Yonntech 4pcs Naujas Ne Staliuko Nustatyti Tikslumo 0.01 mm Tikslumo Karbido Staklininkas Įrankiai 0-25mm/25-50mm/50-75mm/75-100mm

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€41.51

Dalintis

Apie prekę

Šis 4 Gabalas 0-100mm Metrinis Išorinis Analoginis Staliuko Rinkinį sudaro mūsų keturių populiariausių profesionalios kokybės išorės (lauko) mikrometrai.Įsikūręs tvirtas medinis atveju, su putų įterpti šių mikronų diapazone nuo 0mm iki 100mm, kuris apima tūkstančius apdirbimo ir inžinerijos užduotis.Tikslieji žemės tikliai ir puikiai pagaminti verpstės bus užtikrinti, kad šie bus tikslūs ir aiškūs, ir įrodyti, kad turtas, bet seminaras.Kitos funkcijos apima veleno ratchets ir bauda knurling į pagrindinį ir reketas, thumbwheels, veleno užraktas, lengva skaityti padalos ir vėžės pločio blokai kalibravimo iš trijų didesnių dydžių.

Ypatybė:

Priemonės žingsniu 0.01 mm

Satino Chromo Apdaila

Šilumos Izoliacija Plokštės Su Šlapia Danga

Standartai bandiniai Įtraukti

Karbido Antgaliais Tikliai

Plėsti Kovą

Veleno Užraktas

Bauda Veleno Ratchets

Specifikacija:

Keturių Staliuko Dydis

0mm-25mm

25mm-50mm

50mm-75mm

75mm-100mm

Trijų Dydžių pločio Blokai

25mm

50mm

75mm

Pakuotė:

1 X Metrinis Išorinis Analoginis Staliuko Rinkinys

2 X Paslaugų Veržliarakčiai

1 X Tvirtas Apsauginis Mediniai Atveju

Mes pasirūpinsime jūsų laivybos kuo jūsų mokėjimą perduoti tikrinimo Taiji.lt savaitgaliais.

Mes neprisiimame Pašto DĖŽUTĖS adresą.

Už siuntų išsiuntimas.Jei prekę turime sandėlyje mūsų atitinkamą sandėlį,mes pasirinkti vietos, tinkamos pristatymo būdas tvarkyti savo paketą.

Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų kelių sandėlių į jūsų rankas/durų, Tai bus labai dėkingi, jei galite palikti mums galiojantį telefono numerį.

Visi mūsų daiktai (Išskyrus nurodytus) esate tikri, kad būti visiškai naujas ir atliekami ne mažiau kaip 12 mėnesių garantija.

Už sugadintą kai atvyko,prašome bendradarbiauti fotografuoti ant pažeistų dalių ir siųsti mums patikrinti ir sprendimas gauti.

Pirkėjas padengia pašto grįžta, mes mokame už siuntimas iš naujo.

Nieko, bus puikus.Jeigu tu negali patenkinti mūsų paslaugų arba Jei punktas atvyko sugadintas.arba dalį praleidau ar prekės nėra aprašyta, prašome apie tai pranešti mums,mes suteiksime jums patenkintas sprendimą ir likti su tavim, kol problema bus išspręsta.Dar daugiau,Prašome nepalikite mažai reitingus, atsiliepimus apie mūsų sąskaitą, prieš gaunant sprendimas, nes tai bus skaudus smūgis mums.Priešingai,jūsų dosniai 5stars gražus atsiliepimai bus didžiulė motyvacija mums bus geriau pardavėjas.Tikiuosi gauti yourcomprehension.

Grįžti/Grąžinamosios išmokos, yra priimtas per 7 dienas, Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų.Prašome susisiekti su mumis atgalinį adresą.Prašome prekės buvimo originalios pakuotės, įskaitant visus priedus ir dokumentus, kad vežamos prekės.Grąžina turi būti tinkamai supakuotas, siekiant išvengti žalos tranzito metu.Produkto (- ių) pažeidimo tranzito metu nebus taikoma garantija.

Žymos: 2 žiedas liustra, transformatorius usb, staliuko rinkiniai, micrometr, staklininkas įrankis, nagų perdavimas, suku gervė, pro x, viduje staliuko rinkinys, ketaus pakepti keptuvėje.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Yonntech
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Medžiaga Ketaus
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Yonntech 4pcs Naujas Ne Staliuko Nustatyti Tikslumo 0.01 mm Tikslumo Karbido Staklininkas Įrankiai 0-25mm/25-50mm/50-75mm/75-100mm

Yonntech 4pcs Naujas Ne Staliuko Nustatyti Tikslumo 0.01 mm Tikslumo Karbido Staklininkas Įrankiai 0-25mm/25-50mm/50-75mm/75-100mm

Panašūs produktai: