apie mūsų produktus, laivybos, pakuočių ir pan.Pls nedvejodami kreipkitės į mus.Mes stengiamės išspręsti problemas.

6.Mes galime jums pasiūlyti geriausia po pardavimo, aptarnavimo ir techninės pagalbos.Jei turite bet kokių klausimų dėl operacijos ar technologijų problemų, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.Įmonės Informacija

Foshan Tiancheng Elektros Prietaisų Co.,Ltd. 's factory Zhongshan Li Lady Electric Co., Ltd.yra profesionalių gamintojas ir gamintojas V8 vandens kokybės vandens aparatas, V8 vandenilio vandens puodelis, dezinfekavimo kabinetas, skaldyti sienos, maisto mašinos, komercinių soymilk mašina, alaus mašina, slėgio viryklė ir kita dovana elektriniai prietaisai, aukštųjų technologijų produktai, ir tt.Turėti pilną ir mokslo kokybės valdymo sistema.Sąžiningumo, stiprybės ir produkto kokybė yra pripažintas pramonės.Sveiki atvykę draugai iš visų visuomenės sluoksnių gyvenimą atėjo aplankyti, vadovas ir vesti verslo derybas.DUK

1. Aš galiu gauti kai mėginių tyrimas?Yra nemokama?

A: Taip, mes galime pateikti pavyzdžių kokybei patikrinti ir rinkos tyrimas.Paprastai bandinio galima per 7 dienas.Imties mokestis yra tas pats kaip MOQ200pcs.Kai jūs bandymas be problemų, jūs galite pateikti užsakymą.Tada mes grąžinsime jums mėginio mokestis.

2. Koks laikotarpis?

A: Ji paprastai trunka apie 20-30 dienų iki pabaigos gamybos gavusi indėlių priklauso nuo modelio ir kiekį.

3. Kaip jūs gabenti prekes?

A: Mes laivas mėginių EMS, TNT, DHL, ar Fed Ex ir pan., urmu užsakymus jie bus vežamos jūra.

4.Savo uostą, vežimas?

A: Shenzhen /Guangzhou

5. Jūs galite padaryti savo logotipą ar prekės ženklo produktus?

A: Taip, jūsų individualų reikalavimus spalvos, logo dizainas, pakuotės, kartono ženklas ir pan.esate labai laukiami.

6. Kokius mokėjimo būdus ar jūsų įmonė paramos?

A: Mes galime priimti PayPal, T/T", "Western Union", Banko pavedimu, Alibaba Prekybos Draudimo.

7 .Q: Apie Kainą?

A: Visų išvardintų kaina yra tik nuorodos, naujausią kainą, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.

Žymos: dm800 nuotolinio, 400A, 1 1 balun, aukštos kokybės lnb, ds81, axa įrankio laikiklis, 8 1 palydovo ir diseqc switch, dreambox nemokamas pristatymas, "eurostar" lnb, laikiklis palydovinių.

Charakteristikos

Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Namų Virtuvėje, Maisto Atliekų, Šiukšlių išvežimo, Šalinimo Pašarų Veikti su Maitinimo Laidą

Namų Virtuvėje, Maisto Atliekų, Šiukšlių išvežimo, Šalinimo Pašarų Veikti su Maitinimo Laidą

Panašūs produktai: