1 vnt geros kokybės, Aukšto slėgio hidraulinės dviejų poziciją trieigis rutulinis vožtuvas KHB3K-G1/2"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€53.98

Dalintis

Apie prekę

1 gabalas Aukšto slėgio hidraulinės dviejų poziciją trieigis rutulinis vožtuvas KHB3K-G1/2"

Privalumai aukšto slėgio rutulinės sklendės: 1. Skystis varža yra maža, ir visą skersmens rutulinis vožtuvas turi beveik nėra skysčio pasipriešinimas. 2. Paprasta konstrukcija, mažas dydis ir lengvas. 3. Stora ir patikimas.Jis turi dvi sandarinimo paviršių.Šiuo metu sandarinimo paviršiaus medžiagos, rutuliniai ventiliai yra plačiai naudojamas įvairių plastmasių, kurios turi gerą sandarinimo veiklos ir galima pasiekti visiškai sandarinimo.Jis taip pat plačiai naudojamos vakuuminės sistemos. 4.Lengva operacija, greitai atidaryti ir uždaryti, tik reikia pasukti 90 ° iš visiškai atvira uždarytos, kuris yra patogus tolimųjų reisų kontrolė. . 5. Lengva priežiūra, paprasta konstrukcija iš rutulinis vožtuvas, antspaudas paprastai žiedas yra kilnojamasis, ir tai yra patogiau ardyti ir keisti. 6. Kai visiškai atidarytos ar uždarytos, sandarinimo paviršių kamuolį ir vožtuvo yra izoliuotas nuo vidutinės.Kai vidutinės kerta, tai nesukels erozija vožtuvas durų sandarinimo paviršių. 7. Platus paraiškos, iš mažo skersmens iki kelių milimetrų, didelių kelių metrų, iš didelio vakuumo aukšto slėgio gali būti taikomos.

Darbo principas aukšto slėgio rutulinės sklendės: Aukšto slėgio rutulinės sklendės turi veiksmų suktis 90 laipsnių kampu, plug įstaiga yra rutulys, ir yra apskrito per skylę, arba kanalas, per savo ašį.Rutulinis vožtuvas yra daugiausia naudojamas siekiant sumažinti, platinti ir keisti srauto kryptį vidutinės trukmės dujotiekio.Ji tik turi būti pasuktas 90 laipsnių kampu ir gali būti sandariai uždarytas, su mažu sukimo momentu.Rutuliniai vožtuvai yra labiausiai tinka naudoti kaip on-off, ir uždaromieji vožtuvai, bet pastarojo meto įvykius, buvo sukurti rutuliniai ventiliai, kad juos smaugti ir kontrolės srauto, pvz., V-tipo rutuliniai vožtuvai.Pagrindinis bruožas aukšto slėgio rutulinės sklendės yra jo stora struktūra Min, patikimą uždarymą, paprasta konstrukcija, lengva priežiūra, tankus padengti ir sferos dažnai uždaros valstybės, kuri nėra lengva būti plaunamas terpė Korozijai, lengvas valdymas ir priežiūra, tinka vandens ir tirpiklių Medžiagos, rūgštys ir gamtinių dujų, ir tt.Jis taip pat tinka tarpininkai su atšiaurių darbo sąlygas.Kokybė, pvz., deguonies, vandenilio peroksidas, metano, etileno, yra plačiai naudojami įvairiose pramonės šakose.Rutulinis vožtuvas įstaiga gali būti integruotos arba kartu.

Žymos: 1 2 plieno rutulinis vožtuvas, 1 4 oro rutulinis vožtuvas, covna 3 rutulinis vožtuvas, rutulinis vožtuvas 1 2, 1 4 od 1 2 rutulinis vožtuvas, 2 3 rutulinis vožtuvas, vamzdis rutulinis vožtuvas 12, 1 4 moterų rutulinis vožtuvas, dvr kamuolys 12, 12 voltų elektros rutulinis vožtuvas.

Charakteristikos

Galia HIDRAULINIAI
Temperatūra Media Aukštos Temperatūros
Pavaros Režimas Be Vadovo Ir Instrukcija
importo mokestis Nėra Įtrauktos
Žiniasklaida Aliejus
NC arba NO Normaliai Atviras
Medžiaga Liejimo
Spaudimas Aukšto Slėgio
Struktūra Kontrolės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1 vnt geros kokybės, Aukšto slėgio hidraulinės dviejų poziciją trieigis rutulinis vožtuvas KHB3K-G1/2

1 vnt geros kokybės, Aukšto slėgio hidraulinės dviejų poziciją trieigis rutulinis vožtuvas KHB3K-G1/2"

Panašūs produktai: