NAUJAS atvykimo Aukštos Kokybės Lauko Taškus Žvejybos Bifocal Akiniai Skaitymui Akiniai nuo saulės Skaitytojai +1,0 Iki +3.5

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.78

-23%

€4.91

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas: bifocal objektyvas yra injekcijos litų į lęšiai lęšiai yra optiškai teisingi decentered optinių aštrumas rėmas taip pat optine kokybe ir turi lankstų šventykla papildomas komfortas Šie akiniai nuo saulės yra puikus žvejybos, medžioklės, irklavimo, važiavimo ar tiesiog lauko skaitymo Specifikacijos: Spalva: Purpurinė+Juoda Medžiaga: Derva&Metalo Stiprumas: +1.0/+1.5/+2.0/+2.5/+3.0/+3.5 Dydis: 14.7x4.2cm/5.79"x1.65" Rankos ilgis: 14cm/5.51" Kiekis: 1PC

Pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 0-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1PC x Akiniai

SVEIKI ATVYKĘ Į ČIA

· 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, Su ilgai teigiamų atsiliepimų ir pirkėjo šou, Mes taip pat malonu, jei jūs galite pasidalinti savo daiktus STS ir facebook, suteiks jūsų ekrano į mus, mes stengiamės suteikti jums nuolaida.

· 2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

· Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 7-10 dienų atvykti.

· Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Kaip galima stebėti mano parecl?

· Galėsite stebėti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) arba susisiekite su mumis jei jums rasti traking informacija turi problemų, pvz., tai rodo," atšaukti " , mes tai patikrinti jums artimiausiu metu.

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

· Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

· Jokių problemų, pls susisiekti su mumis, mes rankena, jums artimiausiu metu, kliento satisfacation yra svarbiausias dalykas mums, ačiū !

Žymos: soolala skaitymo akiniai nuo saulės, skaityti glasse vyrai, aukštos klasės progressive multifocal skaitymo akiniai, bifocal akiniai vyras, bifocal stiklo, vz akiniai, akiniai sutampa, bifocal sunglass, f skaitymo akiniai vyrams, bifocal stiklo akiniai.

Charakteristikos

Modelio Numeris 5A21502
Kilmės KN(Kilmės)
Lęšių Spalva Aišku
Lęšio Aukštis 0
Sertifikavimo NĖRA
Rėmas Medžiaga plastikiniai
Lęšių Optinės Požymis Gradientas
Elemento Tipas Akiniai
Lęšio Plotis 0
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Lęšių Medžiaga Stiklas
Danga HC
Lytis Unisex
Akiniai Tipas Skaitymo Akiniai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

NAUJAS atvykimo Aukštos Kokybės Lauko Taškus Žvejybos Bifocal Akiniai Skaitymui Akiniai nuo saulės Skaitytojai +1,0 Iki +3.5

NAUJAS atvykimo Aukštos Kokybės Lauko Taškus Žvejybos Bifocal Akiniai Skaitymui Akiniai nuo saulės Skaitytojai +1,0 Iki +3.5

Panašūs produktai: