10vnt 8mm 1/4" Pneumatinės Jungtys Moterų tiesiai, vienu spustelėjimu detalės BSPT

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.93

Dalintis

Apie prekę

8mm 1/4" Pneumatinės Jungtys Moterų tiesiai, vienu spustelėjimu detalės BSPT

Kiekis: 10vnt

Mes tik priimame mokėjimus .Apmokėjimas turi būti gautas per 7 dienas po to, kai jūs pasiūlymą jis.Jei jums tai nepatinka,bet daugiau, prašome susisiekti su mumis, mes atšaukti operaciją.

Mes tik laivas patikrintas adresą.Visos mūsų paketai yra siunčiami iš Kinijos Po oro paštu per 3 darbo dienas, gavus mokėjimą.Kadangi oras ar muitinės importo šalyje gali sukelti laivybos laikas trunka maždaug 10-30 dienų.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Mes tikimės, kad mūsų kiekvieno elemento bus siurprizas jums, bet jei ji yra nepriimtina jums, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, ir mes padarysime viską, kad padėti, su jūsų problema daugiausia per šiuos 2 sprendimų: mes galime teikti nemokamas pakeitimas. 7 dienas 100% pinigų grąžinimo garantija.Galite grąžinti įsigytą prekę per 7 dienas nuo gavimo ir mes bus visiškai grąžinti jums .

Ačiū Ir sėkmės!

Žymos: giliai priekiniai romper, conga pakeitimo, grindų šepetys valyti, demonas, kai paveikslas, cherokee groteles 96, emmsp explay švieži, deep fryer galaxy, kompiuterio pelės vi, plėstuvas kuprinė.

Charakteristikos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10vnt 8mm 1/4

10vnt 8mm 1/4" Pneumatinės Jungtys Moterų tiesiai, vienu spustelėjimu detalės BSPT

Panašūs produktai: