1000W Led Grow Light Skydelyje Raudonas Mėlynas Baltas IR UV Led Grow Light Visą Spektrą Fitolampy Kambarinių Augalų Šiltnamio efektą sukeliančių Hydroponic

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€104.63

-16%

€124.56

Dalintis

Apie prekę

Specifikacijos

Tinka augalai vefetative ir gėlių etape .

LED galia: 1000W/2000W/3000W/4000W

Faktinės Energijos sąnaudos: energijos taupymo, tiesiog sunaudoja apie 200W-240W galios

Spalvos :raudona, mėlyna ,oranžinė, balta,INFRARAUDONŲJŲ ir ultravioletinių spindulių arba tinkinti, kaip jūsų užklausą

Šviesos spektro: 410nm, 430~440nm, 450~475nm 620~630nm, 650~660nm,730nm, 3500K ir 6000k

Veikimo Plotas: apie 4,5 x 4,5 Kvadratinių Pėdų ( apšvietimo plotas ir aukštis yra kintantis pagal skirtingų augalų ir aplinkos )

Paviršiaus Medžiaga: Anti-oksidacijos aliuminio

Produkto matmenys: 330*330*85mm(13x13x3.35inches)

Grynasis Svoris: 4.32--8.5 kg

Apšvietimo kampas LED: 90/120°Sumaišyti arba tinkinti, kaip jūsų užklausą

Įtampa: AC85~265V

Tarnavimo laikas: 80000hours

Pakage Sąrašas:

1X LED Grow Light

1X Nemokama LED Grow Light Pakaba

1X Nemokamai Maitinimo Laidą

Privalumas

* Vėliau kaip DOMINATOR Versija LED Grow Light augalų, naudojant veiksmingas visą spektrą 410-730nm saulės spindulių spektro, skirto įrenginiams, iš esmės paspartinti augalų augimą.optimizuoti investicijų grąžos komercinių augalų auginimas.

* Palyginti su ankstesniais led augti žiburiai, Dominator LED Grow Light naudoti aukštos nominali vertė ir didelis šviesos srauto ligthing augalų augimą, mažina šviesos ir nominalios vertės netekimas ir geriau auga aplinką augalais.

* Unikalus dizainas atspindinčios taurės didesnis šviesos rinkimo poveikis

* Vientisa lempa kūno su anti-drip, anti-insect, anti-įdegio dizaino, gali trukti ilgą laiką.Ji gali būti naudojama siekiant padidinti augimo įvairių augalų (medicinos augalai, daržovės, prieskoninės žolės ir gėlės ).

* Plačiai naudojamas hydroponic, šiltnamio efektą sukeliančių, uždaras sodas, sodininkystė, aeroponics.Jis tinka visų augalų augimą.

Savybės

1. Saulės spindulių Spektras : naujai sukurta DOMINATOR iš esmės sujungia privalumai HPS ir saulės spindulių spektro.DOMINATOR yra du kartus didesnis šviesos efektyvumas ir nominali vertė, palyginti su senos serijos augti šviesos.Mažas dydis, didelės galios, DOMINATOR tiktų visiems augalams.Bangos ilgis svyruoja nuo 410nm, kad 730nm.

2. Didelio naudingumo Trijų-in-one Dizainas: Aliuminio taurės reflektorius ir šilumos kriaukle yra suprojektuotas kaip trys-in-onemodule, draudimo, darbo temperatūra yra žemesnė nei 55 laipsnių Celsijaus .Šilumos išsklaidymo lygis yra didesnis kaip 30 procentų.Galima naudoti skirtingų socio.

3. Anti-įdegio Dizainas: Specialios paviršiaus technika ir anti-oksidacijos aliuminio danga gali atsispirti aukštos temperture ir nudegimo nuo saulės.Be spalvų išblukimo ir senėjimo.

4. Anti-insect Dizainas: unikalus mažas oro išleidimo ir oro įsiurbimo, kartu su individualaus padengti gali užkirsti kelią issect patekti.

5. Anti-drip Dizainas: užkirsti Kelią vandens lašas,padidinti patikimumą

6. Prizmė Principas: Aliuminio yra sukurta pagal prism principas.Jis gali refract labiausiai tinka viso spektro ir filtras nenaudingas spektro, skirto įrenginiams, iš esmės paspartinti augimą augalai.

7. Greitas Pakeitimas: Pakeisti bet kuris komponentas, per 1 minutę, be jokių specialių įrankių ir/ar specialistu.Vienas įprastas varžtas vairuotojas yra pakankamai.

Naudojant patarimai

1. Tinka hydroponics, sodininkystė, green house

2. Suitale augalų auginimo, žydėjimo ir derėjimo

3. Apšvietimo Laikas setup: Augalinė Etapas: 12-14 valandų; Žydėjimo Etapas: 9-12 val.Vaisinės Etapas: 7 - 8 valandas

4. rodo atstumą virš augalai: 1.5-2.5 m

Kokie augalai gali jums augti su mūsų LED augti žiburiai ?

Idealiai tinka visų etapų augalų augimą, ir gerai dirba su vandens tirpalo kultūros ir dirvožemio kultūra.Gali būti naudojamas sodo namas, puodą kultūros, sodas, sėjos, veisimo, ūkis, gėlių paroda, bonsai, sodas, green house, sėjos,veisimo, fermų, šiltnamių auginimo, vandenyje tirpių veisimo, šiltnamio efektą sukeliančių auginimo, dujotiekio, auginimą ir pan.

LED žibintai reikalauja naujo mąstymo apie tai, kaip mes išmatuoti šviesos naudoti augalai.Tipiškas reitingų dauguma augintojų yra susipažinę su yra "lumen." Apibrėžimas liumenų yra bendras šviesos gaminami nuo žmogaus regėjimo atsakymą.Ji pasakoja mums nieko apie paskirstymo šviesos energija per spektro, ir, svarbiausia, neleidžia mums pasakyti, kiek yra naudingi augalai.Augalų biologai nustatyti šviesos 400nm iki 700nm spektro sritis, kaip "photosynthetically galima spinduliuotės," ar PAR.Matavimo vienetas matavimo PAR, mikro-mols per sekundę (µmol/s), rodo, kiek fotonų šiame spektro diapazone patenka ant augalų kiekvieną sekundę.Nebrangiai PAR metrų naudoti davikliai, kurie reaguoja per visą 400-700nm spektro, ir turi savo jautrumo kreivė, reikalauja skirtingų kalibravimas saulės šviesa, fluorescencinė ir HID apšvietimas.Visos šios sistemos yra pernelyg plačiai pritaikomos priemonės LED siauras spinduliavimo spektras.Jie NESLĖPĖ, šviesos, atrodo, ryškesnis daugiau-matavimo geltona-žalia šviesa, ir, kad LED light atrodo blankesnė, esant matavimo raudona ir mėlyna šviesa.Siekiant tinkamai įvertinti energijos kiekį, dalyvauja fotosintezės turime naudoti spectroradiometer.Ši priemonė priemones, energijos w prie kiekvieno konkretaus bangos per įvairių bangos ilgių diapazone.A spectroradiometer gali pateikti tiesiogiai palyginti kiekvienos lempos gebėjimą gaminti šviesos, kad augalai gali naudoti fotosintezė.Spectroradiometers yra brangūs prietaisai, paprastai nėra nustatyta, ne laboratorijose. (Daugiau bendrą priemonę, vadinamą spektrometras gali parodyti, santykinis šviesos išvestis per spektrinis diapazonas, tačiau neatspindi energija vatais.)

1.Professional: mes esame profesionalus manufactuer čia, Kinija, jūs gausite Profesionalias ir Aukštos kokybės produktų iš jav ir gauti gerą garantija.

Žymos: 110v augti, greensindoor, žolė lempos, 50w led augti, lengva augti led, 1000w led dimmer, 12v viso spektro led, aliuminio šiltnamio efektą sukeliančių, hydroponic augalų auga palapinė, budmaster.

Charakteristikos

Sertifikavimo ce
svoris about 2.8KG/3.9KG/6.5KG/8.5KG
Medžiaga Anti-oksidacijos aliuminio/ABS
Maitinimo Šaltinis AC
Prekės Pavadinimas THEBSE
Plotis 32
Yra Pritemdomi No
Prašymas šiltnamio efektą sukeliančių hydroponic patalpų sode auga
Įtampa 85-265V
Modelio Numeris Dominator COB
Savybės Energijos taupymo ir šviesos rinkimas
Elemento Tipas Augti Žiburiai
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Garantija 1000w/2000w/3000w/4000w
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Ilgis 0inch

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1000W Led Grow Light Skydelyje Raudonas Mėlynas Baltas IR UV Led Grow Light Visą Spektrą Fitolampy Kambarinių Augalų Šiltnamio efektą sukeliančių Hydroponic

1000W Led Grow Light Skydelyje Raudonas Mėlynas Baltas IR UV Led Grow Light Visą Spektrą Fitolampy Kambarinių Augalų Šiltnamio efektą sukeliančių Hydroponic

Panašūs produktai: