Karšto Stiliaus Rudens/žiemos karvės odos darbo drabužiai Martin Batai Patvarus Padas Kvėpuojantis Vyrų Batai neslidūs Aukštos Kokybės Odos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€28.72

-44%

€51.29

Dalintis

Apie prekę

Kaip Pasirinkti tinkamą Dydį?

1.Išmatuoti savo pėdos ilgį. (nereikia priemonė vidpadžio ilgis)

2.Rasti "Dydis" iš "Size Chart", remiantis jūsų pėdos ilgis

3.Draugiškas Pasiūlymas

PIRKINIŲ PADĖTI

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis.Mes visada pasiruošę jums.

LAIVYBOS IR PRISTATYMO LAIKAS

Mes atsiųsime produktų, į visas vietas, kur kurjeriai gali atvykti.Paprastai, produktai gali būti supakuotas, per 2-7 darbo dienas, tačiau retas kartą, ji bus pratęstas gyvulių būklė arba jūsų konkretaus užsakymo.Tranzito laikas ir pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo jūsų buvimo vietą ir kurjeriai.Pavyzdžiui, oro paštu, elementus atvyksta daugelio šalių, per 15-30 darbo dienų (pvz., JAV, Australija per 7-25 darbo dienų).Tačiau ji gali būti atidėta dėl atostogų ar nelaimingų atsitikimų.

GRĄŽINIMO POLITIKA

(1)Jei produktai gavote nėra taip, kaip aprašyta, prašome siųsti mums bent 2 aiškias nuotraukas daiktų, jpg formatą rodo, kad problema per 3 dienas.Pakeitimo arba grąžinamosios išmokos yra prieinami, kai mes gauti nuotraukas.

(2)Jei elementas, kurį gavo puikiai, bet esate ne laimingas su ja, taip pat galite jį grąžinti mums arba mainų kitą.Visi grąžinamas prekes turi būti unwashed ir vėl-pardavimas, kuris yra uninfluenced.Prašome ją laikyti originalioje pakuotėje su sekimo numerį ir priežastį, dėl ją grąžina, taip pat savo užsakymą id itin atveju.

(3) Pirmiau, pirkėjai turėtų prisiimti atsakomybę grąžinimo išlaidos ir rizika.Daugiau informacijos rasite Taiji.lt grąžinimo ir keitimo politiką.

ATSILIEPIMAI

Teigiamų Atsiliepimų(5 Žvaigždučių) yra mums labai svarbus

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų galutinis tikslas.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą, kai esate laimingas su mūsų produkto ir paslaugos.Mes stengiamės, kad atitiktų jūsų poreikius ir, jei yra bet klausimas, kuris neaišku, ar nepatenkinti praneškite mums.Mes tikimės, kad jūs galite mėgautis pirkinių čia.Mes vertiname jūsų respectation mūsų pastangų, ir mes taip pat bus ženklas jums, kaip rūšies pirkėjas iš pardavėjo atsiliepimų.

Žymos: verslo vyrų žiemą, saugos kelnių, audinio saugos, vyrų darbo drabužiai, lic vyrų žiemą, ariat vyrų jojimo batai, vyrai derliaus jojimo batai, furgonai vyrų žiemą, žiemą darbo drabužiai, mens odos jojimo batai ilgai.

Charakteristikos

Kulno Aukštis Mažas (1cm-3cm)
Įkrovos Tipas Jodinėjimas, Jojimo
Prekės Pavadinimas NOOKNAK
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Batviršio Medžiaga Splitas Oda
is_handmade No
Vidpadžio Medžiaga EVA
Spalva JUODOS spalvos.RUDA
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Dydis 38-44
Uždaryti Tipas Nėriniai-up
Modelio Numeris 9602
Veleno Medžiaga Splitas Oda
Padas Medžiaga Guma
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Pamušalas Drobė
Modelio Tipas Kietas
Mados Elementas Siuvimo
Sezonas Žiemos
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Karšto Stiliaus Rudens/žiemos karvės odos darbo drabužiai Martin Batai Patvarus Padas Kvėpuojantis Vyrų Batai neslidūs Aukštos Kokybės Odos

Karšto Stiliaus Rudens/žiemos karvės odos darbo drabužiai Martin Batai Patvarus Padas Kvėpuojantis Vyrų Batai neslidūs Aukštos Kokybės Odos

Panašūs produktai: