Naujas Populiarus Bižuterijos Gradientas Natūralaus Akmens Karoliai Paprastų Moterų Pakabukas Karoliai, Papuošalai, Dovana

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.56

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Absoliučiai unikalus dizainas: Absoliučiai unikalus dizainas su natūralaus akmens, prabangus ir stilingas, priklausančių geriausiai parduodamų stilius Europoje ir Amerikoje.

2、Karšto pardavimo stilius: Tai karoliai yra nemažai produktų, pradėjo Rhode Island mados prekės ženklo dizaineriai 2019 m.

3、Aukštos kokybės reikalavimus: Šis stilingas karoliai, auskarai ir apyrankės yra pagaminti ne Nordstrom, Kohls ir JCPenny augalų, ir yra ISO 9001 sertifikuotos.Kiekvieną karoliai, auskarai ir apyrankė turi būti tikrinami dešimtys procedūras iki siuntą.

4、Su nerūdijančio plieno grandinės jautriai odai.tinka abiejų lyčių,vyrų ir moterų porą.

5、Tiksliniai klientai: Millennials, 24-35 metų amžiaus, asmeninį karoliai, ryškus ir spalvingas, tinka gimtadienio dovanos, pokyliams ir kasdien dėvėti.

Savybės:

1.Absoliučiai unikalus dizainas: Absoliučiai unikalus dizainas su natūralaus akmens, prabangus ir stilingas, priklausančių geriausiai parduodamų stilius Europoje ir Amerikoje.

2.Karšto pardavimo stilius: Tai karoliai yra nemažai produktų, pradėjo Rhode Island mados prekės ženklo dizaineriai 2019 m.

3.Aukštos kokybės reikalavimus: Šis stilingas karoliai, auskarai ir apyrankės yra pagaminti ne Nordstrom, Kohls ir JCPenny augalų, ir yra ISO 9001 sertifikuotos.Kiekvieną karoliai, auskarai ir apyrankė turi būti tikrinami dešimtys procedūras iki siuntą.

4.Su nerūdijančio plieno grandinės jautriai odai.tinka abiejų lyčių,vyrų ir moterų porą.

5.Tiksliniai klientai: Millennials, 24-35 metų amžiaus, asmeninį karoliai, ryškus ir spalvingas, tinka gimtadienio dovanos, pokyliams ir kasdien dėvėti.

Produkto parametrai:

Produkto Tipas: Karoliai

Medžiaga: vario grandinės + pusiau lobis (natūralus akmuo)

Procesas: galvanizavimo aukso

Dydis: 41cm* 6cm/16.14*2.36 colių

G svoris: apie 14.8 g

Įpakavimas: ekologiška PE permatomas maišelis / kiekviena

Antrinę rinką: Europa, ir Amerika

Sąrašas:

Karoliai*1

Žymos: grandinės, lynai, bičių vaškas papuošalai, necklac, grandinės moterims, vyrai necklac, gradientas pakabukas, grandinės aukso vyrai, Gradientas, karoliai skara, gradientas papuošalai.

Charakteristikos

Pakabukas Dydis -
Elemento Tipas Karoliai
Funkcija Kita
Modelio Numeris karoliai
Grandinės Tipas NĖRA
Funkcija 1 karoliai moterims
3 funkcija Pakabukas Karoliai, Papuošalai
Medžiaga Metalo
Suderinamumas -
2 funkcija akmens karoliai
Metalų Tipas Vario Lydinys
Stilius Madinga
Formos\modelis -
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Lytis Unisex
Bauda ar Mados Mados
Drop laivyba Parama

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas Populiarus Bižuterijos Gradientas Natūralaus Akmens Karoliai Paprastų Moterų Pakabukas Karoliai, Papuošalai, Dovana

Naujas Populiarus Bižuterijos Gradientas Natūralaus Akmens Karoliai Paprastų Moterų Pakabukas Karoliai, Papuošalai, Dovana

Panašūs produktai: