Profesinės Plėtros Valdybos BBC Microbit Mikro:tiek Breakout Robotas Smart " Automobilio Rinkinį Priedai Python JavaScript

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€19.92

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas

Pastaba:Mikro: tiek valdyba NĖRA įtrauktas į paketą.

Anglų pamoka: www.yahboom.net/study/breakout

Šios plėtros taryba yra specialiai mažoms:tiek.Tai 90 laipsnių kampu su mikro:bitas, kuris yra daugiau stereoskopinis po įdėjimo.Palyginti su tradicinėmis horizontali plėtra valdyba, tai plėtra versija labiau tinka "PASIDARYK pats" robotai, automobilių ir kitų darbų.Trimatis formos daro mikro:tiek veidu į jus.

Mikro:tiek plėtros valdybos integruoja dvi didelės galios RGB spalvinga prožektoriai ir tris SMD RGB programavimo žibintai.5 LED žibintai, yra visi ryškiai apšviesti ir apšvietimo efektas yra vėsioje tamsioje aplinkoje.

Jis gali vairuoti 3 5V actuators, lengva žaisti su robotais ir daugelis kitų eksperimentų.Ji taip pat gali vairuoti 2 3V DC varikliai, ir lengvai eksperimentuoti su mažų ventiliatorių/smart automobiliai.

Pasyvus švilpukas yra įtraukti į plėtros valdybos, ir sirena gali būti užprogramuotas žaisti įvairių dainų ir muzikos.Žinoma, jūs galite naudoti mūsų APP atlikti nuotolinio fortepijonas, žaisti.

Plėtros taryba yra varomas 500mAh didelės talpos ličio baterijos ir įkrovimo procesas gali būti lengvai atlikti prijungus plėtros valdybos, per USB kabelį.Be to, mes taip pat suprojektuoti kelių apsaugos grandines: per iškrovos apsauga, virš-nemokamai apsaugos ir atvirkštinio ryšio apsauga.

Plėtros valdybos sujungia infraraudonųjų spindulių pradedant pora vamzdis, didelio tikslumo stebėjimo zondas, ir ultragarso modulis sąsaja.Tai leidžia lengvai transformuoti visą plėtros valdyba į smart automobilių važiuoklės mikro:tiek protingas automobilis.

Plėtros valdyba teikia trijų rūšių ryšio sąsajos: AI, SPI, nuosekliojo ryšio, lengva išskleisti PS2 controller, Bluetooth modulis ir kiti išorinių įrenginių.Be to, mes tik 5 IO uostus, kurie yra išvedė pin kodą antraštes, todėl galite išplėsti savo jutiklio naudojimas.

Funkcija Vertikalus krėslų dizaino įvairių programuojami RGB šviesos Variklio/Servo vairuotojo Pasyvus buzzer Saugaus elektros energijos tiekimo sistema persikels į " micro:tiek protingi robotai Trijų transporto rūšių komunikacijos, kelių rezervuota IO prievadai užtikrina multi-funkcija App Grafinis programavimas

Išsamiau

Valdytojas: micro:šiek tiek

Programavimo programinė įranga: "JavaScript" (Pxt), "Python", "Android" ir " iOS " mobiliųjų

Įėjimas: Centrinis kliūčių išvengimo, Centrinis stebėjimo, Centrinis gauna zondas

Galia: garsinis signalas, LED šviesos, Spalvingą prožektorius, Spalvinga programavimo šviesos

Įtampa: 3.7 V( Iki 5V, Žemyn 3.3 V)

Komunikacijos: Serial port, SPI, IIC

Įkrovimas: "Micro USB" laidu

Nuotolinio valdymo pultas: IR valdymo, ir "Bluetooth" nuotolinio valdymo pultas

Dydis: 97*76mm

Svoris: 45g

Paketų sąrašo: ( Mikro:šiek tiek NE komplekte )

expansion board *1

Micro USB kabelis *1

Žymos: humpback whale, microbit, arduino robotas, robotas žaislas, mikro tiek robotas, pėsčiomis rinkinys robotas, microbit robotas, javascript marškinėliai, n102, mini robotas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas TOAWLC

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Profesinės Plėtros Valdybos BBC Microbit Mikro:tiek Breakout Robotas Smart

Profesinės Plėtros Valdybos BBC Microbit Mikro:tiek Breakout Robotas Smart " Automobilio Rinkinį Priedai Python JavaScript

Panašūs produktai: