Daugiafunkcis Telefono Įkrovimo Sienos Laikiklis Laikymo Dėžutė Desktop " Nuotolinio Valdymo Lentynos Sienos Montuojamas prie Sienos Stovėti DQ-Drop

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.09

-36%

€9.66

Dalintis

Apie prekę

Daugiafunkcis Telefono Įkrovimo Sienos Laikiklis Laikymo Dėžutė Desktop " Nuotolinio Valdymo Lentynos Sienos Montuojamas prie Sienos Stovėti DQ-Drop

Savybės:

1. Medžiaga: laikymo dėžutė pagaminta iš aukštos kokybės plastiko ir patvarus.

2. Unikalus Dizainas: Šį atnaujintą nuotolinio valdymo turėtojas gali ne tik saugoti nuotolinio valdymo pultelio, bet taip pat tarnauja kaip mobiliojo telefono laikiklis.Tai gali būti labai padėti, turėti savo mobilųjį telefoną, kai jūsų telefonas turi būti atsakingas.

3. Universalus Naudojimas: Naudojamas saugoti nuotolinio valdymo pultelių, mobilių telefonų, kanceliarinės prekės, raktų ir kt.Tinka biurui, šeimos, klasės ir kitomis progomis, išlaikyti darbalaukio švarus ir sutaupyti vietos.

4. Dovanų Idėjos: Ideali dovana šeimai, draugams, gali ne tik saugoti ir smulkius daiktus, bet ir puiki apdaila prie sienos arba darbastalio.

5. Pastaba: įsitikinkite, kad siena yra švari, sausa ir sklandžiai, prieš naudojimą.Po įklijuoti, anuliuoti laikotarpiu prieš naudojant.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: sienos telefono laikiklis laikymo dėžutė

Medžiaga: plastikas

Stilius: cartoon

Montavimo būdas: lipnios

Gaminio dydis: 7*8*6cm

1 x sienos telefono laikiklis laikymo dėžutė Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Taiji.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Žymos: organų, kontrolės remot, lauke organų, telefono saugojimo, stendas raštinės reikmenys, dėžutė sienos, valdymo palaikymas, remot stendas, laikiklis, nuotolinio valdymo, dėžutė plug.

Charakteristikos

Yra Garsiakalbis No
Prekės Pavadinimas elenxs
Įkroviklis No
Medžiaga plastikiniai
Modelio Numeris mobilusis
Suderinamos Prekės Universalus
Magnetinis No
Naudoti SIENOS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Daugiafunkcis Telefono Įkrovimo Sienos Laikiklis Laikymo Dėžutė Desktop

Daugiafunkcis Telefono Įkrovimo Sienos Laikiklis Laikymo Dėžutė Desktop " Nuotolinio Valdymo Lentynos Sienos Montuojamas prie Sienos Stovėti DQ-Drop

Panašūs produktai: