Mini Nešiojamas Aromato Difuzorius Belaidžio Oro Drėkintuvas,Nedidelis Rūkas Tyliai USB Desk Top Purkštukai Kūdikių Difuzorius Purkštuvas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.30

-38%

€29.52

Dalintis

Apie prekę

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Kūdikių kambariai, miegamieji ir biurai yra gerai suprojektuoti: Ji naudoja ultragarso vibracija paversti vandenį į polimero nano-fine rūko be vandens aculation sumą; spray yra vidutinio sunkumo pasiekti norimą drėkinimo efektas.Dizainas su nuoroda į geriausiai drėgmę (50%-65%) žmogaus aplinkos išlaikyti geriausias oro drėgmė.

2 galia tiekimo būdai: USB tiesioginis dangos ir USB įkrovimas

Ilgai purškimo trukmė: dvi purškimo režimai, nuolat purkšti ir su pertrūkiais, purškimas.Nuolat purškimo režimas gali trukti iki 24 val., jei tai yra tiesioginis dangos, o su pertrūkiais purškimo gali trukti iki 48 valandų.Nereikia pridėti vandens dažnai.Vandens bakas yra intuityvi ir skaidriai, kad būtų lengviau patikrinti vandens lygį ir patogiau naudoti!

Galingas funkcijas: tylus veikimas netrukdys jūsų poilsio; anti-dry deginimas dizainas pašalina saugos pavojai-kai vandens lygis yra per žemas, jis bus automatiškai išjungti maitinimą ir išjungti spray; minkšta šilta šviesa suteiks jūsų dieną ir naktį, jaukus ir Šiltas jausmas!

Kokybė: Pagaminta iš tvirto ir patvari medžiaga, rafinuotas kūrinys, nėra vandens nuotėkio; paprasta ir elegantiška išvaizda, šiltas ir malonus šviesos, labai tinka rinkai naktiniai staliukai ir staliniai kompiuteriai.Taip pat tinka nėščioms moterims.

Pavadinimas: Drėkintuvas

Naudoti plotas: apie 10-20 kvadratinių metrų

Vandens bako talpa: 1000mL

Maitinimo režimas: USB kabeliu (taip pat ir duomenų kabelis)

Darbo įtampa: 5V

Nominali galia: 2.5 W

Veikimo būdas: mechaninė

Skaičių rūko realizavimo: 1

spalva:Rožinė / Balta

Medžiaga:PP+ABS

dydis:13.6 x 13.6 x 13.6 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Drėkintuvas

1 x medvilnės tamponu

1 x USB duomenų kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: superslim belaidė klaviatūra, stilingą belaidę klaviatūrą, mažas wireless touchpad klaviatūra, išorinės klaviatūros, lt belaidė klaviatūra, belaidė klaviatūra ritinius, esynic belaidė klaviatūra, belaidė klaviatūra miniusb, belaidė klaviatūra retai, belaidė klaviatūra rosegold.

Charakteristikos

Įtampa (V) 5V
Rūkas Produkcija (galonas / diena) apie 30mL/h
Drėkinimo Metodas Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
Įrengimas Mini
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Cikuso
Maitinimo Tipas USB
Drėgmės Kontrolė vadovas
Talpa 1L
Laiko Funkcija Taip
Naudoti USB
Sertifikavimo NĖRA
Galia (W) 2W
Tipas Degalų Garų Drėkintuvas
Funkcija Aromaterapija
Triukšmo 36db-45db
Veikimo Būdas Klaviatūros Tipas
Prašymas 11-20㎡
Formos Klasikinis Stulpelio
Rūkas Lizdo Kiekis Vienas/a
Modelio Numeris drėkintuvas
Drėkinimo Pajėgumas 30ml/h
Vandens trūkumas Power-off Apsauga Taip
Klasifikacija Drėkinimas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mini Nešiojamas Aromato Difuzorius Belaidžio Oro Drėkintuvas,Nedidelis Rūkas Tyliai USB Desk Top Purkštukai Kūdikių Difuzorius Purkštuvas

Mini Nešiojamas Aromato Difuzorius Belaidžio Oro Drėkintuvas,Nedidelis Rūkas Tyliai USB Desk Top Purkštukai Kūdikių Difuzorius Purkštuvas

Panašūs produktai: