Jūrų Medūzos ir jūros dumblių Derliaus Plakatas Medūzos ir Koralai Žaliųjų Dumblių Jūros Plukių Squirts Žvaigždė Sienos Meno Kraftpopieris

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.58

Dalintis

Apie prekę

Pastaba: (, Prašome perskaityti prieš tvarka) 1. Produktas yra nemokamas pristatymas pagal "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius" , Jis negali būti trackafter sklypo kairėje Kinijos.Jeigu jums reikia visą stebėjimo ,prašome pasirinkti "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ",ir pridėti pinigų sekimo. 2.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą. 3. Prašome don ' t atidarykite ginčus per 60 dienų .Jei po 65 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis solove ji .

Gerbiami Pirkėjui:

1.Mini mišrios kad yra puikus !jei vertė savo vieną, kad yra per 70USD, mes atsiųsime savo maišus atlikti per EMS,

jei perkate daugiau prekių čia , mes norėtume pasiūlyti jums daugiau nuolaidų ir nemokamų pavyzdžių!

Mūsų Pažadas:

1.Kai gausite prekes per 7 dienas, galite naudoti, dėl bet kokios priežasties, kaip antai: nepatinka, per didelis, per mažas ...ir t.t.

Prašymas grąžinti produktą .

2.kai jūs nepatenkinti kokybės ar jums rasti prekių ne pagal aprašymą,prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl žalos atlyginimo.

Pristatymas:

Ne persent , mūsų laivybos yra EMS ir Kinija paštu oro ,tarp jų Kinija paštu nemokamas pristatymas tačiau ilgai atvykti laiku , Jei norite, kad kiti greičiau laivybos režimas, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

Tiekėjas Pažadas

Grąžinimas:

Mes teikiame nemokamai ir 7 DIENŲ GARANTIJA šią prekę, ir mes siūlome keitimo ar grąžinimo, bet ir visos grįžti laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1.Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos,

2.Visą iš karto, grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės būtų grąžintos į savo pradinę būklę, per 7 dienas į mūsų vietą.

Kitas Politikos Kryptis:

*Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

*Į visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

*Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Atsiliepimai:

Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Mes duos teigiamų atsiliepimų, tu per daug.Labai ačiū!

Jei yra kokių nors problemų jūsų pirkimo, rašykite mums prieš jums pateikti savo vertinimą.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Jūsų satisfication yra mūsų didžiausia galia.Mes stengiamės, kad paslauga jums!

Mėgautis savo pirkinių ir have a nice laiką mūsų parduotuvės! :-)

Žymos: laukinės sienos popieriaus, plakatas " shell, vandens žaislas, sola, stikers lipdukai medūza, kūdikių vonia pack, trykšti, rato gabalas, plakatas sienos, audinio, koralų žalia.

Charakteristikos

Klasifikacija Už Sienos
Temos Modelis
Medžiaga Popierius
Prekės Pavadinimas cltgxd
Modelio Numeris NB-0172
Stilius Amerikietiško Stiliaus
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Specifikacija Single-piece Package
Scenarijus SIENOS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Jūrų Medūzos ir jūros dumblių Derliaus Plakatas Medūzos ir Koralai Žaliųjų Dumblių Jūros Plukių Squirts Žvaigždė Sienos Meno Kraftpopieris

Jūrų Medūzos ir jūros dumblių Derliaus Plakatas Medūzos ir Koralai Žaliųjų Dumblių Jūros Plukių Squirts Žvaigždė Sienos Meno Kraftpopieris

Panašūs produktai: