"400ml Vandeniui Putų Skysčio Dozatorius Automatinis Muilo Dozatorius Jutiklis Touchless Rankų Plovimo Muilo Dozatorius Siurblys Vonios kambarys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€58.93

-48%

€113.34

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

Touchless Putų Muilo Dozatorius --- Sukurta su smart judesį infraraudonųjų spindulių jutiklis, laisvų rankų, daugiau sveikatos ir saugiau!Be to, tai daro nusiplauti rankas, labiau įdomus dalykas vaikams!Puikiai tinka vaikams!Touch-nemokamai, padės jūsų šeimai gyventi atokiau nuo mikrobų ir išlaikyti sveiką gyvenimo būdą.

LCD Ekrano Lengva Operacija --- Clear LCD ekraną, ekrano viršuje rodomas muilo rūšių ir baterija reamaining.Įjungti/išjungti paspauskite įjungimo jungiklis 3 senconds, ir vieną paspauskite norėdami perjungti didelis/mažas muilo režimas patenkinti savo reikalavimą.

Aukštos Tiksliai Jutiklis --- Su greitojo įjungimo infraraudonųjų spindulių judesio jutiklį, wihtin 10cm aptikimo atstumas, tai atsisakyti putų nedelsiant pagal banga, ir tik 0.26 sekundžių greitis putodaris iš.

Veikia Su Bet kuriuo Muilas --- Darbas su mėgstamiausiu savo mėgstamą skystą muilą arba ranka sanitiser.Putų rankų dezinfekavimo priemonės gali būti filleded į automatinis muilo dozatorius ir naudoti tiesiogiai.Įprasta Ne putų rankų dezinfekavimo priemonės turi būti skiedžiamos vandeniu prieš naudojant, ir skiedimo santykis yra 1:3(dezinfekavimo priemonės: vanduo).Supurtykite buteliuką, kad susimaišytų juos tada baigsite.

Netvarka-nemokamai Naudoti --- Mūsų touchless muilo dozatorius nereikalauja tiesiai į rankas, be nesandarus, arba varva.Stilingas, aukštos kokybės ABS lukštais, aišku, muilas, konteineris, puikiai papildo jūsų virtuvės ar vonios countertop.

Techniniai duomenys:

Modelis: AW-001

Medžiaga: ABS

Spalva: Aukso/Skiedra (pasirinktinai)

Maitinimo šaltinis: 4 x AA (nėra įtraukti)

Garso Valdymas: 2 lygių reguliuojamas

Prekės Dydis: 123*97*196mm/4.8*3.8*7.7 į

Pakuotės Svoris: 512g/18.1 oz

Pakuotės Dydis: 133*107*204mm/5.2*4.2*8.0 į

Paketų Sąrašo:

1 * Balionėlis Vadovas

1 * Balionėlis

1 * Balionėlis Stander

Žymos: bi led projektorius koyto, bestbuy žaidimų darbalaukio, canon rf 85mm f2 kaina, kūno lėlės 60 cm, medvilnė, boho white deco pagalvė, bikini sidabro silikono, automobilio raktas renault espase, pigūs blackboard paint, liemenėlė dydį, moteris j.

Charakteristikos

Modelio Numeris muilo dozatorius
Skysto Muilo Dozatorius Tipas Automatinis Muilo Dozatorius
Kilmės KN(Kilmės)
Pagrindinė Medžiaga plastikiniai
Funkcija Putų Muilo Dozatorius

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

"400ml Vandeniui Putų Skysčio Dozatorius Automatinis Muilo Dozatorius Jutiklis Touchless Rankų Plovimo Muilo Dozatorius Siurblys Vonios kambarys

Panašūs produktai: