3PCS/Set Mobiliojo Telefono Ekrane Remonto Skudurėliu dvipusis Dulkių kino Apliejimo Audinys Švarus Audinys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.11

-40%

€3.52

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas

Su ilgai naudoti, ekranai arba subtilus paviršių visada padengtas pirštų atspaudus, aliejai ir smudges ir pan., bet jūs negalite švarus ji aiškiai su sveiku audiniu arba audinių, ir net imtis rizikos kenkia vertingų ekranus.Tai tikrai nuliūdinanti.Dabar, jūs canclean šių purvą su aukštos effeiency būdas, kadangi jūs gausite geriausias sprendimas sunaikinti savo erzina su mūsų Mikropluošto Akinių Valymo servetėlės.Šie mažo dydžio mikropluošto Valymo Audinys gali sugerti ir sulaiko purvą iš ekranų ir subtilus paviršių efektyviai, ir grąžinti juos švarus ir skaidrus.

Savybės

- Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje.

- Medžiaga: Medvilnė.

- Dydis: 15 x 18 x 0,5 cm.

- Pagamintas iš aukštos kokybės žaliava, nepūkuotu, minkštas, daugkartinio naudojimo, lengvai plaunamas ir greitai džiūsta.

- Nešiojamųjų: Gali lengvai tilptų kišenėje, pravarde atveju arba rankinėje ir bet kur, kur jums reikia, kad būtų patogu naudoti.

- Minkštos medžiagos: Tai gali suteikia jums lengvai apliejimo valymo ir išlaikyti savo ekranai ir subtilus paviršių, aišku, iš išsitepti, pirštų atspaudai, alyvų ir dulkių, be jokių įbrėžimų, dryželiais ar ženklai ant paviršių.

- Universalus: idealiai tinka valyti savo buitinė technika, ekranai, kontaktiniai lęšiai, akiniai, laikrodžiai, papuošalai elementus ir visi subtilus paviršių.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Pakavimo sąrašas

3 x Akinių valymo servetėlės

Žymos: avast, dd rinkinys, stiklo nano remontas sprendimas, avast raktas, tv cleaner "pasidaryk pats", nustatyti telefono remonto įrankiai, aišku veidui, jakemy telefonų remonto įrankiai, smart tv cleaner, veidui.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Foxnovo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3PCS/Set Mobiliojo Telefono Ekrane Remonto Skudurėliu dvipusis Dulkių kino Apliejimo Audinys Švarus Audinys

3PCS/Set Mobiliojo Telefono Ekrane Remonto Skudurėliu dvipusis Dulkių kino Apliejimo Audinys Švarus Audinys

Panašūs produktai: