5 In 1 Įkrovimo Dokas Džiaugsmas-Con Ir Jungiklis Pro Valdiklis, Skirtas "Nintendo" Perjungti Džiaugsmas-Con Su LED Indikatorius Žuvies Formos Dizainas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.52

-39%

€15.86

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

1. Įkrovimo dokas yra skirtas įkrauti 1 NS pro valdytojas ir 4 džiaugsmo-con valdytojai, tuo pačiu metu. (Atkreipkite dėmesį, valdikliai yra neįtraukti.Ką jūs gausite, yra įkroviklis stotis.)

2. LED indikatoriai aiškiai rodo įkrovimo būseną.Kai valdiklis yra kaltinamas, raudonos šviesos liks; tuščio/visiškai įkrauta, žalia šviesa bus įjungti.

3 .Įkroviklio ateina su kelių apsaugos funkcijomis, suteikia daugiau srovės,nei mokesčio,nei įtampos ir daugiau-šilumos apsaugoti.Tiesiog įdėti valdytojas ir auto mokestis ne daugiau nerimauti, su chargeing klausimas.

4. Unikalus dizainas nuo žuvies formos dizainas.Jums daugiau įdomus, o savo žaidimo laiko.ir cool led indikatorius ne tik papasakoti u chargeing statusą, bet ir padidinti jungiklis žaidimų nustatymas.

5. Įkrovimo dokas taip pat tarnauja kaip duomenų valdytojas stovi tvarkingai išsaugoti savo valdytojais.

Žymos: įkrovimo dokas nintend, įkrovimo dokas moto g, sony z5 kompaktiškas įkrovimo dokas, dock for iphone " iwatch, dock for iphone 8plus, dock for iphone 4s, rėmeliai, skirti "iphone 4", aš, telefonas 6 įkrovimo dokas, Žaidimų Konsolės Įkrovimo Dokas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas selectec
Suderinamos Prekės/Modelis nintendo
Medžiaga ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Sąsaja TIPAS-C
Modelio Numeris 5 in 1
Nintendo Modelis nintendo jungiklis
Sertifikavimo NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

5 In 1 Įkrovimo Dokas Džiaugsmas-Con Ir Jungiklis Pro Valdiklis, Skirtas

5 In 1 Įkrovimo Dokas Džiaugsmas-Con Ir Jungiklis Pro Valdiklis, Skirtas "Nintendo" Perjungti Džiaugsmas-Con Su LED Indikatorius Žuvies Formos Dizainas

Panašūs produktai: