5 spalvų Mielas, Sulankstomas Ekologinio Mados Rankinės, Daugkartinio naudojimo Maišelis prekybos centras Prekybos Totalizator Krepšiai, nešiojamų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.33

-21%

€2.98

Dalintis

Apie prekę

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.Mados dizaino,100% visiškai Naujas,aukštos kokybės!Specifikacija: Kategorija: Pirkinių krepšys Spalva: Raudona,Mėlyna,Rožinė,Oranžinė,Juoda Medžiaga: Nailonas

Prekės dydis: 33cm*40cm*10cm Roundel dia: 10.5 cm

Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. 1 colis = 2,54 cm Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Ką Jūs Gaunate: 1 X Pirkinių Krepšys

Peržiūros :

Šiltas patarimų iš parduotuvių:

prašome imtis dviejų minučių perskaityti prieš perkant)

1.Pristatymas:

Rekomenduojama pasirinkti E-paketinių siunta (dažniausiai 10-20 dienų pristatyti),Pardavėjai Laivybos Būdas yra Neprisijungę Logistika(paprastai 30-60 dienų pristatyti),sistema negali rodyti logistikos informacija,bet savo paketą vis dar kelyje,todėl nereikia ne nerimauti,jums bus gauti savo paketą.Tai pasaulis, logistikos užklausą svetainė:https://www.17track.net/zh-cn galite įvesti transporto užsakymo numerį, sekti savo užsakymą.

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga,prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

2.Didmeninė ir lašas laivybos

Didmeninė,mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri užtrunka tik 5-10 dienų atvykti.

Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir įpratęs palikti informaciją apie mus.

3 .Grąžinimo Politika

Produktus gavo, yra neišsami.

Produktas, gautas ar blogos kokybės neatitinka.

Produkto sklype yra nesuderinama su produktu.

4 .Mes tikimės gauti jūsų atsiliepimus, geriausi linkėjimai

Mes tikimės, kad jūs galite į kairę teigiamų atsiliepimų gavus prekes.Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi, teigiamų atsiliepimų bei 5 žvaigždžių atsiliepimų su nuotraukomis yra labai dėkingi už mus.Prašome leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba 1 punkte, 2 punkte mažai DSR arba atidaryti visus ginčus dėl Taiji.lt , prašome suteikti mums galimybę išspręsti visas problemas, ir mes stengiamės patenkinti savo poreikius.

Galiausiai, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su savininku.WhatsApp:+8615056553706. Wechat: 15056553706.

Žymos: apima telefono doe zhan, vaikų chirurginė kaukė 2, kroviklis žiūrėti oukitel, di2 anglies rankenos, atveju "samsung" 20 vandens, ardyti ri 4 atvejis, vario kabelių 2pin 078, du kartus hains hairband, atveju "samsung" 20 drūtas.

Charakteristikos

Modelis Butas Tipas
Klasifikacija Vakuuminis Suspaustas Krepšys
Medžiaga Kita
produktas Kita
Naudoti Kelionės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

5 spalvų Mielas, Sulankstomas Ekologinio Mados Rankinės, Daugkartinio naudojimo Maišelis prekybos centras Prekybos Totalizator Krepšiai, nešiojamų

5 spalvų Mielas, Sulankstomas Ekologinio Mados Rankinės, Daugkartinio naudojimo Maišelis prekybos centras Prekybos Totalizator Krepšiai, nešiojamų

Panašūs produktai: