Nauja Išpardavimas
20 Vnt 15 cm Servo Pratęsimo Švino Vielos Kabelis Futaba JR Padidinti

20 Vnt 15 cm Servo Pratęsimo Švino Vielos Kabelis Futaba JR

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.56

-1%

€7.64

Dalintis

Apie prekę

20 Vnt 15 cm Servo Pratęsimo Švino Vielos Kabelis Futaba JR

Prašome Perskaityti Pranešimą Patarimai kruopščiai pagal nuotraukas, prieš jums pirkti juos

Aprašymas Servo Pratęsti liniją vienas vyras, viena moteris.Visi adapterio kištuką įtraukti.RC Automobilių, lėktuvų ir sraigtasparnių servo prisijungti arba imtuvas ryšį.Vielos Ilgis : 15 cm, Spalva Kaip Nuotraukoje Parodyta.

Pakuotės Turinys visiškai Naujas Mažmeninės pakuotės, Supakuoti su apsauginiu burbulų. 1 0 x 15 cm Servo Pratęsimas Linija.

Pristatymas Mes laivas visame PASAULYJE.Prekės bus vežamos iš 1-3 darbo dienas iš Hong Kong Standard Oro Paštu po visą gautą mokėjimą.Pirkėjai, kurie moka už draudimo gausite sekimo numerį.Jums labai rekomenduojama pirkti draudimą Registruotu Oro Paštu, siekiant užtikrinti savo elementą.Pristatymo Laikas: Paprastai Tai Trunka Apie 10-22 darbo Dienų Atvykimo daugelyje Šalių. : 10-20 darbo dienų į Australiją. 10-20 darbo dienų JAV/ Kanada. 10-22 darbo dienas į didžiųjų miestų Europoje. 3 - 4 savaites Italijoje , Brazilijoje.Prašome įsitikinti, kad jūs galite priimti Int ' l shipping laiko, kol kainos pasiūlymą.Elementai gali būti sujungti į vieną sąskaitą, bet bendras laivybos mokestis bus lygus kiekvieno elemento laivybos ir tvarkymo mokestis.

Mokėjimo priimame tik tik.

Taip pat galite sumokėti Kreditine Kortele .bus jums naudoti, MASTERCARD, visa mokėti!

Pardavimų Mokesčių Jokių pardavimo mokesčių nereikia.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjas " s atsakomybė.

Terminai ir Sąlygos, Visi sandoriai yra galutiniai.Mokėjimas turi būti atliktas per 1-2 darbo dienas pasibaigus veiksmų.Pirkėjai yra atsakingas už papildomus COD mokesčius, PVM, Muitų mokesčiai ir Muito importuoti (jei tokių yra).Mes TIK rankena laivybos jums.

Garantija ir Grąžinimo Politikos Garantija: 14-diena-garantija nuo išsiųstas dienos.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu, prieš grįžtant brokuotą prekę.Pirkėjai yra atsakingas

grąžinimo laivybos išlaidos, bet kokiomis aplinkybėmis.Parodyti elementus, kurie turėtų būti originali pakuotė ir priedai.

Klientų aptarnavimo, Prašome susisiekti su mumis per nuorodą į visus klausimus.Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu, jei jokio atsakymo jums per 48hours, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.Pažadame kiekvienos prekės būtų vežamos, bet kartais ir mažiau, nei 0,5% paketai gali būti prarasta būdas,

jūs galite pasirinkti leiskite mums siųsti dar pačios prekės vėl arba prašyti pinigų atgal .

Žymos: galaxy g5 skysčio atveju, galaxy įkrovimo žiūrėti, galaxy atveju mielas lokys, galaxy g6 2018 bamperis, galaxy pumpurai gyvi patarimai, galaxy atveju 4s xcover, galaxy atveju evil dead, galaxy įkroviklis nojus 4, galaxy atveju 3d dragon.

Charakteristikos

Kuro Šaltinis Elektrinis
Pagaminimo šalis Kinija
dalis Servo Pratęsimo Švino Vielos
Lytis Berniukai & Mergaites
Modelis 15cm
UPC 076783016996
Temos Žaislų Istorija
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvas,Sraigtasparnis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

20 Vnt 15 cm Servo Pratęsimo Švino Vielos Kabelis Futaba JR

20 Vnt 15 cm Servo Pratęsimo Švino Vielos Kabelis Futaba JR

Panašūs produktai: