"50 knygų Laukinių Mokykla" Usborne Pirmųjų Skaitymo anglų kalbos Mokymosi knyga rimuoti naudotis 2-10 vaikams kindergarden NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.96

-4%

€1.01

Dalintis

Apie prekę

Laukinių Mokykla

Labai Pirmasis Svarstymas

Vaikams amžius: 2-10 metų

Versija: PDF versija

(Pls palikite man savo elektroninio pašto adresą, tada PDF versija ši knyga bus išsiųstas į jūsų elektroninio pašto, nr. stebėjimo informaciją )

Kai PDF versija yra siunčiami pirkėjo el. pašto, mes ne pasiūlyti grąžinimui!

Xi antraštinė dalis naujųjų "Usborne Labai Pirmąjį Svarstymą" serija, skirta mažesniems vaikams juos supažindinti su skaitymo kartu su savo tėvais.Tėvai ir vaikai paeiliui skaityti iš puslapių (teksto, aiškiai pažymėtos, kurie turėtų būti svarstymas) ir kaip knygas progresas serijos suaugusieji skaityti mažiau ir mažiau, ir vaikas daugiau ir daugiau.Yra galvosūkiai pabaigoje patikrinti vaiko suprasti tekstą ir rekomendacijas tėvams.Gražios iliustracijos padeda motyvuoti pradedantiesiems skaitytojai.

Pristatymas:

Pls palikite man savo elektroninio pašto adresą, tada PDF versija ši knyga bus išsiųstas į jūsų elektroninio pašto, nr. stebėjimo informaciją.

Susisiekite Su Mumis:

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami palikti mums pranešimą.Mes susisieksime su jumis artimiausiu metu.

Apie Atsiliepimą

Mes branginame mūsų klientus ir mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos, kad mes galime išspręsti problemą.

Žymos: anglų kalba meilė, knygos anglų kalba, xiaomi mate 5, nuotraukos knygų, knygos, pratybos, gb anglų, Knygos, knygos anglų kalba, pratybų sąsiuvinis, els knygų.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

"50 knygų Laukinių Mokykla" Usborne Pirmųjų Skaitymo anglų kalbos Mokymosi knyga rimuoti naudotis 2-10 vaikams kindergarden NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Panašūs produktai: