Naujai Strap-nemokamai Pripučiami Belaidžio Priekiniai Sagtis Liemenėlė Stebėjimo Apatiniai, Liemenėlės FIF66

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.14

-29%

€15.90

Dalintis

Apie prekę

Naujai Strap-nemokamai Pripučiami Belaidžio Priekiniai Sagtis Liemenėlė Stebėjimo Apatiniai, Liemenėlės FIF66

Savybės:

1. Patogus: Šis stebėjimo liemenėlė suteikia jums su anti-gravity paramą, kuri išlaiko savo glėbį ir atgal patogiausią poziciją tačiau parodyti bet kokį nepageidaujamą dirželiai!

2. Lengva nešioti: priekyje kabliukas dirželis, dizainas suteikia jūsų krūtinėlė su papildomos paramos, siekiant išvengti bet žuvo arba paslysti!Rinkti atsargiai iš šono, ši liemenėlė veiksmingai kaupiama visa liemenėlė riebalų viduje taurė!

3. Unikalus dizainas: Šie stebėjimo liemenėlė ateina su minkštos pripučiamos pagalvėlės be jokių laidų, suteikia jums komfortą bet kokiomis oro sąlygomis!Užpildyti pagalvėlių, kad atitiktų jūsų poreikius.

4. Kontūras Didinimas: Suprojektuoti, nutiesti diržas per iškirptės zonos, ši liemenėlė suteikia jums didesnę paramą ir rinkti galios, užkirsti kelią jūsų krūtys juda į šonus, kai jūs judėti!

5. Premium Kvėpuojantis Slydimui atsparus Dėvėti!Mūsų liemenėlės yra sukurtas su priemoka mišinys iš medvilnės, nailono ir bambuko pluošto suteikti jums kvėpuojantis komfortą dėvint!Slydimo-įrodymas, juostelės ant šono liemenėlė apsaugo nuo krentantis nelaimingų atsitikimų!

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: stebėjimo liemenėlė

Medžiaga: Nailonas, Spandex, Bambuko Pluošto, Medvilnės

Diržas per petį: stebėjimo

Krūtinės Mygtukai: Pripučiami padas

Underwire: be underwire

Taurės Dydis : 70A/32A, 70B/32B, .70C/32C, 75A/34A, 75B/34B, 75C/34C, 80A/36A, 80B/36B, 80C/36C, 85B/38B, 85C/38C

1 x liemenėlė

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Taiji.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Žymos: latekso vyrai, gumos apatiniai, kojų modelio, manekenas apatiniai, liemens, pusė manekenas, latekso vyrų apatiniai gumos, latekso trumpas, panti, gumos apatiniai vyrams.

Charakteristikos

Apdaila NĖRA
Uždaryti Tipas Vilkimo Kablys ir akių
Taurės Formos Pilnas Taurė
Kilmės KN(Kilmės)
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris 255947
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Modelio Tipas Kietas
Liemenėlė Stilius besiūliai
Juostos Tipas Stebėjimo
Medžiaga Spandex
Seksualinio Pobūdžio No
Stilius kasdien

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujai Strap-nemokamai Pripučiami Belaidžio Priekiniai Sagtis Liemenėlė Stebėjimo Apatiniai, Liemenėlės FIF66

Naujai Strap-nemokamai Pripučiami Belaidžio Priekiniai Sagtis Liemenėlė Stebėjimo Apatiniai, Liemenėlės FIF66

Panašūs produktai: