Concox GV20 Daugiafunkcinis 3G Transporto priemonės Motociklo GPS Tracker Aptikimo Nuotolinio nutraukė naftos Realiu laiku Motociklo Sekimo Prietaisas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€33.87

-32%

€49.82

Dalintis

Apie prekę

Concox GV20 Daugiafunkcinis 3G Transporto priemonės Motociklo GPS Tracker Aptikimo Nuotolinio nutraukė kuro / galios Realiu laiku Motociklo Sekimo Prietaisas

1.Nes išimtinių agentas apsaugos politiką vietos rinkoje, šis prietaisas GV20 negali būti siunčiami : Paragvajus, Argentina, Brazilija, Sudanas, Malaizija ir Vietnamas

2.Jei jums reikia naudoti platforma,prašome užsisakyti čia:

Ačiū už jūsų paramą mūsų Concox grupės.Čia turi kai kurių Duk reikia jūsų didelio dėmesio.Tikimės, kad ji gali padėti jums išspręsti kai kuriuos klausimus.

1. Q: Ką aš galiu padaryti, jei mano GPS tracker negali įjungti ar offline?

A: Jūs galite pasakyti mums IMEI GPS tracker.

Tada galite atitinkamai siųsti komanda PARAM# , GPRSSET# ir STATUS# savo telefono per SMS, ir pateikti šiuos atsakyti mums.Kai tik gausime jūsų IMEI ir šios atsakymą, mes padėsime jums išspręsti šią problemą daugiau lengvai ir efektyvumą.

2. Q: Kas yra garantija, kad jūsų Concox GPS tracker?

A: dauguma vartotojų elektronikos, pardavėjas tiesiog pateikti vienerių metų garantija.Jei jūs pirkti mūsų Concox GPS tracker ir naudoti mūsų platforma vartojimas bent kartą gyvenime, Mes bus teikiama trijų metų garantija.

3. Q: Kaip aš galiu gauti prieigą prie Platformos "Tracksolid"

A: Kai jūs naudojate savo kompiuteryje, galite paieška "www.tracksolid.com" gauti mūsų platforma.Kai jūs naudojate savo telefoną, galite atsisiųsti mūsų APP "Tracksolid" iš "APP store" arba "Google play".

4. Q: Kaip man prisijungti prie savo paskyros?

A: Yra du pasirinkimas už jus.

(1).Pateikite IMEI GPS Tracker, jūsų usename ir slaptažodį mums.Mes padėsime jums sukurti sąskaitą, kad naudoti savo usename ir slaptažodį.

(2).Tu gali parsisiųsti mūsų APP "Tracksolid" iš "APP store" arba "Google play".Tada naudokite savo elektroninio Pašto adresą registracijos sąskaitą.

Tuo pačiu metu, Jei jūs perkate daugiau nei vieną Concox GPS sekimo, galite susisiekti su mumis.Mums bus labai padėti sukurti sąskaitą už jus, todėl jūs galite stebėti keletą prietaisų mūsų platforma, tuo pačiu metu.Kitą kartą, kai pirkti kitą mūsų GPS Tracker, mes taip pat galime padėti jums įdėti šią IMEI į jūsų sąskaitą.

5. Q: Ar Concox GPS tracker reikia SIM kortelės?

A: Taip, manau, kad jūsų tracker kitą telefoną.Jūs įdėkite SIM kortelę, ir, kad telefono numeris yra kai jūs siunčiate savo tekstinius pranešimus.Tinkamas simcard yra pirmoji būtinybė padaryti jį dirbti.

6.Q: aš negaliu padaryti jį dirbti.Tiek tracker ir vartotojo instrukcija yra sudėtinga

A: tracker ateina su tam tikromis technologijomis, tačiau ji yra šiek tiek toli nuo pasakyta, kaip sudėtinga.Apie vartotojo vadovą, tai rodo labai išsamiai apie kiekvieną funkciją, NET kiekvieną teisingą komandą, jums reikėtų redaguoti, siųsti į tracker.Jums tiesiog reikia praleisti šiek tiek kantrybės jį skaityti daugiau.Vartotojo vadove bus NE TIK padeda susipažinti su tracker, BET taip PAT padės jums padaryti TEISINGĄ veikimą.Mes esame gana tikri, ir labai malonu, kad jums pasiūlyti techninę pagalbą bet problema, BET kaip ilgai, kaip jūs, žr. naudojimo instrukciją atidžiai, jums bus padaryti jį dirbti, puikios būklės, VISIŠKAI savarankiškai.Jums patiks šis jausmas.

GV20 Daugiafunkcinis 3G Transporto priemonių GPS Tracker

GV20 Transporto priemonių GPS Tracker yra visiškai funkcionalus, labai konkurencingą ir ekonomiškai efektyvių 3G GPS tracker sukūrė transporto priemonių, variklinių transporto priemonių ir autobusų stebėjimo.Jis siūlo jums visiškai aišku, realaus laiko stebėjimo duomenis, įskaitant vietą, maršrutą, flashback, ir t.t., net ir sunkiomis aplinkos.Palaiko nuotolinį kuro/energijos tiekimo ir suteikia jums pažvelgti į uždegimo statusą.Visur, kur jums eiti, savo momentinius pranešimus, leidžia jums atitinkamai reaguoti ir nedelsiant.

Po daugiau nei dešimties metų vystymas ir plėtra,yra beveik penkių milijonų vartotojų, naudodami mūsų Concox profesinė platforma-Tracksolid.Mes laukiame jūsų!Login page:www.tracksolid.com

Mūsų Interneto Platform-www.tracksolid.com Tai paramos kalba iš 18 šalių ir galite pridėti daugiau, jei reikia.Mes galime pritaikyti Logotipas / Domain name / APP su kai mokestis.Taip pat galime pasiūlyti atvirą API prisijungti prie jūsų serverio.Tracksolid Namų Puslapis, pagrindinis, puslapis, mes galime pamatyti, Prietaisų,Įrenginių,Klientams,Stebėti,Geo Tvora.Dėl prietaisų skydelio, mes galime apžvalga Internete,Baigiasi greičiau,Aliarmo įrenginiai.Mes taip pat gali veikti Greitai Parduoti,Papildymo Kortelės.Istorija Maršruto Peržiūra galime peržiūrėti maršruto istorija prietaiso iki 6 mėnesių, kai mes atkūrimo.Padėkite mums pakeisti mūsų gyvenimo būdo apie vairavimo įpročius, kuro taupymo,aplinkos draugiškas.lengvai suvokti, kur transporto priemonė buvo ten.Saugos ribas Geo-tvoros Nustatyti geofence dėl sekimo prietaisas, apriboti jų judėjimą, per rajono.Vieneto atsiųs SMS pranešimą leidžiama numeriai, kai jis išeina iš šio rajono.Mūsų Mobiliosios PROGRAMĖLĖS-Tracksolid galime atsisiųsti mūsų PROGRAMĄ "Tracksolid" iš "APP store" arba "Google play". 1*GPS Tracker GV20 1 * maitinimo kabelis 1 * relinis socke 1 * plug relay 1 * 3M medvilnės stick

Žymos: 3g automobilių tracker, gp tracker, 3g gps tracker, 3g automobilinis gps seklys, concox, et200, garmin gpsmap, garmin nuvi mount, 3g tracker, nava.

Charakteristikos

Įtampa 5V
Elemento Dydis 88*43*13mm
sutiable už Galima 2G/3G SIM kortelės
Galia 3.7 V
Baterijos Veikimo Trukmė Nuo 20 Iki 29 Valandų
Gps Modulis Taip
Sekimo Programinė Įranga www.tracksolid.com
Garantija 1 metai
Modelio Pavadinimas GV20
GSM dažnis 850/900/1800/1900 MHz
Prekės Pavadinimas yanhui
GPS tipas GPS Tracker
Speciali Funkcija Nuotolinio Valdymo Pultas
Baterija Nepastovus, 3,7 V Ličio baterija 400mAh
Vietos Tikslumas mažiau nei 10 metrų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Concox GV20 Daugiafunkcinis 3G Transporto priemonės Motociklo GPS Tracker Aptikimo Nuotolinio nutraukė naftos Realiu laiku Motociklo Sekimo Prietaisas

Concox GV20 Daugiafunkcinis 3G Transporto priemonės Motociklo GPS Tracker Aptikimo Nuotolinio nutraukė naftos Realiu laiku Motociklo Sekimo Prietaisas

Panašūs produktai: