2 Poros Nuimamas Skėtis Bazės Svorio Maišas,Nešiojamas Skėtis Palapinė Fiksuotojo Smėlio Maišai,Lauko Kempingas Įrankių Priedai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€17.52

-19%

€21.90

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } [Didelės Talpos]: umbrella bazės svoris maišelis gali turėti iki 110 svarų smėlio.Ji gali nustatyti apačioje sunkiųjų palapinės ir skėčiais nuo saulės.Ji gali būti stabilus, net ir vėjuotomis dienomis, ir lietingą dieną.Išlaikyti savo skėtį į vietą ir išvengti skėtis nuo yra prapūsti žemyn ir kenkia jūsų šeimos ir draugų.

[Lengva Naudoti]: galite pasinaudoti mūsų skėtis stendas maišelį, bet savo kasdieniame gyvenime, kelionę ar pašaukimas.Įdiegti krepšys apačioje skėtis bazės, padėkite maišelį aplink skėtis post", paremkite jį su Sklende ir spyna, ir tada užpildyti sunkusis maišas su smėliu.Rankenos iš abiejų pusių padėti pakelti maišą, kai ji yra pilna smėlio.Didesnių dizaino atidarymo daro pilant smėlį lengviau, todėl galima užpildyti smėliu, kaip jums patinka, be praliejimas visur.

[Patvarus]: Bendros bazės svoris sandbag yra pagamintas iš aukštos kokybės 600D Oksfordo audinys su ašara pasipriešinimo.Ji yra trijų pasiuvo, tvirtas ir patvarus, su UV lakas ant paviršiaus, vandeniui ir išnyks-įrodymas, kurie prailgina produkto gyvavimo laikas.

[Nuimamas & Didina]: umbrella bazės svoris sandbag yra lengva įdiegti ir unikalus dizainas, nuimamas, tinka daugeliui skėtis stovi.Tai gali būti sulankstyti ir saugomi tada, kai nenaudojama, kuris yra patogus ir neužima vietos.Ji yra daugkartinio naudojimo ir jums reikia laikykite jį sausoje vietoje.

[Plačiai Taikyti]: Bendros bazės svoris sandbag gali būti naudojamas nustatyti palapinės, skėčiai, skėčiai nuo saulės ir pan., tinka įvairių lauko vietų, tokių kaip paplūdimiai, restoranai, kiemai, terasos, baseinai ir pan.Naudoti savo iination atrasti jos daugiau funkcijų.

Aprašymas:

Nuimamas Skėtis Bazės Svoris Krepšys puikus patvarumas ir atsparumas dilimui, Nuimamas dizaino ir rankenos iš abiejų pusių, kad jį lengva nešiotis ir naudoti.Pridėti smėlio, pupelės ar grikiai ir apvyniokite aplink koją palapines ir saulės pasislėpti būtų išvengta išpylimo dėl vėjuotomis dienomis.Tegul jums ir yourfamily ir draugais, mėgautis atpalaiduojančia popietę.

Ypatybė:

Sukurta kaip 2 atskiros dalys su Sagtimi.Jis leidžia jums lengvai poziciją bazės mate aplink stulpą.

Ji plokščių kraštų,ne kietas kraštais, kad ateityje,ir laimėjo 't skauda pirštus.Jokių rūdžių ir dings, atrodo puikiai!

Tai gali būti daroma lengvai, ir gali būti įdiegta per kelias minutes, sutaupyti jūsų laiką,plati burna, lengva greitai užpildyti smėliu, pupelės, grikiai ir pan.

Aukštos kokybės medžiaga: 600D Oksfordo audinys + poliesteris taftos,patvarus, atsparus vandeniui ir atsparus UV,nei šlapdriba, nei lietaus, saulės ar sniego bus nugalėti mūsų svorio maišą.Ji buvo suprojektuota ir testuojama,gali atlaikyti klimato poveikio pobūdį.

Sauga ir saugumas šalies įvykių, gyvūnų ir per exhuberant vaikams.Skėtis bazės svorio maišas, apsaugoti savo šeima ir draugais!

Specifikacija:

Dydis:18 x 18 x 5,9 colių

spalva: juoda

medžiaga:600D vandeniui Oxford medžiaga

dydis:45 x 45 x 14.8 cm

Pakuotės Turinys:

2 poros x smėlio maišais

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: ysl didelis pečių maišą, za mezgimo hoodie balta, batai organizatorius krepšiai, moteriški drabužiai, sniegas, senseit a300 garsiakalbis, rolex watch band 904, moteriški drabužiai polių, balti puma trainners, batai organizatoriai vyras.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2 Poros Nuimamas Skėtis Bazės Svorio Maišas,Nešiojamas Skėtis Palapinė Fiksuotojo Smėlio Maišai,Lauko Kempingas Įrankių Priedai

2 Poros Nuimamas Skėtis Bazės Svorio Maišas,Nešiojamas Skėtis Palapinė Fiksuotojo Smėlio Maišai,Lauko Kempingas Įrankių Priedai

Panašūs produktai: