Laikymo Krepšelis Rotango Šiaudų, Vytelių Krepšelį Seagrasss Lankstymo Skalbimo Vazonas Gėlių Vaza Namuose Kabo Krepšelio

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.38

-24%

€4.45

Dalintis

Apie prekę

Produkto pavadinimas: Dvigubo sluoksnio kutas saugojimo krepšys su rankena

Medžiaga: vandens augalai, medvilnės siūlai; spalva žolės skirsis priklausomai nuo sezono;

Gaminio dydis:

XS dydis: viršutinis nagų skersmuo 10x vidurio skersmuo 19x atvira aukštis 17cm; sulankstyto aukštis 11cm;

S dydis: viršutinės angos skersmuo 19x vidurio skersmuo 22x atidarymo aukštis 20cm; sulankstomos aukštis 11cm;

M dydis: viršutinis nagų skersmuo 23x vidurio skersmuo 27 atvira aukštis-24cm; sulankstyto aukštis 12 cm;

L dydis: viršutinės angos skersmuo 28x vidurio skersmuo 32 x atidarymo aukštis 28cm; sulankstomos aukštis 15 cm;

XL dydis: viršutinis nagų skersmuo 30x vidurio skersmuo 38x atvira aukštis 34cm; sulankstyto aukštis-18cm;

Komplektą sudaro: 1 saugojimo krepšys

Pastabos: 1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3cm.

2. Dėl skirtingų monitorių ir įvairių apšvietimo, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.dėkojame už supratimą.

Aprašymas:

1. Laikymo krepšelis rankomis austi, ir kutas apdaila turi unikalią išvaizdą.Jis yra pagamintas iš natūralios ekologiškos ir aplinkai draugiškos vandens žolės, su lygaus paviršiaus ir stiprus ištvermė.

2. Jūros dumblių austi krepšelį priima liaudies tradicinė visą ranką audimo būdas ir išskirtinį rankų meistriškumas.Austi produktas yra retro, mados ir patvarus.Jis yra vienas iš populiariausių mažo anglies dioksido kiekio technologijų, aplinkos apsaugos produktus laikų.

3. Ji turi portable abiejų pusių, kad padėtų jums atlikti viskas lengvai.Kai nebuvo naudojama, ji gali būti sulankstyti lengvai saugojimo ir erdvės taupymo.Tinka vidaus ir lauko, sodo, koridorius, gyvenamasis kambarys, vaikų darželio, virtuvė, vonios kambarys, vonia, balkonas, stalas, knygų spinta ir kitus kampus.

4. Paprastas stilius šiaudelių, austi laikymo krepšelis, kai jūs įdėti į puodą žalieji augalai į saugojimo krepšeliu, bus specialios formos, tinka fotografuoti, laisvės ir lankstymo.

5. Jis gali būti naudojamas nešvariais drabužiais saugojimas, sandėliavimas namuose, vazonas apdailos, vienas dalykas yra multi-purpose.

5

Žymos: grupė pagalba gipso, skalbinių krepšį, izgara, krokodilo odos totalizator, dangtelis pintą skalbinių krepšį, granulių skalbinių krepšį, Dr. Pen, skaidraus plastiko maišelis, vaza vytelių, cestas skalbinių krepšį, raundas pintą skalbinių krepšį.

Charakteristikos

Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris 1
Tipas Laikymo Krepšiai
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva kaip paveikslų paroda
Medžiaga Bambuko

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Laikymo Krepšelis Rotango Šiaudų, Vytelių Krepšelį Seagrasss Lankstymo Skalbimo Vazonas Gėlių Vaza Namuose Kabo Krepšelio

Laikymo Krepšelis Rotango Šiaudų, Vytelių Krepšelį Seagrasss Lankstymo Skalbimo Vazonas Gėlių Vaza Namuose Kabo Krepšelio

Panašūs produktai: