LED Grow Light COB 1200W Visą Spektrą Augti Žiburiai su MC/UV Kambarinių Augalų Auginimo ir Žydėjimo. Aukštus Liumenų, Aukšto Pajamingumo!

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€215.07

Dalintis

Apie prekę

JCBritw 1200W COB LED Augti Žiburiai Visą Spektrą Augti Lempos Kambarinių Augalų Auginimo ir Žydėjimo

Kad Augalai Auga Greičiau ir Geriau

GAMYKLOS TIEKIMO

Privalumai:

Daug šviesesnė ir efektyvesni, nei 3W ir 5W Led, Mažas Energijos Suvartojimas; Aukšto Efektyvumo Optimizuotas PAR, Labai Pakankamai Šviesos Spektro, Super Šviesos skvarbą; Augalai auga greičiau ir gėlių didesnis: Didesnio spektro produkcija, apimanti visą PAR (410-730nm) skatina fotosintezės dėl Augimo ir Žydi; Galingas Aušinimo ventiliatorius sistemos viduje, Cool ir Tyliau; Revoliucijos Šilumos Aliuminio PCB, Paleisti 80% žemesnė nei didelio intensyvumo išlydžio (HID) žibintai; Lengvesnis svoris: Daug lengvesnis nei tų pačių produktų rinkoje, saugiau kabinti; Stiprus Kabinti Rinkiniai yra prieinami Lengvas Montavimas.

Naudojant Poveikis:

1. Skatina augalų augimą; 2. Padidinti fruitage; 3. Pratęsti žydėjimo metu; 4. Kad augalas daugiau spalvinga.

Tinka augalai, augalų ir gėlių etapas

Šviesos intensyvumas 1200W, faktinė galia 170W-180W, siekiant energijos taupymo ir energijos taupymo efektas

Spalvos: raudona, mėlyna, oranžinė, balta, INFRARAUDONŲJŲ ir ultravioletinių spindulių arba tinkinti, kaip jūsų užklausą

Lengvesnis Svoris: Daug lengvesnis nei tų pačių produktų rinkoje, saugiau kabinti

Naudojimas:

Visą spektrą, kuris suteikia augalų, Daržovių ir Gėlių visus etapus, viską, ko jie nori, natūralios saulės šviesos.Jūs galite naudoti ją, kad augalų: rožės, paprikos, pomidorai, bazilikas, salotos, žolelių, citrinos medis, palmės, orchidėjos, pipirmėčių ir bet kurių kitų vaisių ir daržovių.

Dėmesio:

Nenaudokite šviesos, vandens lašų arba bet kur, kur jie bus sušlapti, vandeniu ir elektra gali būti pavojingas mišinys.

Darbo aplinka -20~40℃, 45%RH~90%RH.

Siekiant apsaugoti šviesos, prašome nutraukė energijos, kai yra žaibo smūgio.

Neliesk arba perkelti, kai šviesos darbo.

Specifikacija:

Matmenys: 310*210*72mm Galia: 1200W (4pcs*300w) Tarnavimo laikas: >50,000 valandų visame Pasaulyje Įtampa: 85v-265v Darbo Dažnis: 50~60Hz Modulinis Maitinimo Laidą (tik JAV, UK, ES, AS, JP)

Komplektą Sudaro:

1X1200W COB LED Grow Light (Stiprus Kartono Pakavimas) 1XFree Kabinti Rinkinys 1XFree Maitinimo Laido visame Pasaulyje Maitinimo Laidą (JAV,JK,ES,AS,JP)

Paramą:

2 metų garantija; Return ir pinigų grąžinimo klientams per 30 dienų; Laivo nemokamai dalys ir nemokamas pristatymas klientams išspręsti per 180days; Laivo nemokamai dalys ir pirkėjas apmokėti siuntimo mokestis fix daugiau nei 180days.

Kiti JCBritw LED Augti Žiburiai, kurie Jums Gali patikti:

Visi Draugai Prašome Atkreipti Dėmesį>>> Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas dėl naujos politikos muitinės.Bet nondelivery nebus atsakingas, jei klientas nepateikia pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Taiji.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Taiji.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: bestva led, visą asortimentą, greensindoor, krautuvo jcb, apollo led, visą spektrą fito lempos, jcb sunkvežimis, aliuminio šiltnamio efektą sukeliančių, hydroponic augalų auga palapinė, budmaster.

Charakteristikos

Visą spektrą Raudona+Mėlyna+UV+IR+Balta
Moduliai 4
Įtampa 85-265V
Sertifikavimo CE+FCC+RoHS
Yra Pritemdomi No
Garantija 2 metai
Plotis 8.27 inch
Ilgis 12.2inch
Energijos už Modulį 300W
Savybės COB Visą Spektrą Augti Šviesos
Idealus Pakeitimo MH/HPS Lempos
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Prekės Pavadinimas JCBritw
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Maitinimo Šaltinis AC
Žetonų Naujos COB Epistar lustai
Modelio Numeris ASP-COB-1200WB
Elemento Tipas Augti Žiburiai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

LED Grow Light COB 1200W Visą Spektrą Augti Žiburiai su MC/UV Kambarinių Augalų Auginimo ir Žydėjimo. Aukštus Liumenų, Aukšto Pajamingumo!

LED Grow Light COB 1200W Visą Spektrą Augti Žiburiai su MC/UV Kambarinių Augalų Auginimo ir Žydėjimo. Aukštus Liumenų, Aukšto Pajamingumo!

Panašūs produktai: