Natūralus kvarcas, opalas Ranka Raižyti vienaragis kaukolė crystal healing

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.28

Dalintis

Apie prekę

Techniniai duomenys:

Medžiaga: 1pcs Natūralus baltasis kvarcas Ranka Raižyti vienaragis kaukolė crystal healing

Dydis (apytiksliai): 2inch

svoris (apie): /

Paketas apima: 1pcs Natūralus baltasis kvarcas Ranka Raižyti vienaragis kaukolė crystal healing 1pcs Natūralus baltasis kvarcas Ranka Raižyti vienaragis kaukolė crystal healing

Funkcijos: 1. Pagaminti iš Natūralių opal kvarco Ranka Raižyti vienaragis kaukolė kristalų gijimas , labai gražus ir patrauklus. 2. Tai Natūralus baltasis kvarcas Ranka Raižyti vienaragis kaukolė kristalų gijimas yra aukštos kokybės. 3. Mažas dydis ir lengvas, patogus ir lengvai atlikti. 4. Jis yra geras sveikatos, sumažinti elektromagnetinės radiacijos ir degaussing. 5. Ji taip pat yra geriausias pasirinkimas namų puošybai.Pastaba: 1. Jūs Gausite Elementus Panašaus Dydžio Ir Formos "Nuotraukos" (Supraskite, Tai Yra Natūraliai Susiformavusios, Panašiai Kaip Snaigės, Ir Ne Du Yra Vienodi). 2. Išsaugoti DIDELIS, Kurių bendras Laivybos!Naršyti Mūsų Parduotuvėje Daugiau Puikių Papuošalų!!Patikrinkite, ar daugiau produktų: nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio, jums bus gauti panašių kristalų, nes iš natūralaus akmens.visi produktas bus siunčiami atsitiktiniai, tačiau pažadame, kad mes suteiksime jums geriausias produktas, jei jums užsisakyti iš mūsų parduotuvės.tikimės, kad jūs turite puikią prekybos patirtį.

Jei turite bet kokių klausimų apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš esu pasirengęs, siekiant išspręsti bet kokią problemą su savo klientais.Mes padarysime viską, kad jums patenkinti.(^v^)

Žymos: jingbaotoys, kaukolės kaulų, ametistas skulptūra, 2 kaukolė, dubuo kaukolė, velnio akmuo, Crystal vienaragis, mickey mouse produktą, retro modelis, dubuo helovinas.

Charakteristikos

Regioninės Funkcija Kinija
Medžiaga Baltasis Kvarcas
Stilius feng shui
Temos Talismanas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Pavadinimas 1pcs Natūralus baltasis kvarcas Ranka Raižyti vienaragis kaukolė crystal healing

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Natūralus kvarcas, opalas Ranka Raižyti vienaragis kaukolė crystal healing

Natūralus kvarcas, opalas Ranka Raižyti vienaragis kaukolė crystal healing

Panašūs produktai: