Nukenksminimo Drėkinimo Drabužių Valymo Putos Drabužių Švaresnis Pašalinti Tepalas 100ML DC156

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.15

-27%

€8.43

Dalintis

Apie prekę

Drėkinimo Drabužių Valymo Putos Drabužių Nukenksminimo Švaresnis Pašalinti Tepalas 100ML DC156 Savybės:

1. GREITAI VEIKIANTI FORMULĖ: Šio skysčio formulė yra neįtikėtinai greitai veikiantis ir nėra palikti riebus, lipnus, arba filmy likučių, kaip ir kiti valikliai ar muilas, savo drabužius, batus, ar sporto krepšyje bus dėmių-nemokama ir kvapo šviežia ne visą laiką.

2. DRABUŽIAI, BATAI, rankinės & POVERŽLĖS: Drėkinimo Drabužių Valymo Putos yra suformuluota naudoti šalmą, apranga, avalynė, sofa-lova, sporto salė, krepšiai, ir net poveržlės.Kaip dezodoryzujący, dėmių valiklis, ir skalbimo mašinos siurblys.

3. Šio skysčio formulė puikiai tinka panaikinti dėmes ir kvapus.Išlaikyti savo drabužių, daiktų ir namų kvapo, gaivus ir švarus, kad Visiškai Švarus dalis jūsų valymo režimas.

4. Natūralaus pagrindo FORMULĖ: Drėkinimo Drabužių Valymo Putos yra natūralaus pagrindo formulė, kuri naudoja fermentų skyla dėmes ir kvapus.Ji taip pat veikia pagyvinti spalvas savo drabužių.Nes mūsų skalbimo švaresnis susideda iš natūralaus pagrindo formulė, ji nesuteikia off nuodingi garai, kad kiti valikliai padaryti.

5. DIDELIS URMU DYDIS: Drėkinimo Drabužių Valymo Putos skystis formulė ateina į 100 ml butelį.Galite purškimo vietoje treatmentsor paleisti jį į karšto vandens ciklo valyti jūsų skalbimo mašina.Kai kurios skalbimo mašinos, net ateiti su būgno valymo ciklų, kad mūsų formulė gali būti naudojama!

Skelbimas:

Objektai gali būti Logotipas, jei norite žinoti, prašome susisiekti su mumis.Priešingu atveju, prašome ne kainos pasiūlymą.

Specifikacija:

Grynasis kiekis: 100 ml

Pagrindinės sudedamosios dalys: paviršiaus aktyvioji medžiaga, nukenksminimo koeficientas

Naudojimo diapazonas: žemyn striukė, vilna, sklandžiai drabužių ir kitų drabužių

1 x Drabužių Valymo Putos

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Taiji.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Žymos: švarus čiužinys, striukė motokroso, purškimo dėmių, drėkinimo, cleaner putų, dviračių striukė vyrams, gera sofa, 8xl kailis, švarus putų, bike striukė atspari vandeniui.

Charakteristikos

Prekės Forma Skystis
Specifikacija/Vnt. 100g
Skaičius, Vnt 1pc
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nukenksminimo Drėkinimo Drabužių Valymo Putos Drabužių Švaresnis Pašalinti Tepalas 100ML DC156

Nukenksminimo Drėkinimo Drabužių Valymo Putos Drabužių Švaresnis Pašalinti Tepalas 100ML DC156

Panašūs produktai: