ZABEUDEIR Toyota Yaris Karina Avensis ir kt. 3 Mygtukas nuotolinio Klavišą atveju shell toy47 pūko ašmenys no logo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.82

Dalintis

Apie prekę

Prašome atidžiai palyginti visas nuotraukas, kad prieš pateikiant

Prašome atkreipti dėmesį, svarbiausia yra tuščia viduje, jums reikia įdėti savo elektronikos viduje.Puikus pakaitalas raktas su skaldytų mygtukus arba dėvėti klavišą peilio Ašmenys yra 45mm ilgio, Jūs galite tiesiog įdėti savo imobilizatorius tam, gauti pagrindinių sumažinti savo automobilio profilį ir toli jums eiti Vidinis nuotolinis nėra įtraukta į šį aukcioną.Galite naudoti savo seną nuotolinio Jei galite naudoti savo seną nuotolinio tada nėra programavimo reikia.Tiesiog gauti peilį sumažinti nuo jūsų vietos šaltkalvis Tai po rinkos pakeitimo atveju vaizdas yra realus produktas.Ne atsisiųsti iš interneto Prašome patikrinti, metalo dalyje (disko tipas), jei jūsų raktas turi tokį patį profilį, tai tilps jūsų automobilio Prašome lyginti atsargiai, kad prieš pateikiant

ATKREIPKITE DĖMESĮ-

Tai antrinę punktas ir yra ne OEM.

Elemento neturi ateiti su bet kokios markės logotipų ar bet kokių ženklų, kad atitiktų prekių Ženklai Act 1994).

Prekės nėra pagamintos arba patvirtinta bet kuri iš išvardytų gamintojų aukcione, sąrašas

Prekė parduodama tik klavišą atnaujinimo tikslais ir nėra skirtas pakeisti dalį.

NĖRA interjeras (remote / electronics / atsakiklis žetonų/baterijos ) vieneto viduje.

Komplektą sudaro:

1X Klavišas S hell no logo

Prekės nuotraukos:

Apie siuntos!

Prekės vežamos per 7 darbo dienas, kai visą mokėjimo operacija.Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiku,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes wil patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 48 valandas paprastai.kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų,prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą. (RUSIJOS KLIENTŲ PRAŠOME ATKREIPTI DĖMESĮ, PERĖMĖJO PAVADINIMAS TURI SAVO VARDĄ IR PAVARDĘ.)

Grįžti&Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, ir savo projektą.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Taiji.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: toyota auris klavišą peilis, pagrindiniai toy47, tuščias klavišą "toyota" ašmenys, boulevard priekinio stiklo, automobilių stovėjimo aikštelė "toyota" mygtuką, toy47 "toyota", toyota carola mygtuką, ašmenys toy47, "chrome", "toyota" mygtuką, ford transit keleivinis klavišą peilis.

Charakteristikos

Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
R/C Funkcija be
Gamintojas Dalies Numeris no
Mainų Dalies Numeris no
Kitos Dalies Numeris no
Medžiagos Tipas Plastikų
Pritaikymas Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

ZABEUDEIR Toyota Yaris Karina Avensis ir kt. 3 Mygtukas nuotolinio Klavišą atveju shell toy47 pūko ašmenys no logo

ZABEUDEIR Toyota Yaris Karina Avensis ir kt. 3 Mygtukas nuotolinio Klavišą atveju shell toy47 pūko ašmenys no logo

Panašūs produktai: