Universalus Purkštuvas Sienų ir Lubų/Medžio ir Metalo Dažai Elektrinis Dažų Purkštuvas Nešiojamą Sistemą, Tvora Purkštuvas ES Plug

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€28.02

-40%

€46.70

Dalintis

Apie prekę

Tinka:Megztų audinių, embriono audiniai, gatavi drabužiai, kostiumai plovimo ir dažymo pramonėje, naftos dėmių valymas, mašina naftos dėmių valymas.

Naudojamas gyvų valymas iš kompiuterių, serverių ir kt.Yra elektros slėgį, siekiant išvengti tradicinių oro gražu suspausto vandens, kad būtų išvengta trumpojo jungimo grandinės;nustatyti purškimo galvutė gaminti, miglos ar lašeline, kuris gali būti naudojamas kaip sodo purškimo pistoletas.Purškimo vandeniu arba purškimo medicina, saugiai ir greitai.

Gali būti naudojami ir namų ruoša valymas purškimo pistoletas.Virtuvės reikmenys, durų ir langų stiklo, vonios kambarys ir tualetas, laistytuvas galima užpildyti ploviklių, vandens ir pan.Reguliuoti antgalis pašalinti užsispyręs dėmes,Gali būti naudojamas kaip automobilio plovimo aparatas.Lankstus ir patogus.Purškimo pistoletas galva yra griežtai draudžiama žmonių!Pavojinga, kai pabrėžti!

Tai yra pažangi ir efektyvi nukenksminimo priemone.Jis tinka aukšto slėgio sprintas skysčių pasiekti nukenksminimo galimybes.

Pažangi technologija, pagrįsta dizaino, didelio įpurškimo slėgio, stiprus nukenksminimo galimybes ir stabilių rezultatų.Tai yra puikus nukenksminimo priemonę, mezgimo, marginimo ir dažymo, drabužių, reklamos spausdinimas ir kitos šakos

Užpildykite purškimo gali su skysčio purslų, prisijungti prie 220V AC maitinimo, paspauskite

Paspauskite mygtuką pereiti, pistoletas prasideda, lydi stiprios vibracijos, per kelias sekundes

Po injekcijos, ir kreipėsi į gilią įprasta darbo garsą.Apie

Paspauskite jungiklį į darbą paprastai.

Jei jis neveikia normaliai, jūs galite reguliuoti ir pasukite rankenėlę atgal.

Efektyvus atstumas nukenksminimo yra 5-20CM, pakartotinai purkšti esant 45 laipsnių

Tai aukšto slėgio vandens pistoletas.Aukštai kai išjungta

Aprašymas elektros purškimo pistoletas:tekstilės valymo purškiklis priima vakuumo principu.Sukurta galinga nukenksminimo purškimo pistoletas nėra needto būti naudojamas su oro kompresoriumi.Ji tiesiogiai generuoja didelį spaudimą.Ji yra paprasta naudoti.Jis tinka, pridedant purškimo pistoletas aliejaus arba bendrosios valymo skystis, tirpiklių, siekiant palengvinti valymo ir nukenksminimo poveikį.

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Produkto Pavadinimas: Integruotos Europos purškimo pistoletas

Spalva:Geltona

Medžiaga:ABS

Dydis:27x13x28cm

Pakuotės Turinys:

1* Integruotos Europos purškimo pistoletas

Pastaba: Europos reglamentai yra 220V

Pastaba: Nustatykite slėgio tyrimo antgalis prieš naudojimą!

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: elektrostatinių dažų purkštuvas, "amazon" elektrinis dažų purkštuvas, elektrinis dažų purkštuvas, elektrinė tvora paštu, komercinės elektrinis dažų purkštuvas, bosch elektrinis dažų purkštuvas, elektrinė tvora arklys, fenc, gyvūnų elektrinė tvora, electr dažų purkštuvas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Xzante

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Universalus Purkštuvas Sienų ir Lubų/Medžio ir Metalo Dažai Elektrinis Dažų Purkštuvas Nešiojamą Sistemą, Tvora Purkštuvas ES Plug

Universalus Purkštuvas Sienų ir Lubų/Medžio ir Metalo Dažai Elektrinis Dažų Purkštuvas Nešiojamą Sistemą, Tvora Purkštuvas ES Plug

Panašūs produktai: