Boncamor Skaitymo Akiniai Vyrų, Moterų Pavasario Vyrių Stilingas Skaitytojai Akinius Unisex

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.48

-50%

€9.13

Dalintis

Apie prekę

Plastikinis rėmas

Plastiko objektyvas

Ne-poliarizuota

Lęšių plotis: 1.77 colių

Lęšio aukštis: 1.33 cm

APLINKAI DRAUGIŠKOS MEDŽIAGOS - rėmo mūsų skaitymo akiniai yra pagaminti iš PU plastiko medžiagos, kuri yra aplinkos ir sveikas.AC(akrilo) dervos, len

LENGVAS IR PATVARUS: Lengvas rėmeliai ir plastikinių lęšių, kurių lankstus pavasario vyrių šventyklos būtų patogūs, be nepatogu pigesniu,aiškios vizijos,jie tikrai gerai dirba, kai tu negali skaityti šių baudos spausdina ant laikraščio ir kt.Kiekviena pora skaitytojai akiniai yra kruopščiai atrinkta, siekiant užtikrinti kokybę

LANKSTI GINKLŲ - mūsų skaitytojai turi lankstų šventyklos, kuri gali puikiai atitiktų skirtingus veido formą.Veidas-karpymas neatsitinka, kai jums dėvėti mūsų skaitymo akiniai ilgai.Šventyklos yra pakankamai ilgas, kad jie kreivė, reikiamoje vietoje, su kabliu per ausis tinkamai.

Prieš Pirkti: 1. Paveikslėlyje parodyta, yra 100% Realių Objektų Fotografija . 2. Nes medžiaga, rodyti ir kitų veiksnių, gali sukelti nuotraukas ir fiziškai niuansų, galutinis spalvų prašome kreiptis į mūsų tikroji prekės. 3. Dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl maunal matavimas.Apmokėjimas: • priimame alipay čia. • Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Apie Laivybos 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 2. Mes negalime accpet keistis asmeninės informacijos ar atšaukimas, kai jūsų užsakymas buvo vežamos. 3. Mes negalime siųsti savo užsakymą, jei turite ne įrašykite gavėjo telefono numerį ir pašto kodą.Garantija ir Garantijos: •12 mėnesių Garantija.Pirkti su pasitikėjimu! •Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti. • * * Jeigu prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. • * * Jeigu prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Žymos: Skaitytojas Akiniai, skaityti glasse vyrai, dizainerių akiniai moterų 2020 m., slastik skaitymo akiniai, rėmas moterų skaitytojų, apdaila trumparegystė akiniai, lazada skaitymo akiniai, metalo skaitytojai akiniai, vz akiniai, didelis skaitytojas akiniai.

Charakteristikos

Modelio Numeris RD034
Rėmas Medžiaga Acetatas
Lytis Unisex
Akiniai Tipas Skaitymo Akiniai
Lęšio Plotis 1.77 colių
Kilmės KN(Kilmės)
Lęšių Spalva Aišku
Elemento Tipas Akiniai
Lęšių Medžiaga Akrilo
Sertifikavimo MPT
Prekės Pavadinimas BONCAMOR
Lęšio Aukštis 1.33 colių
Danga HC
Lęšių Optinės Požymis Gradientas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Boncamor Skaitymo Akiniai Vyrų, Moterų Pavasario Vyrių Stilingas Skaitytojai Akinius Unisex

Boncamor Skaitymo Akiniai Vyrų, Moterų Pavasario Vyrių Stilingas Skaitytojai Akinius Unisex

Panašūs produktai: