Euro, Maitinimo Kabelis 1.5 m 1mm ES IEC C13 Maitinimo Laido LG TV Spausdintuvą "Dell" KOMPIUTERIS, Kompiuterio Monitorius PSU Antminer DJ Scenos Šviesos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.17

-37%

€1.86

Dalintis

Apie prekę

Visi mūsų produktai buvo kruopščiai atrinkti ir jie patys, kaip ir nuotrauką, kurią norite matyti mūsų parduotuvėje.Mes jau tegul gaminio spalva linkę tiesa, kaip toli, kaip įmanoma, tačiau dėl monitoriaus spalvų klaidos yra daugiau ar mažiau yra šiek tiek kitokia.Bet tikrai gaminio forma yra tokia pati, kaip nuotraukoje.

Prekės Savybės: 100% brand new ES kištukas IEC C13 maitinimo laidas laidas Laidas indikatorius: 1mm2 x 3 Kurso įtampa / srovė: 250V 10/16A Laidininko medžiaga: vario izoliacinė medžiaga: PVC Vyrų pabaigoje tipas: Schuko CEE 7/7 plug Moterų pabaigoje tipas: IEC-320-C13 Laido ilgis(apytiksliai): 1,5 m

Komplektą Sudaro: 1 x ES plug C13 maitinimo laidas laidas

Pastaba:

Kabelio ilgis ir kištukas gali būti pritaikyti, prašome laisvai susisiekti su mumis klausti kainos ir mažiausias užsakymo kiekis !

a.Svarbu, muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie krovikliai yra pirkėjo atsakomybė.

b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

d.Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių(krovinio)bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą.

e.

Palikite mums savo EORI / PVM / RFC numerį, jei jūs turite kai jums pasirinkti Išreikšti taip, ji paklausė, laivybos bendrovės .

a.Paprastai visi užsakymai bus tvarkomi per 2 darbo dienas nuo apmokėjimo dienos arba dienos, eCheck yra išvalytas.Mes informuosime jus per jūsų registruotu paštu, kai jūsų užsakymas yra išsiųstas iš mūsų sandėlio.

b.Įsitikinkite, adresą jūsų mokėjimo metu.Telefono Numeris rekomenduojama tikslesnį pristatymo.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

c.Kinija paštu, oro paštu, pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 20-50 darbo dienų.

d.Express pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių; tai gali trukti iki 3-15 darbo dienų.

a.Šiuo metu galite atsiskaityti naudojantis Moneybookers, visa, MasterCard ir banko pavedimu.Taip pat galite mokėti pasirinkite debeto kortelėmis (įskaitant " Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ir Euro8000. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Taiji.lt ateityje.

Teigiamas grįžtamasis ryšys bus paliko, kai jūs patvirtinti užsakymą!Ir ačiū jums už teigiamą komentarą ir atsiliepimai.Jūsų padrąsinimo, tai padės mums žengti į priekį ir nuolat gerinti mūsų paslaugas.Kaip jūs, mes taip pat stengiamės išvengti bet neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, kurį sukelia bet koks aplaidumas ar nesusipratimų.Mes viltis,kaip pirkėjo lūkesčiai yra skirtingi,kai esate nepatenkinti produkto ar mūsų paslaugos jums gali pirmiausia leiskite mums žinoti, ir mums duoti protingą terminą išspręsti problemą už jus su mūsų nuoširdumo ir profesionalaus požiūrio.

Žymos: asic, 79l09, antmin, c13 jungtis, c13, c13 laido, c19 kabelis, dj mikšeris, duomenų maitinimo kabelis, iec c13 trumpas.

Charakteristikos

Modelio Numeris C13 ES prijunkite maitinimo laidas laidas
Prekės KODAS apc0061-001
Tipas KINTAMOSIOS srovės Maitinimo Laidas
Prekės Pavadinimas DelightFire
Savybės maitinimo laidas laidas
Vyrų Pabaigoje Tipas NEMA
Kištuko Tipas Schuko CEE 7/7
Prašymas Kompiuteris
Moterų Pabaigoje Tipas IEC

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Euro, Maitinimo Kabelis 1.5 m 1mm ES IEC C13 Maitinimo Laido LG TV Spausdintuvą

Euro, Maitinimo Kabelis 1.5 m 1mm ES IEC C13 Maitinimo Laido LG TV Spausdintuvą "Dell" KOMPIUTERIS, Kompiuterio Monitorius PSU Antminer DJ Scenos Šviesos

Panašūs produktai: