Greitas Įkroviklis Automatinio Pripažinimo 48V 96V MPPT Saulės Įkrovimo Valdiklis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€265.73

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas Įžanga:

Tai yra protingas saulės įkrovimo valdiklio, kuris turi pažangias MPPT technologija .Saulės įkrovimo valdiklis yra viena iš svarbiausių dalių off-grid saulės sistema.Dėl to išplėstinė MPPT technologijos, duomenų valdytojas gali atsekti didžiausioji galia su 99% konversijos efektyvumą.MPPT mikroprocesorius, viduje valdytojas, todėl 30% daugiau įkrovimo srovė su žymiai mažiau energijos, nei tradicija.Be to, lengviau įdiegti ir remti, plėsti garsas, yra ir kitų privalumų.Taip pat gali saugoti energijos skirtingų rūšių baterijų.Mes teikiame baterija pasirinkimas(Liejo,Hermetiškas,Gelis,NiCd).

Ypatybė:

1.MPPT mokestis režimas,konversijos efektyvumas iki 99%,gali sutaupyti 30%~60% elektros energijos nei tradiciniai valdytojas.

2.Su didelio efektyvumo MPPT veikimo schemą ir priimti TI28035 chip,kad Saulės kolektorių panaudojimo normą iki 99%.

Protingas dizainas,prietaisas gali būti naujovinami internete,klientai gali naudotis visą gyvenimą atnaujinimo paslaugos.

4.Laikomasi 2002/95/EB aplinkos apsaugos paklausos,nėra Kadmio, hidrido ir fluorido

5.Priimant gerai žinomu komponentai,prietaisai, gali nukentėti temperatūra ne mažesnė kaip 105℃.Tarnavimo siekiama pratęsti iki 10 metų, teorija.

6.Charge mode: trijų stadijų (spartus mokestis,pastovus mokestis,kintamas mokestis)

7.12 V/24V/48V sistemos, auto atpažinti lengvai kontroliuoti.

8.Vardinė didžiausia saulės įvestis: DC 150 V

9.Prisijungę Baterijos Tipas pasirenkant: Sandarios švino, ventiliuojami, Gelis, NiCd akumuliatorius.Kitų tipų baterijų, taip pat gali būti apibrėžta.

10. LCD ir Led rodyti visų rūšių parametrą, pvz., produktų modelį, PV įėjimo įtampa,akumuliatoriaus įtampa,įkrovimo srovė,mokestis galios,darbo sąlygos,ir taip pat gali pridėti klientams'company pavadinimas ir interneto.

11. Komunikacijos Uosto.RS232 ryšio gali pateikti komunikacijos protokolas, Tai padaryti vieningą ir integruotą valdymo patogiau klientams.

12. Su teikianti "Microsoft" sujungti su PC, kad gali parodyti, dirbantys valstybės ir visus parametrus, 7 kalbos.

13. Išplėstinio LAN, nuotolinio valdymo pultas.

14.Įranga vientisumas: valdiklis,+CD-ROM(mikrokompiuteris programinė įranga) + komunikacijos viela+Anderson terminalai;

15.CE,ROHS,FCC,PSE sertifikatai patvirtinti.Prietaisas taip pat gali padėti išlaikyti kitus liudijimus.

16. 2 metų garantija.Ir 3~10 metų išplėstinio garantinio aptarnavimo, taip pat gali būti pateikta.Prekės Informacija

--Žalia

tai reiškia, Energetikos ir Aplinkos

--Mėlyna

tai reiškia, Technologijų ir Plėtros aušinimo ventiliatorius įvesties terminalą

Vidines Grandinių Vaizdai Viršutinis Kompiuterio Programinę įrangą ir Bandymo Programine įranga

Sąsaja viršutinis kompiuterio programinės įrangos ↓ sąsaja bandymo programine įranga, dirbantys valstybės ↓ Parametrus, Pakavimo ir Pristatymo Pakavimas: Siuntimo: jūra Pristatymo iš Šanchajaus arba Ningbo oro Uostas Išvykimas iš Šanchajus Pudong Airport express By TNT/DHL/Fedex/UPS Mokėjimo

Mokėjimo Terminas

T/T EXW

30% T/T, anksto, mokamas likutis, prieš siunta FOB BAF(C&F)

30% T/T, anksto, mokamas likutis nuo kopiją B/L CIF L/C, L/C suma virš 50,000 usd, galime sutikti, L/C ir nepastebimoje vietoje Paypal

Suma mažesnė nei 5000usd Vakarų Sąjunga Pristatymo Laikas 7~10days, gavęs mokėjimą už vieno konteinerio kviečiame pasinaudoti Prekyba Užtikrinimo, jūs galėsite mėgautis:

100% produkto kokybės apsauga

100% laiko siuntos apsauga

100% mokėjimo apsaugos jūsų kuriems sumos, Susijusios Produktus

SAULĖS SKYDELIS

KEITIKLIS

SAULĖS ĮKROVIMO VALDIKLIS Mūsų Įmonė Zhangjiagang Labai Energy Co., Ltd.

Pridėti: Naftos Dvaras, Maisto Gatvė 1,Zhangjiagang City, Jiangsu,P. R. Kinijos Tel: +86 51258978702 Faksas: +86 51258978703 Mobilus: +86 18021230698 El. paštas: export6(at)great-trust.com Svetainė: www.great-trust.com DUK

Q1. Jūs gamyklos ar prekybos kompanija?

Mes turime dvi modernios gamyklos.Mes turime 120 gamyklos darbuotojai ir 10 iš jų yra kokybės kontrolės ir inžinierius vaikinai.Kviečiame apsilankyti mūsų gamykloje.

Q2. Yra Jūsų produktų žemiausios kainos?

GT imtis kokybę į prieš tai.Kainos yra pagrįstos kokybės lygį ir užsakymo kiekio.Mes turime skirtingų kokybės lygio produktus pirkėjams galimybę ir nuolaida taikoma nuo jav, kai užsakymas yra didelis.

Q3. Visi produktai turi garantiją?

Taip, mes tiekiame 1 iki 25 metų garantija-mūsų produktams.Jums bus patenkinti mūsų kokybės.

Q4. Kas yra transportas?

Oro, Jūros, iki Express, iki Traukinio, visi yra gerai mums.

Q5. Jei prekių tranzito žalą, kaip tai padaryti?

Visų pirma, mes bus naudoti stabili, pakavimo, galimybė prekes apgadinta per laivyba yra mažai.Jei prekė sugadinta siuntimo metu, ir mes, kuriems draudimo, mes pretenziją draudimo bendrovei ir leisti jiems padengti nuostolius.Jei nėra draudimo, mes teigia, kad laivybos kompanija, ir kartais, mes padengti nuostolius prekes klientas.

K6. Mes galime dizaino pakuotės?

Taip, bet ten yra kiekio apribojimai.Mes padaryti pakavimo nemokamai klientui, ir jei mažiau , mes galime kalbėti, pakuotėje yra nemokamai arba mažai pinigų, bus imamas mokestis.

Q7. Galime pridėti savo logotipą ant produktų?

Taip, yra keletas būdų, kaip tai padaryti.Mes galime įdėti etiketės savo logotipą ant produktų ar padaryti šilko spausdinti savo logotipą ant produktų.Ji yra nemokama.

Q8. galime pritaikyti produktą?

OEM ir ODM yra laukiami nuo GT.Mes turime turtingą patirtį šioje srityje. 1. Produkto Turtingas Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto nuotraukomis ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produktą į parduotuvę nusipirkti. 2.Kokybės Užtikrinimas Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome būti tikri, kad perkate!Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis dėl Taiji.lt ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų! 3.Paslaugų Garantija Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir jums bus taip pat gauti 5 taškų atsiliepimų. 4. Laivybos Garantija Pakuotės informacija gali būti atsekti.Jei negavote pakuotės po 60 dienų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes jums r

Žymos: 96v saulės baterijos kroviklis, 12v 200w saulės įkroviklis duomenų valdytojas, 24v bsc saulės įkroviklis duomenų valdytojas, mppt, mppt rs485, 96v automobilinis įkroviklis, 12v dual saulės įkroviklis duomenų valdytojas, 74v saulės įkrovimo valdiklis, 48v mppt, mppt40a.

Charakteristikos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Greitas Įkroviklis Automatinio Pripažinimo 48V 96V MPPT Saulės Įkrovimo Valdiklis

Greitas Įkroviklis Automatinio Pripažinimo 48V 96V MPPT Saulės Įkrovimo Valdiklis

Panašūs produktai: