Nauja Išpardavimas
Putino pasaulyje: Rusija ir jos lyderis per akis Vakarų Padidinti

Putino pasaulyje: Rusija ir jos lyderis per akis Vakarų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.48

Dalintis

Apie prekę

Knygos Aprašymas

Kaip tai padarė Rusija, žaidėjas su silpna ekonominiai korteles, grįžti į pasaulio žaidimas?Ar tikrai Prezidento Putino nuopelnas, arba ne daugiau kaip nepagrįstas pretenzijas iš ambicingas lyderis?Didelis ekspertas toje srityje, rusijos-Amerikos santykius Angela Stentas pristato įdomi analizė, Rusijos motyvai ir veiksmai tarptautinėje arenoje pastaruosius 20 metų.

Stentas mano pagrindiniai aspektai Rusijos santykių su jav, Europoje ir NATO, taip pat apie jo ryšius su Kinija, japonija, Artimuosiuose Rytuose ir buvusios Sovietų sąjungos respublikose, ypač Ukrainoje.Knyga rodo, istorinės ištakos ir raida rusijos nacionalinė idėja, putino pagrindinis tikslas yra atkurti statusą didžiosios pasaulio valdžią į savo šalį.

Pagal Amerikos "internet explorer", v. Putinas yra labai protingas apie tas galimybes, kurias teikia MŪSŲ bando gauti iš pasaulinio bendradarbiavimo, ekonomikos ir padalinti Europos Sąjungos, vadinamas Брекситом.Talentas yra be elektros ir ambicijų ne manija leido rusijos lyderis grįžti į šalių srityse įtaką, kurią ji paliko po SSRS žlugimo, ir painioja žemėlapiai, Jungtinės amerikos valstijos ir jų sąjungininkai užsienio politikos žaidimą.

Šios naujos realybės "Putinas" diktuoja pasauliui reikia permąstyti, kaip elgtis su Rusija ateityje, nes pasekmes gilėjanti krizė santykiuose tarp Rusijos ir Vakarų yra bauginantis, nenuspėjamas.Galvos knygos Knygos puslapis, Informacija apie knygą, APIE tai, Kaip Rusija, kurios ekonomika po Šaltojo Karo pabaigos buvo griuvėsiai, grįžo pasaulio žaidimas?Yra šio kredito Prezidentas v. Putinas ar tai naudinga Rusijos aplinkybių, susijusių su perjungimo Vakarų dėmesį į savo vidaus problemas, taip pat пошатнувшимся statusą JAV supervalstybė?Didelis ekspertas rusijos-Amerikos santykius Angela Stentas yra įspūdingi analizė motyvai ir veiksmai tarptautinėje arenoje per pastaruosius 20 metų.

Autorius analizuoja audringą praeitį, jos poveikį formuojant nuomonę, kad Rusai savo poziciją pasaulyje, ir taip pat poveikį Putinas pats: talentas yra be elektros ir ambicijų ne manija leido rusijos lyderis sumaniai panaudoti galimybes, kurias teikia tarptautinės ir vidaus politikos veiksmai JUNGTINĖSE amerikos valstijose ir Europoje.Yra pagrindinė kryptis politika ir jos rezultatai mažėja, santykius su JAV, Europoje ir NATO pastato ryšius su Kinija, Japonija ir Artimuosiuose Rytuose, politinių ir ekonominių konfliktų santykius su kaimynais.

Nauja tikrovė "Putino pasaulis" yra signalas kitoms šalims, apie būtinybę permąstyti savo santykius su Rusija, kaip gilėjanti krizė santykiuose tarp Rusijos ir Vakarų grėsmingai nenuspėjamas.

Citatos Tačiau Amerikiečiai ir šiek tiek Europiečiai negalėjo suprasti, pažeminimą, kad jaučiasi milijonai Rusų, staiga prarasti savo "vidaus" ir "išorės" imperija-šalis, post-Sovietinės erdvės ir Rytų Europoje.Jis [v. Putinas] kairėje VDR, žmona, nenoras ir nesugebėjimas Maskvos į ją paremti labiausiai jam sunku, nežino, kad jis laukia jo sugrįžimo į SSRS, kuri iš esmės pasikeitė po penkerių metų jo viešnagė užsienyje.Šešias savaites 2014G.Taikios Europos kad po Šaltojo Karo, kuris prasidėjo su Sąjungos Vokietiją 1990 metais. Plėtros ir techninės priežiūros darbus, kurie Merkel įdėti tiek daug pastangų, buvo sunaikinta.Tačiau, kaip Putinas konsoliduotos jo valdyba, tapo aišku, kad daug pasaulyje, kad pagrindinė priežastis, dėl Rusai nuo ekonominių ir politinių programų Vakarų buvo tai, kad jie yra rusijos nereiškia, kad jie buvo komunistai.Jums bus mokytis • Kaip ir kokia kaina Rusija grįžo į "valdyba" didžiųjų galių.

• Kodėl Vakarai vis dar mato grėsmę.

• Kaip Vakarų ir likusio pasaulio imtis pav Putinas šiandien.

Viena tiems, kurie domisi istorija ir likimas Rusija ir taip pat nori pažvelgti į mūsų šalį į akis mažiausiai politiškai angaged Vakarų specialistas.

Pasidalinkite savo nuomonę apie knygą į socialinius tinklus su hashtag

# Мирпутина

Atsiliepimai ekspertų, Šis vertinimo nuostatos ir įsitikinimai iš Rusijos Prezidentas Vladimiras Putinas remiantis puikus karjeros viešųjų paslaugų ir mokslinių tyrimų veiklą, leidžia jums suprasti, vienas iš pagrindinių geopolitinių mūsų laikų problemas.Puikus studijų strategijas Putinas galimų nemalonių pasekmių Vakarus nuo Profesorius Stentas bus naudinga ir įdomu, kaip trečiosios šalies stebi, ir patyrę ekspertai.

Madeleine K. Albright

Buvęs JAV Valstybės Sekretorius

Knyga "Pasaulio Putinas" yra svarbi 21-ajame amžiuje patobulinta versija Ilgoji Telegrama "(Ilgoji Telegrama") george Kennan.Angela Stentas sumaniai aiškina, kaip rusijos exceptionalism suprasti Putinas reshapes kortelės galios Eurazijos ir už jos ribų.

Robert B. Zoellick

Buvęs Prezidentas, Pasaulio Banko, JAV prekybos atstovą ir valstybės sekretoriaus pavaduotoju, valstybės Jungtinės amerikos valstijos

Knyga "Pasaulio Putinas" yra išsamų vadovą, suprasti sudėtinga istorija Rusijoje po Šaltojo Karo ir savo vietą Pasaulyje.Angela Stentas siūlo mąstantis, здравое ir elegantiškai parašyta vizija, kuri dabar yra labai svarbus.

William Burns,

Carnegie Fondo, buvęs JAV valstybės sekretoriaus pavaduotoju, buvęs JAV ambasadorius Rusijoje

Knygoje profesorius Angela Stentas bus naudinga, kurie domisi šiuolaikinės paletė Amerikos metodus, kad Rusija savo užsienio politiką ir požiūris į Pasaulį Prezidentas v. Putinas.Šis išsamus tyrimas negali būti ignoruojamas, autorius yra vienas iš pripažintų ekspertų dėl JAV užsienio politikos ir rusijos-Amerikos santykius.

A. Торкунов,

Akademikas RAS, rektorius MGIMO URM Rusija

Knygoje profesorius Angela Stentas yra įmanoma, labiausiai, visiškai netikėtai daugelį užsienio stebėtojų grįžti klubo didžiosios valstybės DVIDEŠIMT PIRMOJO amžiaus.Autorius supranta, kad politikos.Į.Putinas ginti nacionalinius interesus, ir, visų pirma riboja plėtra NATO ir ES į rytus.Realus, Stento teigia, kad Rusija negali būti izoliuotas.Priešingai, jame srityje atitikimo interesus, nelaukiant, kol šviesos santykių tarp Rusijos ir jav.Tai profesionalus požiūris nusipelno atidus skaitymas.

Žymos: žuvų plieninės vielos, fluoridų linija, žuvų vielos, žuvų fly linija, žuvų liniją, Linija, žuvų fluoridų linija, žuvų lyderis, "leader" linija, skristi lyderis.

Charakteristikos

Sąlyga Naujas
Prekės Pavadinimas Интеллектуальная Литература
Kalbos Rusų
Privalomi Softcover/Apsiaustas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Putino pasaulyje: Rusija ir jos lyderis per akis Vakarų

Putino pasaulyje: Rusija ir jos lyderis per akis Vakarų

Panašūs produktai: