Klijuoti Sienos Kamuolys Išskleidimo Kamuolys Lipni Skvošo Kamuoliukas Siurbimo Išskleidimo Žaislas Lipni Tikslinės Kamuolį Pagauti ir Mesti Kamuolį vaikams, Žaislai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.94

-34%

€1.44

Dalintis

Apie prekę

Šių spalvinga lipni kamuolius gali padėti sumažinti jūsų nerimą ir pareikšti įdomus.Kai jūs patenkinti bet kokią situaciją, kuri leidžia jums depresija, tiesiog mesti šie rutuliai prie lubų.Ir šie rutuliai yra fluorescentinės dizainas, bus švyti tamsoje, kai sugeria šiek tiek šviesos.

Savybės:

TPR suvynioti į silikono medžiagos, lanksčios ir minkštos, galite išspausti šie rutuliai kabinti ne bus.

Jūs galite įdėti šiuos kamuoliukus ant lubų, sienų arba darbastalio.Jie truks apie 5-30 sekundžių.

Kai jie sugerti šviesą, jos švyti tamsoje, atneša jums daug įdomus.

Tinka vaikams ir suaugusiems.Padidinti emocinio ryšio tarp tėvų ir vaikų.

Gražus gimtadienio ir švenčių dovana.Įdomus žaislas, kurios gali veiksmingai padėti jums sumažinti stresą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: TPR + Silikono

Kiekis: 3Pcs

Prekės Skersmuo: 45mm / į 1.77

Pakuotės Svoris: 36g / 1.27 uncijų

Pakuotės Dydis: 100 * 100 * 50mm / 3.94 * 3.94 * 1.97 į

Pastaba:

Kai gaunate šie rutuliai, ne mesti juos tiesiai ant stogo, kaip jie yra labai lipni.

Pirma, prašome jį žaisti aplink savo rankas, o, tada jūs galite mesti jį ant lubų.Jis ketina eiti kartu.

Pakavimo Sąrašas:

3 * Klijuoti Sienos Kamuoliai

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga,TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

1. Visi užsakymai bus išsiųsti per pažadėjo apdorojimo laikas.

2. Nuotolinio srityje, DHL/Fedex/UPS/TNT bus papildomai apmokestinti "atokioje Vietovėje Mokestis", prašome jį suprasti.

3. Apie tai, pristatymo laikas, paslaugos, tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, particalarly atostogų sezono metu.

Mes grąžinsime jums, jei jūsų sklypas yra atgal į kiniją.Jei yra keletas quaility problemų dydžio ar klaidų,galite susisiekti su mumis, kai jūs gaunate jį.Mes galime apie tai kalbėti ir grąžinti jums.Tačiau,jei įrodymo dokumentus, kuriuos jums siūlo negalioja,mes negali duoti pinigų jums.Be to,jei sklypas negali pasiekti, kad jūs per tris mėnesius,mes grąžinsime jums be jokių priežasčių.

1.Mes norėtume padėkoti jums už pirkimo iš jav.Jūsų satisfactionand teigiamų atsiliepimų yra labai vertinga mums.Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą atsiliepimą.Mes stengiamės padėti jums išspręsti bet kokią problemą, jums susidurti.Tai imortant, kaip ji bus helpus, siekiant pagerinti mūsų paslaugas ir tarnauti jums geriau už jūsų laiką.

Žymos: žaidimas lipni kamuolys, atveju takso, kamuolys sienos, kamuolys skvošas, kamuolys klijuoti sienos, lipni kamuolys, žaislai, lipni rungtynių kamuolys, automatinis bendras volas piktžolių, bucky ball žaislas, kamuolys lipni.

Charakteristikos

Savybės MINKŠTAS
Brūkšninis kodas No
Įspėjimas Žr. aprašymą
Skersmuo 45mm / į 1.77
Lytis Unisex
Modelio Numeris -
Medžiaga Kita
Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius > 8 metų amžiaus

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Klijuoti Sienos Kamuolys Išskleidimo Kamuolys Lipni Skvošo Kamuoliukas Siurbimo Išskleidimo Žaislas Lipni Tikslinės Kamuolį Pagauti ir Mesti Kamuolį vaikams, Žaislai

Klijuoti Sienos Kamuolys Išskleidimo Kamuolys Lipni Skvošo Kamuoliukas Siurbimo Išskleidimo Žaislas Lipni Tikslinės Kamuolį Pagauti ir Mesti Kamuolį vaikams, Žaislai

Panašūs produktai: