Naujas TWS "Bluetooth" sporto monofoninis ausinės XP7 yra neperšlampamas, kompaktiškas ir patogus, ir tikrai belaidžio ir laisvai conne

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.97

-40%

€13.29

Dalintis

Apie prekę

Kad visiems būtų geriau pirkti produktus su mažiau pinigų ir parduoti produktus nuostolingai, turime suteikti nemokamai logistikos visiems pirkėjams.Mes naudojame ekonomikos logistikos be logistikos informacija.Jei jums galvą, prašom kreiptis į mane keisti.

Aprašymas: 1. Bluetooth 5.0 chip 2. Stereo HIFI bass supa 3. Ergonomiškas dizainas; netaps, kai dėvimi ant ausies 4. Gyvenimo atsparus vandeniui; nesvarbu, ar ji yra prakaito sporto salėje ir lauko sporto, lietaus, tai bus ne sukelti žalą ausines. 5. Ergonomiškai suprojektuoti, ausinių galva su minkšta natūralaus silikono earmuffs bus ne sukelti ausų skausmą ir kitomis sunkiomis sąlygomis, net jei jums dėvėti ausines ilgą laiką.Techniniai duomenys: Bluetooth versija: v5.0 protokolo Palaikymas: HSP / HFP / A2DP / AVRCP Darbinis atstumas: apie 10M tiesiai Klausymosi laikas: apie 4-5 val. (vienkartinio naudojimo visu mokestį) Pokalbio trukmė: apie 4-5 val. (vienkartinio naudojimo visu mokestį) tarnavimo laikas: 650H (reikia naudoti su įkrovimo kamera) Įkrovimo kamera, baterijos talpa: 300mAh Baterija skyriaus įkrovimo trukmė: apie 2H Ausinių baterijos talpa: 50mAh * 2 Ausinių įkrovimo trukmė: apie 2H Palaiko vieno paspaudimo operacija, binaural aukštos raiškos skambučius, automatinė įkrovos ryšio porą, ir kt.

Visi produktai šioje parduotuvėje paramą, didmeninė prekyba, lašas laivybos, tikimės, kad dirbti su jumis!

null

Žymos: zip dėklas medvilnės paprastas, xbox elite galia plytų, vilnos suknelė kūno moterų, atsparus vandeniui oksfordo mens, moterų sportbačiai lauko, vw golf 4 silicio atveju, vilnos liemenė moterims, medienos ruošiniai matryoshka, vw polo 2011 priedų.

Charakteristikos

Jautrumas 98dB
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
"Bluetooth" Versija 5.0
Valdymo Mygtukas Taip
Su Mikrofonu Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Vocalism Principas Dinamiškas
Prekės Pavadinimas GYKZ
Garso Valdymas Taip
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Komunikacijos Belaidžio
Atsparumas 32Ω
Magnetas Tipas Neodimio
Maksimali Galia 5mw
Atsparus vandeniui Taip
Bendras Harmoninis Iškraipymas 5%
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Vairuotojas Skersmuo 10mm
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Yra bevielis Taip
Paketų Sąrašas Keičiamų Kilimėlių Rinkinys
Stilius Ausis
Skaičius Vairuotojai 1

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas TWS

Naujas TWS "Bluetooth" sporto monofoninis ausinės XP7 yra neperšlampamas, kompaktiškas ir patogus, ir tikrai belaidžio ir laisvai conne

Panašūs produktai: