Mergina mini Šalies Džinsai tutu Sijonai vaikams, vaikams, kūdikių pledas keturių sluoksnių gofruotasis festivalio dovana drabužių MQW-4568A

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.75

Dalintis

Apie prekę

Produkto pavadinimas: Mergaitės Sijonas Medžiaga: 66% Poliesteris, 34% Viskozė Neto Svoris: 245g/vnt Produktą Rodo Dydžio Diagramos yra yra mažų skirtingų tarp Vaikas MUS Dydžio ir mūsų produktų etiketės dydį .TAIGI, atidžiai Patikrinkite žemiau lentelėse pasirinkti tinkamą dydį:

Vaikas MUS Dydis

Produkto Etiketėje Dydis

Ilgis

Juosmens

Patarimai Aukštis

5T

110

23cm

41cm

110cm

9.1"

16.1"

43.3"

7T

120

27cm

45cm

120cm

10.6"

17.7"

47,2 proc." Dėmesį:

1, Nes, kai yra mažas skirtumas tarp mūsų Etiketės Dydį ir Vaikas MUMS Dydžio, prašome patikrinti daugiau informacijos šioje Diagramoje, prieš jums pirkti.

2, Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

3, patikrinkite ir palyginkite ilgio, juosmens ir Klubų kruopščiai šios diagramos pasirinkti tinkamiausią dydį.Patarimai Aukštis yra nuoroda tik.

4 , Šio dydžio diagramos yra skirtas tik informacijai.Dydžiai gali skirtis tarp ženklų.

Žemiau pateiktame paveikslėlyje, A=1/2 Juosmens, H=Ilgis: Pardavėjo Pasiūlymas: 1. Pasiūlymas pasirinkti tinkamą dydį:

Prašome imtis panašių sijonas jūsų vaikas dėvi, įdėti ją butas desk/table ir išmatuoti, tada palyginkite su mūsų dydžių lentelė. 2. Pasirinkti didesnio dydžio, jei jūsų dydis yra tokios pačios kaip ir butas matavimo mūsų dydžių lentelė.Naudojimosi Paslaugomis rusijos Pirkėjai: dėl rusijos politikos Po to, mes turime užpildyti gavėjo vardą ir pavardę .Prašome palikite savo adresą ir PAVARDĘ !Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.Pristatymas: 1. Užsakymo mokėjimo mažiau nei 7USD, mes galime naudoti ekonomikos express, tokių kaip Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis be to, "Royal Mail" Ekonomika, Posti Suomija, 4PX Singapore Post OM Pro, Correos Ekonomika.Prašome būti pažymėti.Ačiū. 2. Paketus daugiausia siunčia Kinija Paštu, Oro Paštu, Taiji.lt Standartinis Pristatymas, Suomija Paštu, Honkongas Paštu, Oro Paštu, rusijos Oro, arba Po Malaizijos Oro.Ji gali praleisti 15-50 dienų daugelyje šalių.BET mes negali duoti tikslaus laiko, kada youwill jį gauti.Mes norime, kad jūsų kantrybė ir dėkojame už supratimą. 3.Jei esate skubiai reikia daiktų, Prašome susisiekti su mumis dėl kitų pristatymo paslauga norint pateikti užsakymą.Mokesčiai ar Muitai: su Visais Mokesčiais ir/ar Pareigų už Kinijos ribų turėtų apmoka Pirkėjas.Grįžti: 1. Jei nesate patenkintas mūsų prekės, grąžina yra priimama per 7 darbo dienas nuo jo gavimo dienos. 2. Jei elementas, kurį gavo, yra defektų arba neteisingai elementą, jis bus geriau, jei galite fotografuoti padėti mums patvirtinti, kad. 3. Grįžti laivybos mokestis turėtų būti mokamas pagal pirkėjo. 4. Gavęs grąžinamas daiktas, mes grąžinsime jums pinigus.Dydis ar Tinka Klausimų: dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimus išsamias specifikacijas.Prašome patikrinti, specifikacijas, prieš pateikdami užsakymą.Paprastai leidžiamas skirtumai dydis yra maždaug 1-3 cm matavimas.Jei radote dydis produktų netelpa jūs galite tiesiogiai susisiekti su mumis.Spalvų Neatitikimas: Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane,apšvietimo,fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos,prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.Atsiliepimų: 1. Mes taip didžiuojamės gauti daugiau postive atsiliepimų iš mūsų klientams.Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. 2. Jei esate ne laimingas su mūsų prekės ar yra kokių nors neaiškumų gavęs jį, palikdami neigiamą atsiliepimą arba žemų reitingų, negali jums padėti.PRAŠOME SUSISIEKTI SU MUMIS SPRENDIMAS.Mes garantuojame jūsų 100% pasitenkinimo.Kreipkitės Į Mus: 1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per Taiji.lt pranešimą arba El. laišką, mes pasistengsime atsakyti jūsų pranešimą per 48 valandas. 2. Pažadame, kad mes visada galime išspręsti bet kokias problemas už jus.Jūsų Satisfication yra mūsų tikslas.Ačiū!

Žymos: vaiko jean sijonas, mados jean sijonas, pagrindinio jean sijonas, gėlių jean sijonas, priežastinis jean sijonas, tiesiai jean sijonas, ašara jean sijonas, nėriniai jean sijonas, loong jean sijonas, zaful jean sijonas.

Charakteristikos

Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Modelio Numeris MQW-4568A
Apdaila Ruched
Medžiaga viskozė
Prekės Pavadinimas LAIMINGAS VAIKŲ MADOS KLASIKA
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Modelio Tipas Pledas
Siluetas Plisuotos
Stilius Atsitiktinis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mergina mini Šalies Džinsai tutu Sijonai vaikams, vaikams, kūdikių pledas keturių sluoksnių gofruotasis festivalio dovana drabužių MQW-4568A

Mergina mini Šalies Džinsai tutu Sijonai vaikams, vaikams, kūdikių pledas keturių sluoksnių gofruotasis festivalio dovana drabužių MQW-4568A

Panašūs produktai: