4 Modeliai Kremas "PASIDARYK pats" Daugkartinio naudojimo Keksiukai Kepimo Dekoravimo Priemonės, Minkštas TPU Apledėjimo Konditerijos Maišelį Perdirbamų Virtuvės Dalykėlių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.41

-14%

€0.48

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1.Lengva NAUDOTI: Patvarus ir ilgalaikis,lengva surinkti ir valyti.Tai yra labai patogu, kad papildomai geležies maistą vaikams.

2.GEROS KOKYBĖS: Pagaminta iš TPU, lengvas ir patogus dydis, labai minkštas ir lankstus, ne-lazdas, beskonis & netoksiškas, patogu laikyti.Už labai gera anti-slip turtą, todėl galima plauti su vandeniu per trumpą laiką.

3.PADARYTI SAVO STILIŲ: Idealus tortas dekoravimo reikmenys priemones, kurti gėlių ir modelius, pyragaičiai, keksiukai, pyragai ir slapukus.

4.MĖGAUKITĖS SAVO ŠEIMOS TRUKMĖ: Nors dekoravimo pyragus, jūs galite jaustis laisvai naudoti konditerijos krepšiai su savo vaikais ir pridėti šeimos įdomus laiko virtuvėje.

Medžiaga:TPU

Dydis:10 colių (15cm*25cm),

12 colių (17cm*32cm),

14 colių (19cm*35cm),

16 colių (22cm*42cm)

Spalva: mėlyna

Komplektą sudaro:

1 x konditerijos maišelį

Žymos: krepšys tešlos pyragas, krepšys kremas, krepšys konditerijos gaminiai, krepšys grietinėlės pyragas, ledo vamzdis, ledo maišelis, torto padėklo, maišelis vamzdis, pyragas rankovės, undinė tortas.

Charakteristikos

raktinis žodis 2 Virtuvės reikmenys
Funkcija Įžuvinti
Tipas Pyragas Įrankiai
Sertifikavimo CIQ
Spalva Mėlyna
Medžiaga tpu
raktinio žodžio 3 Kepimo Įrankiai
Nepadori Nuotrauka No
Paketas Apima 1 x Konditerijos maišelį
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas MEXQCH
Pyragas Įrankiai Tipas Pastrybag
Seksualinio Pobūdžio No
raktinis žodis 1 Įrankiai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4 Modeliai Kremas

4 Modeliai Kremas "PASIDARYK pats" Daugkartinio naudojimo Keksiukai Kepimo Dekoravimo Priemonės, Minkštas TPU Apledėjimo Konditerijos Maišelį Perdirbamų Virtuvės Dalykėlių

Panašūs produktai: