Žiemą Šildomas Pirštines Motociklo Jojimo Pirštinės Anti-slip Naktį Atspindintis Neperšlampamas Pirštines Termiškai Izoliuoti Pirštinės Slidinėjimui

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.87

-19%

€14.66

Dalintis

Apie prekę

Žiemą Šildomas Pirštines Motociklo Jojimo Pirštinės Anti-slip Naktį Atspindintis Neperšlampamas Pirštines Termiškai Izoliuoti Pirštinės Slidinėjimui

Funkcijos: 1. Aukštos kokybės Medžiaga: Naudojant anglies pluošto viela, nes kūrenimo, kad pirštinės yra saugus, atsparus vandeniui, patvarus, lyginimo atsparus, tvirtas, kietas ir kt., lengva valyti ir stabiliai šildomos.

2. Energijos taupymas ir energijos taupymo: Jis priima aukštos kokybės pluošto pluošto šildymo elementas su lankstymo pasipriešinimas, kuri turi aukštą šiluminį efektyvumą.Po kaitinimo, šildymo temperatūra gali pasiekti patogus temperatūra žmogaus kūne, ir klimato atšilimo efektas yra geras.

3. Patogus Smart Baterija Dėžė: šildymo pirštines, kad galėtų vykdyti savo šilumos, ir baterija lauke yra unikaliai suprojektuoti viduje pirštinės, siekiant užtikrinti jūsų patogumui naudojant.

4. Dėmesingas Dizainas: pirštines, vėjo, vandeniui, anti-šaltas, patvarus ir kietas, su anti-slip dizaino ant delno dalis.Jie yra patogus ir praktiškas, užtikrinant savo saugumą lauko veikla, naktį su šviesą atspindinčios juostelės dizainas.

5. Tinka Kartų: pirštinės tinka lauko veikla šaltu oru, pavyzdžiui, slidinėjimas, vairavimas, žirgais, žvejyba, veikia ir pan.Jie gali apsaugoti jūsų rankas nuo šalčio, vėjo ar nušalimas, todėl galite mėgautis veiklos lauke, žiemą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šildomos Šiltas Pirštines

Išorinė medžiaga: vandeniui ir vėjo audinys

Vidinė medžiaga: medvilnė

Šildymo medžiaga: pluošto kompozicinių

Spalva: juoda

Dydis: vienas dydis (kaip parodyta)

Įtampa: 5V

Galia: 5W

Naudojimo trukmė: 6-8 valandas, nuolat, energijos taupymo režimas

Taikoma baterijos: 6 x AA tipo baterijos (baterijos neįtrauktos)

Smart baterija box funkcija: įdiegę bateriją ir įjunkite jungiklį, pirštinės bus automatiškai ugnies 8 minutes.Jie bus automatiškai sustabdyti šilumos už 1 minutę ir tada pradėti šildyti 2 minutes cikliškai be rankinis valdymas.Kai įjungta šviesa, baterija, dėžutė veikia ir atvirkščiai. 6 baterijomis AA reikia šilumos, o ne produkto pakuotės.

Rekomendacijas dėl skalbimo: plauti rankomis, ne mašina plauti; temperatūros plovimo yra žemiau 30 laipsnių Celsijaus; nr. posiwieć be chloro; ne flip sausas; skleisti išdžiūti.

Pakavimo Sąrašas:

1 Pora Pirštinių

1 Pora Baterija Atvejais (baterijos neįtrauktos)

Pastaba:

Prašome išimkite bateriją, kai nenorite naudoti pirštines ilgą laiką, ir laikykite juos sausoje vietoje.Ne per iškreipti pirštinės siekiant išvengti gaminio pažeidimų dėl netolygaus šildymo ir šilumos išsklaidymo.

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Žymos: širdies padengti a21, korėjos sandales, stambulo striukė, dovana moters kambarys, dsg reader j217, šviesdėžės a4 meno, garintuvas clio, f moterų drabužiai, fcs pelekų, dydis l.

Charakteristikos

Išorinė medžiaga
Dydis
Šildymo Medžiagos
Vidinė medžiaga
Taikoma Baterija
Įtampa
Pavadinimas
Lytis Unisex
Galia
Medžiaga Poliesteris & Medvilnės
Funkcija Atsparus vandeniui
Spalva

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Žiemą Šildomas Pirštines Motociklo Jojimo Pirštinės Anti-slip Naktį Atspindintis Neperšlampamas Pirštines Termiškai Izoliuoti Pirštinės Slidinėjimui

Žiemą Šildomas Pirštines Motociklo Jojimo Pirštinės Anti-slip Naktį Atspindintis Neperšlampamas Pirštines Termiškai Izoliuoti Pirštinės Slidinėjimui

Panašūs produktai: