Natūralaus Green Aventurine Krištolo Akmenimis Orgone Pakabukas Geometrinis Gydymo Kristalų Žetonų Akmens Karoliai Dervos 1pc

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.73

-19%

€8.40

Dalintis

Apie prekę

Aventurine Krištolo Akmenimis Žetonų Orgone Energijos Pakabukas Dervos Kaklo Dekoras

Pagrindinė medžiaga: Aventurine, dervos

Kiekis: 1 vnt

Akmens pakabukas dydis:

Forma 1: apie 25mm*25mm*6mm

Forma 2: apie 25mm*25mm*6mm

Formos 3: apie 40mm*20mm*6mm

Formos 4: apie 40mm*28mm*6mm

Formos 5: apie 40mm*30mm*6mm

Grandinės dydis apie 50cm bendras ilgis

Svoris apie 7-15g

Būklė: Naujas

Elemento tipas: Gydomasis akmens papuošalai

Prašome leisti dydžio skirtumas, kaip jie yra natūralūs akmenys ir matuojamas rankas.

Natūralios medžiagos spalva skirtumas ar spalvų linijos.Nuotraukos yra tik informacinio,jūs gausite panašiai, kaip parodyta paveikslėlyje.

Apie mus:

1. Aukščiausios kokybės, konkurencingos kainos, greitas pristatymas ,lašas laivybos įmanoma, geriausia ir laiku paslaugų, 100% pasitenkinimo;

2. Galite didmeninės mūsų akmenų, skirtų perparduoti, mes galime išsiųsti juos į savo paskirti adresas;

3. Bendradarbiavimas yra sveikintinas, jei turite asmeninę svetainę ar parduotuvę.

4. Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi laiku, mes pasistengsime atsakyti per 12 valandas, išskyrus savaitgalius;

5. Sveiki atvykę į pirkti mano svetainę, aš labai džiaugiuosi, padaryti viską už jus su geriausia kokybė ir geriausias aptarnavimas.

Mes esame įmonė, kuri Pietų Kinijos, mes turime mūsų pačių ženklų.Aš esu vykdytojas daug metų, esu susipažinęs su kai kurių kitų e-komercijos platformų.Aš esu bloggers mėgėjų.Jei turite susijusių klausimų, kviečiame susisiekti su manimi, jei aš galiu pasiūlyti pagalbą ar pasiūlymus.

Pristatymas metodas:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Labiausiai laivybos būdų, kad mes naudojame:

Kinija Paštu Oro 15-35 dienų; E-paketinių 7-15days; EPS 8-13 dienų; DHL 5-8 dienų;

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime .Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 6 mėnesius, priežiūra, garantijos.Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą pusmetį.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus. (Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas, ir rašyti pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Garantija:

Mes esame įsipareigoję teikti aukščiausios kokybės produktai, greitas Pristatymas ir kokybiško aptarnavimo.Jei nėra jokių kitų problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu!Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

Atsiliepimai:

Jeigu esate patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų, mes linkime jums gali palikti teigiamą atsiliepimą mums gavus prekę.Taip pat, jūsų atsiliepimai padės kitiems klientams, kurie bando surasti tai, ką jie turi.Mes vertiname jūsų padeda kitiems žmonėms.

Žymos: sanwa jlf tp 8yt kabelis, keychain daug didmeninės, raštuotas sunku, pc case, radiatorius mercedes c200, umidigi c2 lcd ekranas, sanwa mygtuką skylės dydis, moterų fifo džinsai, antklodės vaikų astronautas, šalikas šukuosena veidai.

Charakteristikos

Spalva žalia
Didmeninė Taip
Stilius Europa
Kiekis 1 gabalas
dropshipping Taip
Elemento Tipas Orgone pakabukas chip akmenys
Prekės Procesas Poliruoti ir rankų darbo
Pagrindinė Medžiaga Ametistas
Sąlyga Naujas
Medžiaga Derva
Temos Žmonės
Regioninės Funkcija Europa

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Natūralaus Green Aventurine Krištolo Akmenimis Orgone Pakabukas Geometrinis Gydymo Kristalų Žetonų Akmens Karoliai Dervos 1pc

Natūralaus Green Aventurine Krištolo Akmenimis Orgone Pakabukas Geometrinis Gydymo Kristalų Žetonų Akmens Karoliai Dervos 1pc

Panašūs produktai: